Wpisy 4 072 764 – 4 072 863
26 stycznia 2021 00:00 → 26 stycznia 2021 08:55, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 201 wpisów
- Wulkan - 101 wpisów
- Bator - 98 wpisów
- 191979 - 71 wpisów
- Bolo22 - 65 wpisów
- Forsami - 49 wpisów
- Gosia__77 - 41 wpisów
- tomi77 - 36 wpisów
- waldus - 35 wpisów
- wizard - 32 wpisów
- milan1980 - 30 wpisów
- Robal_36 - 28 wpisów
- Wędrowca netowy - 21 wpisów
- Pasko - 21 wpisów
- zgrywus - 17 wpisów
- Mulag - 17 wpisów
- islandorka30,5 - 14 wpisów
- Wojtt - 13 wpisów
- Mewa - 13 wpisów
- GTV - 12 wpisów
- obuziara - 11 wpisów
- emerytka 46 - 11 wpisów
- panoramix - 10 wpisów
- bolek31 - 8 wpisów
- Andreas3864 - 8 wpisów
- doktor2p - 7 wpisów
- trancemaniaq - 7 wpisów
- dotam - 7 wpisów
- damian1983 - 7 wpisów
- multijune177 - 4 wpisów
@4 072 759bogdan04: jest zero przecież
@4 072 761Sebastian_M: Życzenia te same co w ubiegłym roku.Gwarancja ważna jeszcze 100 lat.Dobrego zdrówka,resztę kombinuj sobie sam.
no faktycznie... może kiedyś to poprawię
ale możesz zrobić tak... zamiast wybierać z listy zaznacz myszką tam gdzie pisze np. 01/10 ... zaznacz 01 i wpisz z klawiatury 00
ale możesz zrobić tak... zamiast wybierać z listy zaznacz myszką tam gdzie pisze np. 01/10 ... zaznacz 01 i wpisz z klawiatury 00
@4 072 763bogdan04: jak "zero" ? Zacznij - wśród Twoich stałyc ? To jeszcze jakoś zrozumiem, bo przecież nie ma moźliwości żeby nikt nic nie trafił, i żeby to sprawdzić
Spoojnej nocki Bogdan
Spoojnej nocki Bogdan
Z uwagi na dosyć wysoka kumulacje i grę w lotto, do zobaczenia dopiero po wieczornych losowaniach.Nawet wieczorne typiwania pomijam.Nie życzę wygranych by nie zapeszyc.Kazdemu według jego zasług .
@4 072 771Robal_36:
czytasz ze zrozumieniem? tam jest podana ilość wystąpienia ilości zerowej w piątkach przy tym układzie jaki podałem,czy to tak trudno zrozumieć?
czytasz ze zrozumieniem? tam jest podana ilość wystąpienia ilości zerowej w piątkach przy tym układzie jaki podałem,czy to tak trudno zrozumieć?
Aby język giętki powiedział, co pomyśli głowa
warto było napisać sprawdzanie czego ma się na myśli
warto było napisać sprawdzanie czego ma się na myśli
@4 072 775Robal_36:
Jeszcze raz,tam było tak:
"Najwięcej w mini ilości zerowego trafienia padło 2923 razy przy tym układzie piątki:
08,14,34,40,42"
To znaczy,że gdybyś obstawił tą piątkę w mini,to najwięcej razy w historii losowań mini lotto nic byś nie trafił,nawet jednego numeru,to znaczy,że ta piątka ma najwięcej trafień zerowych,kuźwa,jak trudno prostego przekazu ludziom niektórym zrozumieć,trzeba jak krowie na rowie
Jeszcze raz,tam było tak:
"Najwięcej w mini ilości zerowego trafienia padło 2923 razy przy tym układzie piątki:
08,14,34,40,42"
To znaczy,że gdybyś obstawił tą piątkę w mini,to najwięcej razy w historii losowań mini lotto nic byś nie trafił,nawet jednego numeru,to znaczy,że ta piątka ma najwięcej trafień zerowych,kuźwa,jak trudno prostego przekazu ludziom niektórym zrozumieć,trzeba jak krowie na rowie
@4 072 780bogdan04:
@4 072 780bogdan04: na 1000 losowań było 546 razy 0/5
@4 072 776Bator:
@4 072 783GTV:
@4 072 785bogdan04:
@4 072 786Bator:
@4 072 788GTV: Dzisiaj mamy promocję 7/7, znów zestawy będą zajefajniepopier
No to nie "padło", tylko - "by było",
z brakiem trafień,
i sorry, jednak takie pisanie - ilość ilości - w jednym zdaniu...
Kłaniam się nisko
z brakiem trafień,
i sorry, jednak takie pisanie - ilość ilości - w jednym zdaniu...
Kłaniam się nisko
@4 072 789Bator:
@4 072 791GTV: Kusi mnie podać pewniaków w ilości sztuk 7 / siedem/.W związku z tym, że kocham bezgranicznie lotto , nie zrobię mu tej przykrości. Nie chce by zmieniało.
@4 072 790Robal_36:
Widzę,że szukasz dziury w całym,ale niektóre typy tak mają,sami nic od siebie,tylko jątrzyć potrafią
Widzę,że szukasz dziury w całym,ale niektóre typy tak mają,sami nic od siebie,tylko jątrzyć potrafią
Z okazji Rocznicy Totalizatora Sportowego jednak podam kilka pewniaków jako prezent dla organizatora loterii.
@4 072 796Bator: już w 5/5 jest ich dość te dwie niech każdy sam dorobi
@4 072 796Bator: tylko jeszcze nie celuj w 10/10 zostaw w skarbcu tsa dla mnie jakieś ochłapy
@4 072 798GTV: Ja nie daje ochlapow nawet psu .
@4 072 799Bator: Ok dziś krótko muszę zmykać dziś znowu do roboty pobudka 7:00 dobrej nocy wszystkim
@4 072 802GTV: Dobrej nocy .Jak ja lubię
Już były pewniaczki , lecz w odpowiednim momencie wcisnela się opcja " anuLuj".
4 072 778. GTV witaj, iestety dzisiaj nie grałem z sebastoianem w nmini lotka, i to jest tylko jego zasługa w to ze trafil, 4,/5 i 3 x 3,5 ja grałem dzisiaj sam, tez ale 1x mini i i 1multik 10/10 i niestet y ale w mini tylko trafilem 2/5 tj 6,27 reszte numerów umnie byla taka 12,15,41, nie tak jak wyszły u sebastiana M, ja co prawda nigdy nie gram w poniedziałki, ale pusciłem lotka,i a numer xz kosmosu, kreslone na predce niestety i wysłane w ostatniehj chwili, czyli 2130 o ma ly wlos i zdarzyłem, bo 21;31 blokuja automaty juz w kolekturach, i moze dlatego tylko tak wpad ło mi tylko 5/10 w multiku a w mini tylko 2/5 , nie trafiłem dzis niestety nic wiekszego tak jak sebastian a le gratuluje mu ytrafienia tylu wygranych i zycze aby trafil niedługo całe 5/5
najgorsze to było jak wrócilem do domu po godzinie 22,10 poniewaz ledwo dotarłem z zakupami do domu, brakowało mi oddechu i straszny ból czólem w klatce piersiowej, myslałem ze ducha wyzione na dworzu, ,ale doszedłem do domu jednak usiadłem na chwilke, i po chwili przeszło, pozniej, odpaliłem komputer, i zalogowałem sie na stronce, i sie wsciekłem sam na siebie, poniewaz obook, lezał kreslony przezemnie kupon na predce w multika wczesniejszy, i zmieniiomny na ten co wysłałem, , teraz załuje ze wysłałem ten co wysłałem w mini poniewaz na tym ktory sprawdzilem w domu z 21 ,50 bylaby cała 9/10 trafione ale niestety wysłałem nie ten klupon co powinienem, wysłałem nie 1 wersje tylko 2 wersje liczb, i tylko tu wpadło 5/10 gdybym zas wysłał to z plusem, nbyłby tez i trafiony plus czyli 68, ale niestety za mały budzet zeby zwiekzyc stawke i wysłac 2 okienka multika i jeszcze z plusem na raz na 1 losowanie, ale niema co .mysle ze moze jeszcze kiedys i ja trafie cos wiecej niz tylko te 5/10 a dla sebastiana i inych osób wielkie pby
tak dalej oby tak dalej
tak dalej oby tak dalej
Sebastian M
Arczi witaj przyjacielu
Dziękuję
teraz tylko traf 5/5 i bedzie git ja juz uciekam trzymaj sie cieplutko
klade sie bo zle sie czujem narazie do
@4 072 816arczibalik73: Miłej nocy i dużo zdrowia
Też się kładę
Nie siedzcie nocami przy kompach.To jedna z chorób cywilizacji.Cukrzyca , otyłość, stres, to przyczyny komputerów.Nie pozwólmy na wcześniejsze zejście z tego tak przyjemnego świata. Miłego dzionka wszystkim .
pozdrawiam wygrywających ,czuwających w nocnych rozmowach oraz tych normalnych zwykłych ludzi
@4 072 822dotam: , Ty weź przestań tak pisać , bo Ci "pewniaczków" nie podadzą i nie wygrasz "dużo pieniążków"
@4 072 824Forsami:
Jak tak trochę tylko człowiek poczyta, poprzewija żeby wątku nie stracić, ogarnie troszkę , czy tu, czy na forum i widzi wpisy typu: "kartka, ołówek i głowa", "wyliczenie, algorytmami" - dla gier losowych, z mieszaniem fizycznym , "jeśli wszystkie możliwe kombinacje bym skreślił", to przecież gołym okiem widać, co to za "baloniki"
udanego dnia, prawie wszystkim
udanego dnia, prawie wszystkim
Robal to kiedy będzie te wiaderko pewniaków i wygramy dużo pieniążków
@4 072 828doktor2p: no wiesz, ze mną, to taka "szorstka przyjaźń", to mi nie poda , ale, że przyjaciołom po Fejsie, czy @, czy fonie nie zapodał
Tatko mu kazał grać z głową - 18, czy 19 liczb i "wszystkie moźliwe kombinacje" - hihi
A watykanista - nie lepszy - widać - trzy blankiety i "dlaczego nie system" ?
System komunikowania się muszą uszczelnić i usprawnić
wesołego doktor i
Tatko mu kazał grać z głową - 18, czy 19 liczb i "wszystkie moźliwe kombinacje" - hihi
A watykanista - nie lepszy - widać - trzy blankiety i "dlaczego nie system" ?
System komunikowania się muszą uszczelnić i usprawnić
wesołego doktor i

doktor2p
Robal_36
Robal_36
Ludziska poratuj ie pewniaczka i bo mi już pomysłów na gre brakuje
Chyba zawieszę działalność gracza bo nic nie mogę wygrać a jestem nie kiepskim typerem
Witam wszystkich uczestników czatu od godz 6 00 do 8 40 dnia dzisiejszego
@4 072 842waldus: To ja tez
Niech se w d.. e wsadzo te promocje kumulacja jak nawet zwrotów nie ma
witam
walduś ,doktor to ja do Was dołączę się .... bo nic nie mogę wygrać ,masakra jakaś czy cos?
walduś ,doktor to ja do Was dołączę się .... bo nic nie mogę wygrać ,masakra jakaś czy cos?
Jak lotto to tylko sztukana dzis..
W dupe niech se wsadza te 3 zeta..jsk trza 7 sztuczek wyslac albo systemik 7
W dupe niech se wsadza te 3 zeta..jsk trza 7 sztuczek wyslac albo systemik 7
Dusia dawniej mnie cieszyła gra
A w obecnej sytuacji nie ma nawet zwrotów
Zobaczcie jaki kupon mini wczoraj dostałem
A w obecnej sytuacji nie ma nawet zwrotów
Zobaczcie jaki kupon mini wczoraj dostałem

To podobnt do forsy..ale on to juz cuda...same 4 dziestki pod rzad
Witam all nie ma sensu kupować kredensu nima zwrotów nie będzie grania żadne grosze i setki mnie nie obchodzą jedynie tys konkretne lub miliony przekąski dla nakręcających się
Niech mi ktoś powie ze jest na plusie w grach tesowskich to go wyśmieje
Doktor.