Wpisy użytkownika nil
Łącznie 1 478 wpisów w archiwum, pokazane od nr 633 747. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich.
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?
to czego "beczysz" pod tym względem jest wszystko OK. nerk powinny pracować normalnie, a o co chodzi?
mała557. być może Pamiętasz sierpień? jechałem do Zabrza kardiologia również się bałem i uważam że jest okej i mam zamiar żyć jeszcze 100 lat a tak serio do samego zejścia.
Głowa do góry mała
Głowa do góry mała
mała557. zdrowy na pewno tego nie zrozumie, Wiesz o tym, ja doskonale i podziwiam Cię tu na forum
mała557. to tyle żądają za przeszczep poza kolejnością - serca.
A nerki ?
A nerki ?
toja. ja miałem lepiankę KGB, gdy zobaczyłem z-ci zmieniłem na właściwe.
sara1. dostawałem maile z Twoim nikiem lecz z innego adresu, czy to od Ciebie?
sara1. czy niemożna było tak wcześniej?
"wystraszyłaś Się" ostatniego maila?
"wystraszyłaś Się" ostatniego maila?
sara1. dostawałem i dostaje tak idiotyczne maile że wszystkie lądują w koszu.
toja. aż tak
toja. aż tak
majoreczko. mam inne zdanie, miałem tak kilka inwestycji do wykonania poznałem ich sposoby
jocia. dalej nie kumam, przed sobą mam tony papierów do sprawdzenia koniec roku.
majoreczko. wiem kto tą siarę robi, mieszkałem kilka lat we Włoszech i nie tylko.
emeryt. Ty jako przewodnik być może patrzysz inaczej a ja inaczej gdy tam mieszkałem,Toskania Lombardia Piemont itd.
poznałem wspaniałych ludzi jednak s***is... również a może większości to oni?
emaryt. rozumiem tylko ja mam 44 lata tu może być lub nie problem, różnica.
emeryt. nie powinni? naprawdę to pajace w każdym calu!
majoreczko a twoja.
joicia jk twoja matura na ????
wszysko mi się zlewa czwarty dzien w papierach i dopiero jestem w "czerwcu"
majoreczko a twoja.
joicia jk twoja matura na ????
wszysko mi się zlewa czwarty dzien w papierach i dopiero jestem w "czerwcu"
emeryt. ja również.
majoreczko. czerwony to ja byłem ze wstydu, najbardziej w szkłach lubiłem - kochałem przerwy
majoreczko. czerwony to ja byłem ze wstydu, najbardziej w szkłach lubiłem - kochałem przerwy
majoreczko. masz fotkę z niej wnioskujesz że byłem przystojny w wieku szkolnym?
napisałaś mi to kiedyś wprost już nie pamiętasz?
emeryt. ja w Sopocie miałem z nimi drakę na skalę OOOO i jeszcze większą, dałem im popalić tak ich nie cierpię
emeryt. ja w Sopocie miałem z nimi drakę na skalę OOOO i jeszcze większą, dałem im popalić tak ich nie cierpię
emeryt. byłem sportowcem uprawiałem wiele lat i nigdy przenigdy z Włochem nie przegrałem i to sobie cenię chyba najbardziej z ironią do nich
emeryt. oglądałem, żnasz ich charakterki i Wiesz co było prawda.
Ja to przeżywałem za każdym razem po turniejach, tyko że śmiałem im się wprost
Ja to przeżywałem za każdym razem po turniejach, tyko że śmiałem im się wprost
majoreczka. nie ja nie typuję, bawi się tym mąż opiekunki, wstawia typy do profilu, może jutro - rano.
jocia. takich jak ja jet wielu.
jocia. takich jak ja jet wielu.
majoreczko. opiekunka do domu, sprzątanie itd. dzieci może mam ale nic mi jak na razie nie wiadomo
krzysiu. ja mam tylko 18? i obecnie chyba 78 lub 87 kg. kiedyś ważyłem 114. jako tenisista to stanowczo za dużo (stołowy)
Uffff, czerwiec skończony
Śpicie już
majoreczko. NIE, źle to Odczytałaś.
Śpicie już
majoreczko. NIE, źle to Odczytałaś.