Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 254 857. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ide walczyć dalej -z wiatrakami teesiarzami jak on kichot z la manchy
to teraz wywalili na 14-00- 79.80 żeby mnie wqu..ić pały wstrętne przypomne wczoraj miałem 2.29.63.79.80 a te byki dały 78.79-miałem 4/5 qu..wa
ostatnio 2 razy miałem po 1 bule za 2 zł bym mioł 300 i 150 zł a mom g...o
przeważnie 7-8 gram to zależy od kursów żeby za wóke coś wyszło a nie 10 zł
2 zł dwójke -klawiatura mi szwankuje musze nową może mi ktoś sprezentuje
za Jarka był chociaż socjal -coś sie wygrywało za te pajace z pO bida dziadostwo nasiali buroki i na grach siedli maszyny kant-wyciory dali do losowań zbóje
u jarosława 5/5 bym już dawno miał-u tych men platformiastych to chyba nierealne
qu...wa takie zasr,,,,ane wygrane po 4,5 zł w krzyżówce i wczora od wielkiego zwonu 4/5 w muilti cholera nie przeżałuje tego miałem 79,80 to wylosowali /pod stołem /78,79 i 5/5 poszło sie j....
coś q..a nie chcą przyjść a nerwów przy tych grach to sie nieraz tak ostało żehey
ja oglądam sanok-unia oświęcim na esanok-torsan pewnie na meczu tylko unia ks
kto nie ma mętlika w głowie..niech poda cyferki na dziś -bo zaraz /pale/rower i jade o żb.
ostatnio mniezrobiły miałem 2.29.63.79.80 -trzy pierwsze były i 78,79 qulwa czujesz 4/5 tak blisko
nie mam opcji start ani pulpitu coś się stało mi zkompem -wie ktoś jak to szybko naprawić?przeglądarka też czasami sie zawiesza
wielkie dzięki GABRIEL właśnie ukończono ,śmiga wszystko iealnie
a gracz grzegorz brzęczyszczykiewicz z chrząszczyrzewoszyc wygrał w keno 1 byka z polski
a śniło mi się że pisowcy walczyli z platformiarzami koło mojego byłego bloku i tuskoland dostał łomot od pis-uto isla niech przetłumaczy sen
znowu psionkrew nic bo ...5 zeta w ekstra przekręcie to sie tylko wróciło 4,9 miałem i nic więcej
a jak qur.a grałem 4,9,14,19 w różne gry to nigy nie było a w ekstra przekręcie wyszło to nie dałem całego tylko4,9200 wiesta by było
mam 5 zeta wygranom..co za to puścić? chyba 4 mini-a nogi tees ma ...jak u świni.
...a świstak tS siedzi i zawija te złoteńka graczy w sreberka śmieje się i zagryza milke
trza co puścić w żb ale nie mam pomysłu sny nie wychodzą moje liczby też oboki oboków do kwaratu też nie co tu nadać?
no i znowu qurwa na darmo darłem rower na 14-00 wielki teesowski ch...uj czyli nic
ale zgrywusie musi być na konserwacje...jak złapie gume to co ,a waże dużo?
...nie to już przegięcie tSak sku...ysyn-kupiłem losa neonowe 9 okrywam pola oczom nie wierze -8 pól z 9 czyli 8 wygranych tylko 1 pole 8 okrywam po kolei zadowolony ak ch..j że z 8 pól wygranych chociaż 1 będzie kasiaste a tu qurwa 7 po 2 złwygrane i 1wygrane 5 zł a przegrane pole 8 qurwa 69999 zł myślałem że mnie szlag trafi -raz miałem kiedyś 1 dziewiątkę i wygrana 99 zł a tu tyle pól ...po qurew...kie 2 zł co za bydlaki przypaliłem sie w domu pochwaliłem sie ...a tu u...pa 2 złotowa
jak z ośmiu trafnych 9 zamiast wygranej chociaż 1 na polu kasiastej mam qurwa ich teesowska mać ....aż 19 zł co to jest jak mogą tyle 2zł rukowac na wygranych polach bydlęta polski teesy
kondi -ale jak mogą tak tyle pól 9 mam prawie przy każej 2 zł przy jednej 5zł qurwa to 1 -2 zł rozumie
....ale to jest kant wycior -1 pole przegrane ali tam 69999zł a reszta miałem 9 czyli 8 pól to chociaż 1 mogli zrobić kasiaste a nie po te nieszczęsne 2 zeta
zrobili mnie po prostu w ci...a podnieciłem sie że przy tylu polach wygranych musi być kasa ...jakże sie myliłem wqur...ili mnie max
jak macie windows xp to nie jest już wspierany krzychu combo fixem przepuść kompa
w jokera miałem 17 i 2 trafione było 18 i 2 trafione -400zł zaś poszło sie j... co za pech czy co to jest???/??????
a jakbym dał 18 jokera to na 99,9% by 2 liczb nie dali pewnie żadnąświstaki tees
witam -nie no niezła wy...jebka w kosmos -jest tam zdrapek?albo jakiś znawca zdrapek -wczoraj w neonowe 9 miałe osiem 9 i jedną 8 -oczywiście wygrane były po 2 zeta -jeno pole 5 zeta -a 8 przegrana 69ttys999-mi sie uzbierało 19 zeta -ale o ziwo ziś poszłem po grać multi i zdrapki nie było neonówek 9 wziąłem super 7 i co...mam wszystkie 7 siódemek na losie wprawdzie wszystkie czarne ale ....chyba same 2 zł nie będziepierwsze wie to 2 zeta zaraz alej poodkrywam ale to by było ..ciu...stwo jakby same 2 zł za
az się boję dalej drapać...żeby samych 2zł nie było ,ale chyba tak niema-teraz 3 pomalutku zdrapie