Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 240 216. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
apropo milion na cała polske to 500 tys po 2 zł wygranych to masz milion
w gnieżnie wygrał władysław łokietek-a w krakowie jan 3 sobieski
jak ktoś może wygrać taką kase 100 tys. czy więcej jak oni 100 zł pilnują mi taki obok w 10 multi zrobili że szok
to te cwelaste ich programy komputerowe /kant wycior-polew z graczy/ tak obokują dranie
mam ........aż 6 zeta od ts.i została zdrapka krzyżówa z kawą-oby tu co dali
wszak pieniądze rosną na drzewach trza je tylko zerwać /zdrapać/
znowu cholera nic -już mi wszystkie nerwy wybrali teesioki teraz jade na wqu....wieniu
może przerzucić sie na cochwila mi reklama leci na necie systemy binarne na tym zarabiają ponoć -bo na totku to raczej ciężko
to jednak ..zostane przy teesie-wiatry z przeciszowa wieją-może jakąś wygraną przywieją?
witamznowu teesiaki mnie bachły w rogiposzła kasa a wygranej ni ma
tuskoland narobił grajdołu w grach -wygrane teraz to aż od 4-6 zeta
w polsce to nawet pszczółki mają żle-szerszenie z pOzeżreą wszystkich
witam troche za inne beczki zna ktoś jakiś program darmowy gy przegląarka wolno chozi i muli -mam maxthona?
jak mam dysk jakby główny i dwa konta osobiste to da się połączyć to w jedno na komputerze -żeby mieć więcej giga pamięci na jednym dysku?
krasnalek a co zrobić jak przełączam strony przegląarki i nie zaraz moge przewijać tekst tylko jest jakby zwieszone myszka nie przewija opiero po akimś czasie rusza????
xp windows -Dobry program test próbny 1 Dzień miałemAVG PC TUNE UP 2015
dziś wyłączyli każą kupić ,a dobrze śmigał komp przyspieszył poczyścił
a co powiecie o odkurzaczu tym programie coziennie tym czyścić?ak jancek czyszczoń?
a może rejestr jest najważniejsze przeczyścić ?jak tak to jaki program dobry?
znowu wygrana g...o w papierkua jakiś burok w keno 2 mln wygrał a ja nawet qurwa 2 zł nie mam 4/10 a szkoa qu..a gadać
chyba to był postawiony teesowiec bo oni każdej zeta pilnują -dawać wygrać pały bo chce na narty jechać a gotówką nie /śmierdze/
akurat zgrywusie na 14 nie gram -to mogą ch...owe losować edopiero wieczorem zagram
ale kutafony w nic kompletnie nie dadzą ani krzyżówka ani zrapka ani mini ani multi a niech tych buraków ts wypulta
tusko-kopacze pozakręcały kurki -zakazali wygranych i to są qurwa afekty pO -za jara-woza chociaż cokolwiek wpaało teraz oszukują france
ja gdzieś o roku z chakiem to same ciulanki o 4-6 zeta wygrywam a wpłacam im mnogo i sie wq....m
no...już brode i grzywe zapuszczam jeszcze troche /co bym nie chciał /wq...ń teesu bo chce dzisiaj to 17 melonów wyciągnąć jak nie to ich tam pogonie
nie grałem teraz ale w ich bazie jest taka 5 w multi moja 2,3,7,9,12-to i tak skręcili 1 numer 9to dali 8 ale pały pilnują -jak już w systemie ich to bach obok
moje wygrane to nic albo od 2-6 zeta w zależności o porywów wiatru z przeciszowa
mam pomysłdla tS skasujcie te swoje wynalazki gierki i dajcie nowe przyjażniejsze graczom
a dziadka pier...stołka co drukuje lipe wymieńcie na sprawiedliwego
jade nadać coś -odpalam rower podnosze kiece i o żb lece po hajs
nie da sie qu..a wygrać mam 2 razy 2/10 i raz 1/5 cholery co oni porobili z tymi grami oszuści?
tylko 3 w mini 19 zeta -a u /byka krasego/ buka zaś 1 błąd -10 meczy 150 zł by było
ja gram na lottolanzie tylko multi multi tam nie ma -lotto,mini jest
wiarygoność jest dobra spoko rozliczają wygrane tylko kilka 3 miałem na razie
opłata jest taka sama na lottolanzie ak w kolekturze -ja gram przez paysafecar bez prowizji
chyba będe-sprawdzałem po 1 liczbie multi wczorajsze piątkę swoją 2,29,63 było zostawało mi 2 liczby sprawdzić na 76 skończyło a ja miałem 79,80 patrze jakby było 79 to mam 5/5 bo ostatnia wiadome 80 by była odkrywam pomału jest...brzuszek-ale to q..rwa 78,czyli po 5/5 mam 4/5 cholera tak blisko było
już ani nie mam sił sie denerwować tak potrafią te buraki zdruzgotać graczy
albo q.u.r.w.a nic albo raz na pół roku 4/5 po emocjach i wq...ieniu dadzą byki żłobiaste