Wpisy użytkownika nok66
Łącznie 2 064 wpisów w archiwum, pokazane od nr 240 071. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja grałem ale brak wiedzy zrobił mi dziurę w kieszeni
...podajesz gdzieś swoje typy czy grasz sam ??
może bym też pograł przy wsparciu kogoś mającego pojęcie o tym
...podajesz gdzieś swoje typy czy grasz sam ??
może bym też pograł przy wsparciu kogoś mającego pojęcie o tym
ogólnie żeście mnie zdołowali aga31 i ty wesoły
idę wysłać tego swojego mutilotka
a ja
cieszę się jak trafie 20 zeta .......masakra

idę wysłać tego swojego mutilotka

a ja
cieszę się jak trafie 20 zeta .......masakra
ja wychodzę z założenia że jeśli ktoś się specjalizuje w jakiejś metodzie typowania i wychodzi na tym na +++ to należą mu się gratulacje .....przecież nie będę sprawdzał jego stanu konta ...gdyby wesoły był tylko "bajkopisarzem" zapewne szybko by mu się to znudziło ...a jest vip czyli ja to tak rozumuję że nie ściemnia dlatego też sam chętnie zwrócę się do niego po pomoc w typowaniach bo widzę że wie co robi
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
ja poświęcam na kompa 2h dziennie to max mam mało tego cago wszyscy mają mało 

jedyna moja wygrana u buka (pomijam zakresy plusa w betgun)
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem

kur@wa co wy tacy dzisiaj wciekli jesteście może troszkę wyluzujcie 

lila a reszcie przypominam tylko że są czaty z prywatnymi rozmowami i miłej zabawy ale nie na czacie który tak w zasadzie jest chyba o lotto .....może co niektóre osoby zapomniałyja miałem najstraszniejszy sen jaki mógł mi się przyśnić
umarł mi syn i nie wiedząc co zrobić ....wsadziłem go do ...zlewu
jak się obudziłem to byłem mokry jak z kąpieli
i proszę o niepodawanie żadnych liczb z tego snu
umarł mi syn i nie wiedząc co zrobić ....wsadziłem go do ...zlewu
jak się obudziłem to byłem mokry jak z kąpieli
i proszę o niepodawanie żadnych liczb z tego snu
Aga czasem lepiej nie pamiętać
a jak tam twoje typowania
może podpowiesz jaką masz metodę
a jak tam twoje typowania
może podpowiesz jaką masz metodę
bella ....ale powiem ci że jak wstałem to pierwsze poszedłem do jego pokoju zobaczyć jak śpi ..byłem szczęśliwy
ja zawsze miewam masakryczne sny
sen na którego podstawie można by było nakręcić horror
był taki że uczestniczyłem w wypadku wysiadłem z auta i w tamtym aucie wszyscy nie żyli postanowiłem że jadę dalej ...moje auto ( dodam że go nie mam) nie chciało odpalić za chwilę pojawili się ci ludzie z tamtego samochodu koło mnie
zacząłem uciekać i goniły mnie .....same ich głowy jak byście zobaczyli grymas na ich twarzy .......mi trochę siwych włosków przybyło naprawde chciałbym nie śnić
sen na którego podstawie można by było nakręcić horror
był taki że uczestniczyłem w wypadku wysiadłem z auta i w tamtym aucie wszyscy nie żyli postanowiłem że jadę dalej ...moje auto ( dodam że go nie mam) nie chciało odpalić za chwilę pojawili się ci ludzie z tamtego samochodu koło mnie
zacząłem uciekać i goniły mnie .....same ich głowy jak byście zobaczyli grymas na ich twarzy .......mi trochę siwych włosków przybyło naprawde chciałbym nie śnić
ja biorę 22 losowania w tył i jak powiedziałem mam "tył"
prześlij mi jeszcze raz bo to moje pier...... gg działa jak traktor czyli raz tak raz nie .......a przeważnie nie
prześlij mi jeszcze raz bo to moje pier...... gg działa jak traktor czyli raz tak raz nie .......a przeważnie nie

wiadomość otrzymałem ...dzięki teraz troszkę to postaram się załapać spadam do jutraa papapapapapapapa
powoli robi się tu chybił-trafił każdy podaje swoje liczby jak automat a przed losowaniem wychodzi że jest podane wszystkie 80
ja doszedłem do 5/10 i zawsze brak mi tych dwóch do mojego minimum jakie chcę osiągnąć 7/10 raz w tygodniu ....ale zeszyt puchnie portfel szczupleje zobaczymy co dalej ]
puki co wielki --------------
ja doszedłem do 5/10 i zawsze brak mi tych dwóch do mojego minimum jakie chcę osiągnąć 7/10 raz w tygodniu ....ale zeszyt puchnie portfel szczupleje zobaczymy co dalej ]
puki co wielki --------------

a ja 2/10 k***a kończę z tym multi rozpis na ok. 100 kartek A4
daje mi tyle co gra na ch/t ch** to strzeli mam to gdzieś
strata czasu i kasy
daje mi tyle co gra na ch/t ch** to strzeli mam to gdzieś
strata czasu i kasy
cześć wszystkim
Dariusz jak twoje wyniki w typowaniach
bo ja mieeeernie
muszę opracować jakąś inną metodę
Dariusz jak twoje wyniki w typowaniach
bo ja mieeeernie
muszę opracować jakąś inną metodę
ja powoli też leczę się z grania
lekarstwo się znalazło
nazwa specyfiku to " brak kasy "
lekarstwo się znalazło

nazwa specyfiku to " brak kasy "
ja swoje podałem w typowaniach to jest na 14
idę wysłać na 10 i na 5
idę wysłać na 10 i na 5
rzeczywiście dobrze po grypie zostały mi kłopoty z kręgosłupem i do tej pory jestem na zwolnieniu wczoraj dostałem 22 dni a dziś znowu do lekarza
co to za wyrażenie "co cię gniecie"???
powinno być co cię boli
ale mnie gniecie w kręgosłupie
powinno być co cię boli

ale mnie gniecie w kręgosłupie

a bo nie lubię jak na "luzackim" było nie było czacie ktoś pokazuje swoje JA
ok wędrowca dodam że ja byłem zadowolony z naprawy i obsługi
w każdej chwili możesz sprawdzić co z twoim fonem podając imei
w każdej chwili możesz sprawdzić co z twoim fonem podając imei
mag daruj sobie ciekawe co byś powiedział jak byś się dowiedział że część twojego kręgosłupa nadaje się do wymiany
też byś się tak cieszył ??????????????????????
też byś się tak cieszył ??????????????????????
nawet jestem wyspany a wstałem o czwartej tylko po jakiego czorta to nie wiem
siedze jak zwykle nad mapą liczb i coś może dzisiaj wykombinuję ale stawiam tylko 10 liczb rezygnuję z 5
daj jej teraz przysłowiowego kielicha
zobaczysz jaka z niej mistrzyni w biegu do kibla
zobaczysz jaka z niej mistrzyni w biegu do kibla

wykreślam ze swojego dzisiejszego zestawu 8,14,61 a jak wejdą 
a wieczorem robię imprezkę muszę trochę się wyluzować

a wieczorem robię imprezkę muszę trochę się wyluzować
a na 14 jeszcze raz wyślę 5 liczb trzeba by wskoczyć na pierwsze miejsce 

zaraz idę a to było do szczerego na przywitanie
zaraz spadam znowu do lekarza

faktycznie 10 nie policzyłem zera
zaraz spadam znowu do lekarza

faktycznie 10 nie policzyłem zera
w tym właśnie problem że niczego nie można być pewnym
szczególnie biorąc pod lupę przykładowo liczbę 38 wisi już 22 losowania i miałem z niej zrezygnować a zostawić 14 jednak 38 poszło .....już jest na kuponiku na 5 i na 10 liczb
szczególnie biorąc pod lupę przykładowo liczbę 38 wisi już 22 losowania i miałem z niej zrezygnować a zostawić 14 jednak 38 poszło .....już jest na kuponiku na 5 i na 10 liczb
ciekawe dzisiaj mi wyszły te liczby najniższa 24 .....cienko coś to widzę ale już poszło
to graj dalej artur123 i powodzenia my nie lubimy reklamodawców
pozdrawiam
pozdrawiam
kurrrr nie zagrałem na wieczór ni mam siły iść do mojego sklepiku z lotkiem
hosia indyka się nie obraca
lubię gotować akurat i dziwię się a raczej zastanawiam jak ty to zrobiłaś biorąc pod uwagę że ważył 6 kilo nie chodzi mi już o psa bo nawet wilczur by nie był w stanie tyle zjeść
ale tego indyka to pewnie na fermie strusi kupiłaś
średnia waga to 3,5 do 5 kilo
jak będziesz jeszcze raz robiła indyka to polecam dodać do nadzienia pomarańczę nic tak nie poprawia jego smaku
lubię gotować akurat i dziwię się a raczej zastanawiam jak ty to zrobiłaś biorąc pod uwagę że ważył 6 kilo nie chodzi mi już o psa bo nawet wilczur by nie był w stanie tyle zjeść
ale tego indyka to pewnie na fermie strusi kupiłaś
średnia waga to 3,5 do 5 kilo
jak będziesz jeszcze raz robiła indyka to polecam dodać do nadzienia pomarańczę nic tak nie poprawia jego smaku
dragon raczej mówią że biednemu to i w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie 

jeśli nasi PO...Litycy dalej tak będą mieszać to wszyscy zmienimy nazwisko na gołodupcew
trzeba zrobić w Polsce to co zrobili dziś na fiacie w Tychach
trzeba zrobić w Polsce to co zrobili dziś na fiacie w Tychach
ale co jest tym brylancikiem chyba wy ubarwiając ten czt swoją obecnością