Wpisy użytkownika multilotek
Łącznie 727 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 934 493. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Moja kolektorka jest zawsze sympatyczna i zawsze na zawołanie. Nawet o 23.52 wysyła mi kupon bez szemrania
A wiecie co by się przydało ? W serwisie online taka opcja dopisywania wygranej z kuponu do konta gracza. Mam teraz kupon z 12 zł i aby coś z nim zrobić muszę jechać do kolektury tradycyjnej. Bez sensu trochę. Ale okej nie wymagam od TS tak "zaawandowanej" technologii - już i tak zrobili spory krok naprzód.
A wiecie co by się przydało ? W serwisie online taka opcja dopisywania wygranej z kuponu do konta gracza. Mam teraz kupon z 12 zł i aby coś z nim zrobić muszę jechać do kolektury tradycyjnej. Bez sensu trochę. Ale okej nie wymagam od TS tak "zaawandowanej" technologii - już i tak zrobili spory krok naprzód.
premia losowanie po losowaniu wpadła
69 jest mocna także w nocy
Ja dziś poleciałem klasycznie - 4 zakłady na 5 skreśleń w Multi z Plusem i z Super Szansą. Wysłane tradycyjnie. Oczywiście również tradycyjnie nie dostałem loteriady
Ja dziś poleciałem klasycznie - 4 zakłady na 5 skreśleń w Multi z Plusem i z Super Szansą. Wysłane tradycyjnie. Oczywiście również tradycyjnie nie dostałem loteriady
A nie mogliby te Multi promocje wprowadzić na stałe ? Podnieść wygrane o 50% i gra by się jakoś rozkręciła.
01,02,07,08,16,24 - od 50 losowań nie padło 2/6 w Szybkim 600
mój typ: 09,17,23,25,28,36,39,62,65
wyniki : 09,17,24,25,28,35,38,63
4/9 z plusem moje złotówka na minusie, bo dwa zakłady wysłałem. A mogło być 6/9 z plusem, albo chociaż 5/9...
wyniki : 09,17,24,25,28,35,38,63
4/9 z plusem moje złotówka na minusie, bo dwa zakłady wysłałem. A mogło być 6/9 z plusem, albo chociaż 5/9...
równie dobrze możnaby 22 liczby odrzucić i zatypować szóstkę z 27 liczb
Przedstawiam wam pewny 100% sposób na wygranie w Lotto.
Wysłać 8 zakładów 10 z plusem i wykorzystać wszystkie liczby.
Koszt: 40 zł.
Wygrana: GWARANTOWANA
Wysłać 8 zakładów 10 z plusem i wykorzystać wszystkie liczby.
Koszt: 40 zł.
Wygrana: GWARANTOWANA
arcibalik73 - hehe wiadomo, ja miałem na myśli fakt, że zawsze trafimy plusa
a co do liczb w lotto... wcale nie są specjalnie wysokie - wysokie to były wtedy kiedy Rembiszewski zażartował przed losowaniem, że na długo zapamiętamy te liczby - a wylosowali od 35 wzwyż bodajże
a co do liczb w lotto... wcale nie są specjalnie wysokie - wysokie to były wtedy kiedy Rembiszewski zażartował przed losowaniem, że na długo zapamiętamy te liczby - a wylosowali od 35 wzwyż bodajże
wtedy na TS spadły gromy, bo ludzie podejrzewali że ustawiają losowania (a wszystko z powodu żartu Rembiszewskiego) - wtedy 9 osób chyba trafiło szóstkę
a kwota za szóstkę która najbardziej zapadła mi w pamięć ? zdecydowanie 666666 zł - było takie losowanie kiedy 3 osoby podzieliły gwarantowane 2 mln zł
96 mln zł - kol. Warszawa ul. Targowa 25 / siedziba TS (prezes zszedł ze swojego gabinetu na dół i wysłał 1 zakład metodą Trafił Trafił
To dobrze, że padło w pruszkowskim - wszystko zostaje w jednej wielkiej mafijnej rodzinie
Wysłane 4 zakłady na 8 skreśleń Multi wraz z Super Szansą na stracenie 2 zł. Dobry wybór ?
Trafione 2 zł w ulubionej grze Adolfa Hitlera (SS), więc można kłaść się spać.
I 4/8 bez plusa ale z trafionym plusem, czyli 6 zł. Szkoda, że nie 5/8.
Po co czekać na kumulacje EuroJackpot skoro możemy sobie ją sami zrobić. Puszczamy za 200 zł kupon 10/10 z plusem i inkasujemy 100 mln zł.
Napiszcie proszę ile % graczy gra w Lotto bez plusa. Jakieś szacunki ?
Typermistrz - tak pomyślałem, że szkoda, że TS nie umożliwia graczom... opłacanie plusa na czyimś kuponie. Jakby to wyglądało w praktyce ? Jakiś dziadek na drugim końcu Polski puszcza blankiet Lotto bez plusa. Jego kupon pojawia się w systemie jako wolny do opłacenie plusa. Ja nie mogąc zmienić liczb i ilości zakładów opłacam plusa i mam z niego wygrane. Co sądzicie o tym pomyśle ?
Byłyby przyznawane losowo - określali byśmy tylko ile zakładów.
Oczywiście wiem, że Plus jest jakby nagrodą dla gracza za zawarcie zakładu głównego, ale tak naprawdę ... nieopłacone plusy niejako marnują się.
Oczywiście wiem, że Plus jest jakby nagrodą dla gracza za zawarcie zakładu głównego, ale tak naprawdę ... nieopłacone plusy niejako marnują się.
cud się stał ! w Super Szansie padła główna wygrana
Pasko: no kilka razy było - kiedyś sprawdzałem. Ale ostatni raz dawno.
Pasko: 12-sty raz. Tak mi coś świtało, że 12.
Kurczę trafić 2 bańki w tej grze to wyczyn większy niż 6 w Lotto.
Kurczę trafić 2 bańki w tej grze to wyczyn większy niż 6 w Lotto.
Ta wygrana w 8 losowaniu to tak zupełnie przypadkowo
Angierski - niektóre panny za godzinę biorą 100 zł Ja bym się nie zastanawiał.
3/5 + 0/1 w Ekstra Premii - zawrotne 10 zł jest moje.
KENO - 940666:
Mój typ: 01,02,03,04,08,09,11,12
Wylosowano: 03,04,05,06,07,08,09,10,11
Rezultat: 6/8 - 44 zł
Mój typ: 01,02,03,04,08,09,11,12
KENO - 940666:
Mój typ: 01,02,03,04,08,09,10,11
Mój typ: 01,02,03,04,08,09,10,11
Wędrowca netowy - dałem najpierw 01,02,03,04... potem myśl "hmm jakie dalej, nie będę dawał po kolei bo nie trafię" i miałem zamiar dać coś z wysokich, ale się rozmyśliłem i dałem dalszy ciąg od 8 do 11.
W sumie na jedno wyszło, bo czy dałbym po kolei czy nie to wynik taki sam.
Z wczorajszej głównej wygranej w Mini Lotto TS skubnął zwycięzcy 10 groszy ? Dobrze widzę ?
A od kiedy to w weekend podają miejscowości gdzie padły wygrane ?
Ktoś 9 października wysłał 7/7 z plusem stawka x4 i trafił 132 tys. zł. "A co mi tam - tyle wygrałem to puszczę raz jeszcze !" Efekt widzimy w wykazie wygranych - kolejne 132 tys. zł dzień później
Ale zaraz, zaraz... 9.10 jeszcze była promocja na 7 skreśleń a 10.10 już nie... więc nie mógł wygrać tyle samo. Gdzieś jest błąd...
zgrywus - błąd w serwisie lotto albo u Pasko
Wacławek - jutro puść za 65 zł wszystkie liczby w Multi z plusem 6 skreśleń a będziesz miał 20 zł pewnego zwrotu + ewentualny naddatek.
Czy ktoś ma dane jaki procentowy udział we wszystkich zawartych zakładach mają zakłady z lotto.pl ?
Jedne z najniższych szóstek w historii. Oprócz tych 2 mln rozdzielonych na 3 części po 666666 zł.
Wytypowałem siedem zakładów z ciągami 5 liczb m.in.
62,63,64,65,66
Czyli 17,5 zł wydane / 40 zł wygrane.
62,63,64,65,66
Czyli 17,5 zł wydane / 40 zł wygrane.
Lubię tę piosenkę. Ogólnie Soleo lubię.
Mój typ: 13,15,26,56,75
Wylosowane: 13,14,26,56,75
Było blisko do mojej pierwszej piątki.
Wylosowane: 13,14,26,56,75
Było blisko do mojej pierwszej piątki.
Jak pada główna Kaskady o godz. 14 a ktoś puścił z 10 kuponów to musi czuć emocje niezłe Szansa na główną wygraną wzrasta chyba o jakieś 1000 procent
Dziś rano namówiłem mamę na wytypowanie czterech zakładów multi 6 skreśleń.
Jej typ: 01,08,12,21,26,33
Wyniki: 02,03,08,12,21,26,33
Hehe, 5/6 jest.
Na wieczór mam jeszcze cztery zakłady - swoje typy, więc chyba nic nie będzie
Jej typ: 01,08,12,21,26,33
Wyniki: 02,03,08,12,21,26,33
Hehe, 5/6 jest.
Na wieczór mam jeszcze cztery zakłady - swoje typy, więc chyba nic nie będzie
Czemu nie można się cofnąć do początkowych wpisów na czacie. Wpisałem z ciekawości nr 13 i nie da rady.
czemu ?
Co wy tu publikujecie ? Zwłoki ?
A jak tam Szybkie 600 ? Gracie coś, czy nie ?
Nie ma nie ma wody na pustyni ale za to piątka wpadła w mini
292 924,50 zł Pustynia
Pustynia 33C
Pustynia 33C
Tak, to prawda. Domówka ma być u Jarka. Najdroższy alkohol, najładniejsze laski. Za konsoletą zasiądzie DJ Stonoga, który wykona swój największy hit pt. "Ziobro przestań mi rodzinę prześladować". Ja wpadam, a Ty ?
Przydałyby się jakieś wigilijne i sylwestrowe zakłady specjalne, nie sądzicie ? Szkoda, że ts odszedł od tej tradycji.
No właśnie za dużo - tęsknię za tradycją
Kiedyś był Duży Lotek za 1,25 zł i człowiek szedł wysłał blankiet za 10 zł i był szczęśliwy. Co losowanie ktoś trafiał po milionie i było dobrze. Teraz ? Bez worka kasy nie podchodź do kolektury, których coraz mniej w dodatku...
Wysłane świątecznie 24 zakłady na 5 skreśleń. Trafione:
1 x 4/5
4 x 3/5
Wydane: 60 zł
Wygrane: 72 zł
Do tego niestety 6 zdrapek "Na nowy rok" po 10 zł, z których zwróciło się tylko 10 zł.
1 x 4/5
4 x 3/5
Wydane: 60 zł
Wygrane: 72 zł
Do tego niestety 6 zdrapek "Na nowy rok" po 10 zł, z których zwróciło się tylko 10 zł.
Spójrzcie na aktualne wyniki. Wszędzie jest liczba 17

Zagrać na losowanie z premią za 2/6 w wysokości 52 zł (przed chwilą) i nie trafić ani jednej liczby. BEZCENNE uczucie.
Dziś o mało co zawału nie przeżyłem. Wysłałem Szybkie 600 na 2 losowania z liczbami: 12,13,15,20,25,32 i trafiłem chyba zwrot. Potem patrzę na kolejne losowanie a tam dziwnie znajome liczby! Na oko wszystkie się zgadzają... Szybko sprawdzam i... ufff. Tylko 5 się zgadzało na szczęście. 250 zł jeszcze można przeboleć. Głównej bym nie przebolał.
w jakiej kolekturze, online gram
Zajrzyjcie sobie na lotto.pl - wymyślili Święto Lotto, które polega na tym, że mamy zasilić im kieszenie i nie smucić się w razie pewnej przegranej. Fajne święto, nie powiem
A symulacji losowania premii na lotto.pl jak nie było tak nie ma. Gracz online nie dowie się, czy premia została wylosowana ale np. nikt jej nie trafił. Ta wiedza tajemna jest dostępna tylko dla graczy stacjonarnych... Paranoja.
Podwyżka o 2 mln zł na poziomie 20 mln. Bez komentarza...
Kilku menedżerów powinno polecieć ze stołka za to co zrobili z grą Lotto. Wykończyli tę grę...
Moim zdaniem jedynie likwidacja Plusa i powrót do stawki 2 zł może uratować grę.
Kilku menedżerów powinno polecieć ze stołka za to co zrobili z grą Lotto. Wykończyli tę grę...
Moim zdaniem jedynie likwidacja Plusa i powrót do stawki 2 zł może uratować grę.
Tak naprawdę te kumulacje są niepotrzebne. Kiedyś było za 1,25 zł i ludzie walili drzwiami i oknami by zagrać o 1 mln zł. Teraz okej - czasy się zmieniły i 1,25 zł to za niska cena, ale 2 zł już by było odpowiednie. Wtedy nie grałbym 1 zakładem za 4 zł (jak teraz) tylko wysłał blankiet 8 zakładów za 16 zł. Zarobiliby na mnie o 12 zł więcej niż teraz.
@4 073 880MCSl: te EJ to też śmiechu warte. Wydać 12,5 zł i mając szczęście i trafiając 4/5 wygrać 300 zł ? Bez sensu. Oczywiście wiadomo - główna wygrana i ta II stopnia są wysokie, ale ile osób je trafi ? 1 osoba. Dla reszty ochłapy.
@4 073 893MCSl: oczywiście 1 mln zł "podstawy" - albo 1 mln z hakiem, a powyżej kumulacje do 5 mln zł i już - naprawdę starczy. Dla ludzi grających w lotto różnica między 3 mln zł a 30 mln zł jest niezauważalna. Ja nie widzę różnicy między tymi kwotami.
@4 073 903Pasko: Ty może to wiesz, ale ja czy pani Jadzia z bloku obok już nie. Dla nas 3 mln i 30 mln to po prostu dużo pieniędzy. Matematycznie nieskończenie wiele.
@4 073 909MCSl: mieszkając w mieście powiatowym nie zauważysz różnicy. W mieście powiatowym z 3 mln zł możesz mieć co chcesz. W mieście wojewódzkim albo w stolicy już nie. Tam jesteś jednym z biedniejszych z taką kwotą
@4 073 912tomi77: pewnie, że by się rozeszło. W serwisie "natemat" jest wywiad z kolesiem który wygrał 3 mln zł i opowiedział właśnie jak się rozeszło. Zostało mu kilkadziesiąt tys. zł a reszta poszła bokiem. No ale on się pochwalił całej rodzinie i znajomym no i ma żonę i dzieci a wiadomo, że jak masz żonę to każdy milion się rozejdzie
@4 073 914Bator: tak to prawda. Przywłaszczenie kuponu w kolekturze jest bajecznie proste dla kolektora. Jeśli ktoś sprawdza w lottomacie to usłyszy dźwięk wygranej ale nie zna kwoty - kolektor oszust to sprawdza rozpoznając czy grający wie po co przyszedł - mnie raz facet zapytał "to ile ma być ?". Ja miałem 4/6 w Plusie i do wypłaty 100 zł. Powiedziałem ile i wypłacił. A jakbym nie wiedział to wypłaciłby mi 10 zł a resztę zabrał dla siebie.
@4 073 916tomi77: najważniejsze to mieć własne M2 chociaż. Auto można mieć byle jakie, na jedzenie też starczy. Ale własne pewne spokojne 4 kąty są taką ostoją na dzisiejsze czasy.
@4 073 918obuziara: była kumulacja 50 mln zł w 2011 roku. Wygrały wtedy 2 osoby - w Warszawie przy al. KEN na Kabatach (miejsce zamieszkania ówczesnego prezesa TS) oraz w Gdyni na ul. Unruga.
@4 073 924obuziara: kiedyś nie było kumulacji typu 42 mln, bo były duże przeskoki i okrągłe kwoty. Nie było tak, że z 20 mln przeskakuje na 22... Kiedyś z 20 mln przeskok był na 30 mln a z 30 mln na 50 mln.
@4 073 928obuziara: tak była anegdota o tym, bo niektórzy zauważyli, że na konferencji prasowej prezes się tajemniczo uśmiechnął mówiąc o wygranej na al. KEN
A tak poza tym duże wygrane regularnie padają w głównej siedzibie TS - wtedy zawsze mówimy, że to prezes od niechcenia wysłał wychodząc z biura
A tak poza tym duże wygrane regularnie padają w głównej siedzibie TS - wtedy zawsze mówimy, że to prezes od niechcenia wysłał wychodząc z biura
Na YouTube jest filmik z gościem który miliony wygrał u bukmacherów tak więc jeśli znacie się na jakiejś dyscyplinie i umiecie "jeść małą łyżeczką" to zawsze bukmacherka będzie lepsza od losowych gier liczbowych.
Przykładowo mając 1000 zł i znając się na jakiejś dyscyplinie dobrze wprawny obstawiacz rozmnoży ten 1000 zł do 2000 zł.
Przykładowo mając 1000 zł i znając się na jakiejś dyscyplinie dobrze wprawny obstawiacz rozmnoży ten 1000 zł do 2000 zł.
W Super Wtopie padła wygrana 2 mln zł ? O żesz... nieźle
@4 073 937Wulkan: to było 15 lat temu chyba ?
@4 073 940Wulkan: czytałem o maturzyście z Białegostoku, który trafił 8 mln zł i wyjechał potem z kraju. To o tym ?
@4 073 943Wulkan: tak dawno temu czytałem, nie wiem czy czegoś nie pokręciłem.
Czytałem też o człowieku, który pod gdański oddział TS podjechał furmanką i kazał sobie zapakować torby z $$$
A co ja Kononowicz żeby być z Białego ? Jestem z mazowieckiego, najbliższe duże miasto to Radom.
No Radom i Warszawa, bo tak pomiędzy nimi mieszkam
@4 073 954Wulkan: Ty jesteś z Białobrzegów ?
Ja jestem z Kozienic a mieszkam obecnie między Kozienicami a Warszawą na wsi.
Ja jestem z Kozienic a mieszkam obecnie między Kozienicami a Warszawą na wsi.
"czy pamiętasz jak to było ? w Białobrzegach nad Pilicą"
@4 073 957Wulkan: szpital w Kozienicach ? trzeba być w formie i mieć niezłe zdrowie żeby chorować w szpitalu w Kozienicach nie no, tak źle nie jest - zależy jak kto trafi.
W Radomiu koło dworca była uczelnia im. biskupa Chrapka. Tam studiowałem zaocznie przez całe pół roku ekonomię. I jak widać nauki poszły w las, bo gram w Lotto
W ogóle to między Warką a Kozienicami jest miejscowość Brzóza. I tam według mapki Lotto padła wygrana 100 tys. zł w zdrapce ZODIAK przed 4 laty. Nie wiem czy to błąd czy to prawda. Jeśli prawda to główna wygrana była bardzooo blisko mnie.
@4 073 964Wulkan: ul. Staroopatowska.
Wyższa Szkoła Biznesu im. Biskupa Jana Chrapka w Radomiu. Już nieistniejąca.
Wyższa Szkoła Biznesu im. Biskupa Jana Chrapka w Radomiu. Już nieistniejąca.
@4 073 968Wulkan: chodzi o ulicę, która jest za dworcem PKP w Radomiu. Ścisłe centrum. Traugutta jest po przeciwnej stronie dworca.
A Ty skąd jesteś ?
@4 073 974Wulkan: "idąc szlakiem ulicy Moniuszki" słynny filmik z Radomia
Nie, ja nie Adam Małysz Ani Robert Johannson
Nic mi to nie mówi. Na 13 miejscu jestem
Serio 30 wpisów zrobiłem dzisiaj ? Nie wydaje mnie się ...
@4 073 984Wulkan: wzajemnie
W Cybince 2 mln zł padło - pani Jadzia z sanepidu czy pan pacjent zero ?
a parę dni temu wraz z pewnym użytkownikiem dyskutowaliśmy tutaj o Białobrzegach a tu proszę: szóstka 21 mln zł...
on chyba nie był z Białobrzegów, to był jakiś użytkownik na literkę W
ja mieszkam stosunkowo blisko raptem może 20 km od Białobrzegów, choć prawdę mówiąc nigdy tam nie byłem
czyli na bogatego nie trafiło, bo w sklepie monopolowym na uboczu w Białobrzegach to tylko biedak mógł wysłać kupon, albo... menel
A zatem z tej okazji przypomnijmy ten niezapomniany hit