Wpisy użytkownika nok66
Łącznie 2 064 wpisów w archiwum, pokazane od nr 250 099. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja na (ciężko to napisać) podorędziu mam herbatkę przy podusi tyle że mam jeszcze daleko nimam laptopka tylko wielkie pudło
może komuś się ten tekst nie podobać ale to olewam
Anika to co mamy do zrobienia to zrozumienie samego siebie to podstawa do tego żeby BYĆ
jak było napisane pan Bóg stworzył nas na obraz i podobieństwo swoje !!!!!!
dając nam swojego syna na ziemi (może tak było może nie )
pokazał że będąc zwykłym człowiekiem dzięki wierze można zrobić wszystko nawet przenosić góry
ale nie wierze w Niego tylko wierze w swoje siły w swoje wnętrze ......bo każdy jest stworzony na obraz i podobieństwo
Jego więc sensu życia szukajmy w zrozumieniu.......SIEBIE
uffffffffffffff
Anika to co mamy do zrobienia to zrozumienie samego siebie to podstawa do tego żeby BYĆ
jak było napisane pan Bóg stworzył nas na obraz i podobieństwo swoje !!!!!!
dając nam swojego syna na ziemi (może tak było może nie )
pokazał że będąc zwykłym człowiekiem dzięki wierze można zrobić wszystko nawet przenosić góry
ale nie wierze w Niego tylko wierze w swoje siły w swoje wnętrze ......bo każdy jest stworzony na obraz i podobieństwo
Jego więc sensu życia szukajmy w zrozumieniu.......SIEBIE
uffffffffffffff
dobra spodnie już zdjąłem (bez podtekstów) i mykam spać jutro znowu sto zabiegów brrrrrr masakra
właśnie ......rozmawiasz ze sobą
tylko do tego potrzeba wyciszenia a w dzisiejszych czsach raczej o to trudno trochę
a jeszcze 5 minutek popatrzę co tam u was
gratulki wesoły
tylko do tego potrzeba wyciszenia a w dzisiejszych czsach raczej o to trudno trochę
a jeszcze 5 minutek popatrzę co tam u was
gratulki wesoły
zatypóję kawusię łyknę
i spadam mam już dość
ale coraz lepiej się ruszam
i spadam mam już dość
ale coraz lepiej się ruszam

Anika zrób defragmentacje dysku
pobierz darmową na 30 dni kasperski anty virus
przeskanuj i będzie ok masz małego złośliwca lub siada ci system
ekran stop to raczej nie jest bo komp się całkowicie wyłącza myślę że jest to błąd twojego systemu
pobierz darmową na 30 dni kasperski anty virus
przeskanuj i będzie ok masz małego złośliwca lub siada ci system
ekran stop to raczej nie jest bo komp się całkowicie wyłącza myślę że jest to błąd twojego systemu
http://attachments.techguy.org/attachments/150341d1241351170/bserror.jpg
wejdź na ten link i powiedz czy to tak wygląda
wejdź na ten link i powiedz czy to tak wygląda
najlepiej w google daj grafika i wpisz
ekran błędu stop zobaczysz czy tak wygląda to u ciebie
właśnie bet tylko czy free kasperski pomoże ja mam avasta i mam spokój a włączam go raz w tygodniu
ekran błędu stop zobaczysz czy tak wygląda to u ciebie
właśnie bet tylko czy free kasperski pomoże ja mam avasta i mam spokój a włączam go raz w tygodniu
to trochę trudne ale może jakiś kolega by ci to zrobił
wpisz w uruchom regedit następnie wyszukaj to co napisane
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class
kliknij na podklucz {36FC9E60-C465-11CF-8056-444553540000}
i sprawdż, czy w prawym panelu nie ma wpisów UpperFilters lub LowerFilters - jeśli będą kliknij na wpisie prawym i wybierz usuń
......chyba przesadziłem
wpisz w uruchom regedit następnie wyszukaj to co napisane
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class
kliknij na podklucz {36FC9E60-C465-11CF-8056-444553540000}
i sprawdż, czy w prawym panelu nie ma wpisów UpperFilters lub LowerFilters - jeśli będą kliknij na wpisie prawym i wybierz usuń
......chyba przesadziłem

i jeszcze jeden problemik bet5
ja muszę spadać ale podpowiedz jak ma sprawdzić jakiego ma serwis paca ...może tu będzie luka
ja muszę spadać ale podpowiedz jak ma sprawdzić jakiego ma serwis paca ...może tu będzie luka
spadam potem sprawdzę co wymyśliliście
idę na masaże
a jaka sex masażystka 150 żywej wagi ...minimum
idę na masaże
a jaka sex masażystka 150 żywej wagi ...minimum

zaraz podam swoją 10 i 5 zobaczymy
ostatnio coś mi się nawet grać odechciało
ostatnio coś mi się nawet grać odechciało

tak się zastanawiam czemu większość podbiera tylko liczby jakie my podajemy a się nie wpisuje ze swoimi typami
powinno być na czacie okno priv i lista osób śledzących go
powinno być na czacie okno priv i lista osób śledzących go
mi 70 jakoś nie podchodzi miałem ją w swoich ale odrzuciłem ......pewnie wejdzie
i tu masz racje Anika chciałem zrobić coś jak anty typy
ale jakoś się pogubiłem
i ostatnio nie wiem zbytnio co się dzieje poza tym że lecą w kulki z tymi kulkami
ale jakoś się pogubiłem
i ostatnio nie wiem zbytnio co się dzieje poza tym że lecą w kulki z tymi kulkami
przy jak powiedziałem anty typach raz miałem 8/10 raz 7/10 w jednym miesiącu a teraz moje wieczne 5/10
idę wysłać pukoniki za AŻ 5 zeta wczoraj miałem swoje 5/10 to zetka tylko mnie to będzie kosztować
Anika ale jak wygram to poza zeszytem jeszcze
umówię się z tobą na ...........kawę duuuuuużą
umówię się z tobą na ...........kawę duuuuuużą
mirnam jak by u mnie była awaria to raczej bym się nie brał za typowanie co będzie jak wejdzie ci 10/10 ??
tylko jak ty dobierasz aż 38 liczb możliwych wykluczając 42
ja staram się wykluczyć 20
ja staram się wykluczyć 20
aga opierasz się na jakimś programie czy to twoja autorska metoda ?
tak też myślałem aga tylko zastanawia mnie w jaki sposób dobierasz liczby .........wiem że nie podajesz wszystkiego na czacie z wiadomych powodów
Anika to "bo" jest interesujące
Anika to "bo" jest interesujące

aga31 potrzebuję drobnej pomocy przy typowaniu bo kompletnie nic mi nie wchodzi 3/10 któryś raz już 

Anika wysłałem ci coś na pocztę
aga 31 chm sam nie wiem czemu ...ale twoje podejście do typowania pomimo że go nie kapuję jakoś zbliżone jest do mojego
aaaaaa sam już nie wiem kurrrrrr nic mi nie wchodzi czy wychodzi jak kto woli POMOCY
aga 31 chm sam nie wiem czemu ...ale twoje podejście do typowania pomimo że go nie kapuję jakoś zbliżone jest do mojego
aaaaaa sam już nie wiem kurrrrrr nic mi nie wchodzi czy wychodzi jak kto woli POMOCY
ja wyp... swoje zapiski bo się
zaczne wszystko od nowa miałem dosyć dobrze bo w każdym losowaniu 5/10 teraz max to 3 zacznę chyba typować a skreśle to ...nie wytypowane
bzdura nie gram przez jakiś czas wezmę sobie persen chyba
zaczne wszystko od nowa miałem dosyć dobrze bo w każdym losowaniu 5/10 teraz max to 3 zacznę chyba typować a skreśle to ...nie wytypowane bzdura nie gram przez jakiś czas wezmę sobie persen chyba
Anika z tą różnicą że ty masz czas na uczenie się typowania bo nie grasz w realu a ja już mam pustki w kasie czyli wydałem ponad 1500 na to g...
aga i wszyscy inni bez urazy ale spisuję wasze typy
gram dziesiątkami dawajcie coś tylko realnego

gram dziesiątkami dawajcie coś tylko realnego

Anika napisałem że przeniosłem pocztę na inny serwer bo miałem parę włamów na nią tylko coś pop... do jutra naprawię
pewnie chciałem
żart jak pisałem jutro będzie ok mam nadzieję coś pogmatwałem
żart jak pisałem jutro będzie ok mam nadzieję coś pogmatwałem
zmykam i miłego dnia no i ograjmy tego TS-a kurcze trafił by ktoś z nas 10/10 albo w lotto 6/6 było by o czym popisać
właśnie to 13 i 70 są ryzykowne też mi się tak wydaje jak popatrzyłem na mapę
allle skreśliłem 13
zaraz wpiszę swoje typy oczywiście dodałem aga twoje do tego też
zaraz wpiszę swoje typy oczywiście dodałem aga twoje do tego też
swoje typy podałem już ...pewnie znowu będzie 3/10
pozdrawiam do jutra bo po tych cholernych masażach cały dzień leże ...jak pisałem ta masażystka waży ponad 150 kilo a ja trochę ponad 60 to jak mnie dorwie w swoje łapy to cienko piszczę
pozdrawiam do jutra bo po tych cholernych masażach cały dzień leże ...jak pisałem ta masażystka waży ponad 150 kilo a ja trochę ponad 60 to jak mnie dorwie w swoje łapy to cienko piszczę
znowu ja Anika teraz sprawdź czy dotarła wiadomość ....i już mnie niema kurna o 10 miałem być ona się wścieknie
AGA przyślij mi na maila swoją metodę może coś zaradzimy razem ja dzisiaj pobiłem rekord 0/20 tego jeszcze nie miałem
mój e-mail nok66@poczta.fm
jeszcze jedno jest w tym dziwne ......pracowałem nad metodą wykluczeń liczb i te co wykluczałem wpadały ...złośliwość losu chyba powinienem najpierw chyba typować a potem skreślać inne niż wytypowane MASAKRA
Aga proszę o kontakt
mój e-mail nok66@poczta.fm
jeszcze jedno jest w tym dziwne ......pracowałem nad metodą wykluczeń liczb i te co wykluczałem wpadały ...złośliwość losu chyba powinienem najpierw chyba typować a potem skreślać inne niż wytypowane MASAKRA
Aga proszę o kontakt
XELOM dzisiaj ja prowadzę losowanie ręcznie będę kulki wrzucał
na plusa czyli ostatnią dam 22 a o reszcie pomyślę
na plusa czyli ostatnią dam 22 a o reszcie pomyślę

pierwsza próba nowego grania na 10 liczb
tyle że w zaznaczam w powijakach
68,69,8,15,17,23,40,52,76,58,
tyle że w zaznaczam w powijakach
68,69,8,15,17,23,40,52,76,58,
aga szukam jakiegoś dojścia do tego współczynnika i
właśnie i nie mam zielonego pojęcia narazie o co chodzi
tyle że przy okazji coś jeszcze znalazłem ciekawego i z tąd moje dzisiejsze typy na dwa losowania jest to tylko 10 liczb i ciekaw jestem ile z nich wejdzie w ciągu dwóch losowań zobaczymy
Anika tak odnalazłem się ze sterty papierów
pozdrawiam
szukam jeszcze tych kodów cns zobaczymy co będzie dalej
teraz mam trochę więcej "wiary" w to co robię

właśnie i nie mam zielonego pojęcia narazie o co chodzi
tyle że przy okazji coś jeszcze znalazłem ciekawego i z tąd moje dzisiejsze typy na dwa losowania jest to tylko 10 liczb i ciekaw jestem ile z nich wejdzie w ciągu dwóch losowań zobaczymy
Anika tak odnalazłem się ze sterty papierów
pozdrawiam
szukam jeszcze tych kodów cns zobaczymy co będzie dalej
teraz mam trochę więcej "wiary" w to co robię

aga oczywiście tyle że najpierw wszystko sprawdzę do końca tygodnia będę coś więcej wiedział
na przykład to czy mi się to wszystko nie śniło
na przykład to czy mi się to wszystko nie śniło

aga sprawdź moje typowania i porównaj je ze swoimi
jak one mają się do siebie
jak one mają się do siebie
cierpliwości nie chcę wysyłać steku bzdur a zbytni mi się to nie podoba narazie
a 13 będzie ......ale jutro
a 13 będzie ......ale jutro

Anika

i tysiąc