Wpisy użytkownika multilotek
Łącznie 727 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 076 821. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Cedzyna, tam największy powojenny zabójca Polski popełnił swoją pierwszą zbrodnię.
jak pod sklepem zamiast Amarenki pojawi się coś z górnej półki to będzie wiadomo kto wygrał
Czy pamiętasz jak to było,
w Białobrzegach nad Pilicą
szóstkę w Lotto się trafiło
i problemy się nie liczą
Szybko wnet się pakujemy
bo wyjechać szybko chcemy
i sąsiedzi nie usłyszą
szóstkę w Lotto się trafiło
i problemy się nie liczą
Szybko wnet się pakujemy
bo wyjechać szybko chcemy
i sąsiedzi nie usłyszą
Mnie by wystarczyła szóstka w Szybkim 600 ale nawet ostatnio 4/6 mi nie wchodzi.
w każdym miasteczku są menele, a ta kolektura mieści się w sklepie z %%%
Uff jak to dobrze, że Pasko nie dołączył się do protestu mediów i nie wyłączył strony na 1 dzień
Jak byłem nastolatkiem cierpiałem na nadmierną podejrzliwość, wręcz chorobliwą. Kamerkę od laptopa zasłaniałem kawałkiem papieru. Pewnego dnia ktoś to zauważył i mocno się zawstydziłem szukając tłumaczenia... Potem pozbyłem się laptopa i zacząłem korzystać z PC bez kamerki oczywiście. Co przeczytałem w artykule ? Że trzeba zasłaniać kamerki !!! A zatem jestem normalny
Kamerkę zasłaniałem w latach 2008-2012 a w artykułach zaczęto o tym pisać kilka lat później
Wiadomo, że jak jest kamerka a urządzenie elektroniczne podłączone do internetu to pachnie inwigilacją. Miałem tego świadomość od początku.
Były historie dziewczyn, które się przebierały a kamerka to nagrała i ktoś potem szantażował. Już nie wspominam o innej rzeczy, którą czasem ludzie robią przed laptopem
o ten w Keno to przyfarcił na tym 9/9 x 10 dzisiaj - ja nawet 5 liczb nie mogłem trafić bez oboków a tu całe 9 i jeszcze na stawce...
Spojrzałem na liczby w Lotto Plus i skojarzyłem, że podobne padły 10 lat temu w Lotto.
18.09.2010 - 05,13,14,16,17,43 (lotto)
08.04.2021 - 03,13,15,16,17,44 (lotto plus)
18.09.2010 - 05,13,14,16,17,43 (lotto)
08.04.2021 - 03,13,15,16,17,44 (lotto plus)
Kurczę trafiłem 3/6 na losowanie wzbogacone premią ale wypłacaną za 2/6... Kurczę... !!!
MODAPASKO.PL ?
Tak chodzą ubrani ludzie, którzy przegrali wszystkie pieniądze w lotto
Dlaczego modelki są zwykle takie chude i brzydkie ? Na ulicy pełno pięknych dziewcząt, krągłych, kobiecych a biorą takie suchotnice tylko.
Takie coś sprzed paru dni:

Bolo - trafiłem też kiedyś 4/6 na stawce x3. Ogólnie to wtedy była premia 4500 zł jakby doliczyli ją za 5/6 to bym się nie obraził - ale nie doliczyli...
I losowanie nr 117 000 było ostatnim na ten dzień. Wysłane 2 zakłady i nic nie trafione
za niecałe 3 tygodnie będzie milionowe losowanie Keno - ciekawe czy coś na tę okazję przygotują ?
Mam papierek po lodach ekipy i dylemat. Wyrzucić czy sprzedać za 200 tys. zł ?
A szóstka gdzie padła ? te "Osiedle Ogrodowe" wygooglowałem i nie ma takiej wsi. Chodzi o osiedle ogrodowe w Krakowie.
Tak, wiem. Jeśli nie podadzą dziś to znaczy, że na jakiejś wsi padła szóstka.
Lubię jak szóstki padają w małych miejscowościach na 1 zakład chybił-trafił. To oznacza, że komuś biednemu się poszczęściło.
oho szybkie 600 się Paskowi zacięło - znowu będzie miał robotę...
Ktoś pamięta jeszcze grę Joker ? Tak mnie na wspominki wzięło.
Nawet odnośników do wygranych Jokera nie ma na multipasko, ale udało mi się dogrzebać. Najwyższa wygrana ponad 5 mln zł w Krakowie. Ja mam z Jokerem takie wspomnienie, że na ostatnie losowanie mieli rozdzielić pule na niższe stopnie i wtedy 1 liczby mi zabrakło a wygrałbym coś koło 500 zł.
Pamiętam, że na początku gry Szybkie 600 były premie w wysokości 10, 15, 20 tys. zł a teraz tylko drobnica. Czy to liczba zakładów wzrosła czy o co chodzi ?
szybkie 600 za drogie ? Cena 2 zł nie jest wygórowana. W tej grze w dodatku trafiłem już 20 x 50 zł i raz 250 zł a byłem bliski głównej wygranej. Dla porównania w Keno przez 10 lat grania praktycznie ani razu nie trafiłem wygranej do 50 zł.
1 zł to za mało, za to obecnie nawet w ryj nie dostaniesz Nic w sklepie nie kupisz za 1 zł. Zakłady powinny być po 2 zł - zwłaszcza lotto.
ale wysoka czwórka wczoraj w mini - to chyba przez wysokie liczby ?
Sorry ale wizja wydania 12,5 zł i otrzymania 500 zł za trafienie 4/5 z 50 liczb i jeszcze 1 dodatkowej nie kręci mnie jakoś szczególnie. ZDZIERSTWO.
W mini trafiasz 4/5 z 42 i otrzymujesz 1700 zł a w Eurojackopot musisz trafić 4/5 z 50 i 1 dodatkową by otrzymać 500 zł. Rozumiem, że tam gra toczy się o miliony ale mogliby zachować proporcje.
W dodatku w mini możesz skreślić 10 zakładów w cenie 12,5 zł a nie tylko jeden.
Fakt faktem, że w Mini nie masz szansy wygrania 150 mln zł ale umówmy się szanse są niewielkie. No i szansa na zwrot w EJ jest ciut większa, bo wystaczy trafić 1/5 (2z2) lub 2 z 5 (1z2). No ale... i tak EJ nie przekonuje mnie.
Najbardziej kłują w oczy ekstremalnie niskie wygrane za naprawdę trudne trafienia. Bo trafić 4 z 5 przy 50 liczbach i 1 z 2 dodatkowych to naprawdę wielkie osiągnięcie a tu przy stawce 12.5 zł otrzymujemy kilkaset zł. Oczekiwałbym minimum kilku tys. zł.
kurczę chyba wykrakałem, że dawno nie było dużej premii w Szybkie 600 - teraz jest 19 tys. zł - dawno takiej nie było...
wieczorem jak będzie nadal to trochę pogram - dobrze by było trafić jako jedyny 4/6 i by właśnie wtedy doliczyło lub kilka 3/6 i dostać po 5 tys. zł
wieczorem jak będzie nadal to trochę pogram - dobrze by było trafić jako jedyny 4/6 i by właśnie wtedy doliczyło lub kilka 3/6 i dostać po 5 tys. zł
ale myślę, że do wieczora pęknie - zauważyłem, że często te największe kwoty rozbijają się na 2/6 lub 3/6
a wiecie czego jestem ciekaw ? ile było oszustw na zasadzie, gdy ktoś przyniósł kupon Szybkie 600 mówiąc "ooo panie Janku trafiłe 50 zł" a Pan Janek przepuszcza przez lottomat i wyskakuje np. 1500 zł, bo z premią... klient o tym nie wie a kolektor wypłaca z uśmiechem 50 zł życząc powodzenia a sam inkasuje resztę - jest to potem do udowodnienia ? chyba nie...
Biedroneczka - pisałem z Pasko o tym a on stwierdził, że w zasadzie czat to dodatek i nie zależy mu na nim tak bardzo.
No i premia rozbita - tak jak myślałem na 2/6 lub 3/6. A trzy osoby, które trafiły 4/6 musiały mocno żałować. Ja uważam, że premia powinna rozbijać się na największe trafienia jeśli już. Każdy kiedyś trafi 4/6 czy 5/6 i powinien mieć największą szansę i przywilej do premii.
Kto gra w Keno na milionowe losowanie ? W ogóle w jakim dniu i godz. ono wypadnie ?
u mnie wczoraj 2 x 3/5 w Mini rozpis z 8 liczb na 8 zakładów
przydałoby się taką tłuściutką czwóreczkę w Mini przytulić - taką za 1700 zł jak była ostatnio
ja kiedyś wszedłem na multipasko w mapki i wybrałem sobie 7 liczb by na sucho sprawdzić je w 10 kolejnych losowaniach patrzę... a tam 7/7 - no cóż i tak bym nie zagrał a 1500 zł to nie tak dużo by nie móc przeboleć
niedawno trafiłem 5/6 w Szybkim 600, ale kurczę nie doliczyli premii tak jak temu z rana dzisiaj - 12 tys. zł mu doliczyli...
a ja wtedy w ogóle o mały włos się rozminąłem z 6/6... no cóż, krótko potem rozminąłem się także z kolejną 5/6... w tym Szybkim 600 idzie coś trafić nieraz, nawet te 5/6 ale mogłyby być częściej te premie
a ja wtedy w ogóle o mały włos się rozminąłem z 6/6... no cóż, krótko potem rozminąłem się także z kolejną 5/6... w tym Szybkim 600 idzie coś trafić nieraz, nawet te 5/6 ale mogłyby być częściej te premie
Ja w Szybkie 600 trafiłem chyba ze 20-25 "czwórek" + 1 "piątkę" - raz trafiłem czwórkę na stawce x3.
Czwórkę stosunkowo łatwo ustrzelić względem innych gier. Ja lubię Szybkie 600 za częste zwroty no i te premie ale trafiłem chyba ze dwa razy premię raz na 2/6 i na 3/6 chyba. Było to kilka zł dodatku
Czwórkę stosunkowo łatwo ustrzelić względem innych gier. Ja lubię Szybkie 600 za częste zwroty no i te premie ale trafiłem chyba ze dwa razy premię raz na 2/6 i na 3/6 chyba. Było to kilka zł dodatku
@EstyMy puść sobie czasem Szybkie 600 ze stawką x10. Wydasz 20 zł ale często trafia się zwrot a przy pomyślnych wiatrach zainkasujesz 500 zł za 4/6. No i masz szansę na główną wygraną w postaci 6000 zł tygodniowo przez rok. Myślę, że warto raz w tygodniu tak zagrać, bo inne gry to tylko doją np. Keno doi a nic nie daje - przynajmniej ja mam takie odczucie.
@EstyMy
Zacznij od gry za 2 zł a się zorientujesz. Według mnie bez znaczenia aczkolwiek na chybił-trafił rzeczywiście lubią wpadać.
Zacznij od gry za 2 zł a się zorientujesz. Według mnie bez znaczenia aczkolwiek na chybił-trafił rzeczywiście lubią wpadać.
@biednystudent
Puszczasz w kolekturze ?
Puszczasz w kolekturze ?
@Gosia
To jeszcze są te kontrole ? Myślałem, że to już za nami...
@EstyMy
Najtwardsi są mundurowi ze Straży Miejskiej
To jeszcze są te kontrole ? Myślałem, że to już za nami...
@EstyMy
Najtwardsi są mundurowi ze Straży Miejskiej
@EstyMy
Gracz Keno powinien mieć obowiązkowo konto Online. Inaczej nie da się grać.
Gracz Keno powinien mieć obowiązkowo konto Online. Inaczej nie da się grać.
Dobrze zrozumiałem regulamin ? Dziś można w Keno grać do 20 zł za darmo w godz 21.00 - 21.30 ?
Jestem onlajnem nawet podwójnym, bo mój ojciec też ma konto. A zatem jak zagram za 40 zł to otrzymam te 40 zł z powrotem + ewentualną wygraną ? To w sumie niezła promocja
Tylko jak zagrać, by jak najwięcej z tego wycisnąć ? Na 5, 6 lub 7 liczb najlepiej.
Nie ma 1000000 losowania !!!
ale by była wpadka gdyby jakiś spec w TS zapomniał przestawić licznik na cyfry milionowe
Ciekawe czy ktoś ma fizycznie kupon z zakładem na 1 losowanie w Keno
wiedziałem, że na milionowe będzie jakiś ciąg
PYTANIE: dziś między 21.00 a 21.30 zgodnie z regulaminem zawarłem zakład za 20 zł na 10 losowań wprzód. Za zakład pobrano 20 zł ale ostatnim losowaniem było los. nr. 1000003. Do konta doliczono mi wygraną za te zakłady ale nie otrzymałem zwrotu 20 zł. Szybki rzut oka w regulamin i nie ma wzmianki o tym, że zakład ma być na losowania do nr 1000000. Regulamin każe wysłać kupon w tym czasie a nie na konkretne losowania... Jak interpretować zatem brak bonusu ? Na innym koncie bonus doliczono... ale zakłady były zawarte do los. nr. 1000000.
a teraz się zorientowałem, że nie doliczono mi wszystkich wygranych tylko część... ale burdel tam jest
Brat zwykle zostaje Ojcem np. w zakonie u Rydzyka itp
Kurczę zagrałem za 20 zł na tę promocję Keno ale zawarłem zakład wielolosowaniowy, który wykroczył poza godz. promocji. Niemniej jednak 20 zł wydałem w godz. obowiązywania promocji a w regulaminie nie było wzmianki, że zakład musi być do losowania nr. 1000000. Do tej pory nie otrzymałem bonusu... Czyżby nie mieli zamiaru mi go dawać ? Przecież spełniłem warunki promocji !
dlaczego na multipaskowej tablicy znajduje się multum nieistotnych informacji np. o tym, że dopisano losowanie lub, że ktoś trafił "na sucho" 200 zł a nie ma informacji o rozbiciu premii w szybkim 600 na stopień 2/6 lub 3/6 ? nieraz muszę się wgłębiać w serwis, by zobaczyć jak i na ile rozbite było
w co gracie ? ja ostatnio w Kaskadę pociskam
a czemu masz zablokowanego buka ?
@zbigniew_g
też tak myślałem o kaskadzie, że gra do kitu ale ostatnio po namyśle stwierdziłem, że wcale nie wypada gorzej od innych gier i nadaje się bardzo do takiego "emeryckiego" grania, bo jest tania i 2x dziennie
też tak myślałem o kaskadzie, że gra do kitu ale ostatnio po namyśle stwierdziłem, że wcale nie wypada gorzej od innych gier i nadaje się bardzo do takiego "emeryckiego" grania, bo jest tania i 2x dziennie
czytałem o gościu, który domaga się 60 mln zł odszkodowania od buka, bo wygrał kiedyś 5 mln zł i go wywiesili na gablotce "tego pana nie obsługujemy" ciekawe co dalej w tej sprawie
cyrk rodeo na 102, nie wygrasz ty, nie wygram ja - a kto wygra ? nasz kochany TS
ja się od buka nie uzależnię (odpukać w niemalowane) bo lubię jak wynik mam od razu na tacy a u buka trzeba czekać aż wszyscy rozegrają itp. dlatego jak gram u buka to na skoki (na tych się znam i oglądam) i pojedynczymi zakładami
A mnie zrobił TS w bambuko bo zagrałem na te ich promocję (milionowe losowanie Keno) i nie otrzymałem ani grosza zwrotu środków, które tak obiecywali. Wysłałem emaila i mają to sprawdzić ale wątpię w to.
Nie lubię takich sytuacji, bo zawsze miałem TS za słowny jeśli chodzi o sprawy finansowe a się okazuje, że i tu trzeba uważać.
Jeśli chodzi o wypłatę wygranych to okej, tutaj nadal mam zaufanie, ale jeśli chodzi o bonusy itp. to niestety kombinatorstwo jak u buka, że dadzą zwrot ale tylko na obrót itp. a ostatecznie nie dali w ogóle. Kasa wydana a zwrotu brak.
Regulamin przeczytałem, jest króciutki. Mówi on, że każdy kto między godz. 21 a 21.30 w dniu 18.05.2021 zagra w Keno otrzyma zwrot do 20 zł. Ja wysłałem 1 zakład na 10 losowań wykraczający poza milionowe losowanie (w tym dopatrywałem się swojego błędu, bo 3 losowania wykroczyły poza 21.30) ale po wczytaniu się w regulamin wynika jasno - należy mi się minimum 14 zł zwrotu za losowania w obrębie 21 - 21.30.
czwartek - 14 mln
sobota - 15 mln
wtorek - 16 mln
czwartek - 17 mln
sobota - 18 mln
wtorek - 19 mln
czwartek 20 mln
no to jakoś po wakacjach dojdziemy do 40 mln kumulacji.
sobota - 15 mln
wtorek - 16 mln
czwartek - 17 mln
sobota - 18 mln
wtorek - 19 mln
czwartek 20 mln
no to jakoś po wakacjach dojdziemy do 40 mln kumulacji.
TS reklamuje, że jak wyślemy za min. 10 zł Szybkie 600 to otrzymamy TALON na kolejny zakład. Tymczasem nie otrzymujemy żadnego talonu lecz po prostu 1 zakład na CT. Wystarczyłoby napisać "1 zakład dodatkowo" na chybił-trafił a nie wprowadzać ludzi w niepewność.
Ja dziś wysłałem 3 zakłady Szybkie 600 ze stawką x2, które były na los. 131366-131368 a dodatkowy zakład dostałem na los. 131367. Ale to może dlatego, że pierwszy kupon był wysyłany na 20 sekund przed losowaniem z tego co spojrzałem na monitor.
Najlepsze jest to, że gość na stacji paliw się pomylił i wysłał ten sam blankiet Szybkie 600 dwa razy na 20 sekund przed losowaniem a ja się zorientowałem już po losowaniu. W dodatku miałem wyliczoną forsę Anulować już nie dało rady... Skończyło się na tym, że facet schował te kupony pod ladę, ale co się z nimi stanie ? Chyba normalnie je zrealizują... I teraz rzecz jeszcze śmieszniejsza... Sprawdziłem swój kupon i na 12 zł wydane 12 zł się zwróciło. Czyli facet chyba nic nie straci, a nawet zarobi jeśli drugi kupon przesunął się o jedno losowanie, bo wtedy wypłaci 16 zł
Robal 36 - jeśli schował ważny kupon to może go również wypłacić ? 12 zł przyjął 12 wypłacił i po krzyku, tak ? A jeszcze dostał talon na 1 dodatkowy zakład, na którym mogło też coś być. Generalnie forsa dla niego, bo nie da się tego anulować w żaden sposób raczej.
Tzn. nie da się anulować kuponu po losowaniu. TS na pewno na to nie zezwala w żadnej sytuacji.
02,03,32,33,42,44
w kilku domach w Polsce: kurdeeee, a chciałem dać czteryyyyyy
w kilku domach w Polsce: kurdeeee, a chciałem dać czteryyyyyy
W Lotto liczby niezwykłe, ale tylko piątka niska a czwóreczki już wysokie. Bądź tu mądry i pisz wiersze
Czy będzie kiedyś jeszcze promocja 100% w Multi ? Bo od dłuższego czasu tylko 50%.
W Mini Lotto dałem: 01,03,12,17,24
Szybki rzut oka na wynik Ekstra Premii: 01,03,12,15,24
Szybki rzut oka na wygrane w Ekstra Premii: 25 zł lub 100 zł...
Rozbawienie ? Bezcenne
Szybki rzut oka na wynik Ekstra Premii: 01,03,12,15,24
Szybki rzut oka na wygrane w Ekstra Premii: 25 zł lub 100 zł...
Rozbawienie ? Bezcenne
dlaczego na multipasko jest premia 9300 zł a na gry.lotto.pl jest premia 600 zł ?
a nie, teraz już jest 9300 zł i na lotto.pl...
biednystudent - trafiłeś 6 w Szybkie 600 ? jeśli tak to gratuluję...
ja trafiłem raz 5/6 i raz się z 5/6 rozminąłem - tzn. miałem wytypowane ale było 20 sekund do losowania i nie przyjęło mi zakładu... potem patrzę 5/6...
ja trafiłem raz 5/6 i raz się z 5/6 rozminąłem - tzn. miałem wytypowane ale było 20 sekund do losowania i nie przyjęło mi zakładu... potem patrzę 5/6...
niby się wydaje, że lotto online popularne, ale nadal najwięcej wygranych pada w kolekturach - nawet wygrane w Szybkie 600 oraz Keno !
dziś w Mini dałem 19,25,30,32,33
i myśl przed losowaniem: hah, zajrzę na multipasko i prędzej mi kaktus wyrośnie niż ujrzę 19, 25 na początku...
moja mina po losowaniu... COOO ?!
i myśl przed losowaniem: hah, zajrzę na multipasko i prędzej mi kaktus wyrośnie niż ujrzę 19, 25 na początku...
moja mina po losowaniu... COOO ?!
@Scenic, nie tak prędko - jeszcze dodatkowa
Jakbym znał 5 liczb i dodatkową to zrobiłbym sobie pensję wyższą niż te 50 tys. zł miesięcznie. Ja bym wydał 500 zł i zrobił sobie 500 tys. zł miesięcznie
Jakie konkretnie limity ?
@Gosia 77
Najgorzej jak nie puścił a miał zamiar - o to współczuję
Najgorzej jak nie puścił a miał zamiar - o to współczuję
Jeśli nie grał na te liczby w realu to dobrze, że nie trafił głównej - łatwiej będzie mu przeboleć.
W regulaminie jest takie coś:
"Jeśli w danym losowaniu gry Ekstra Pensja stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane
I stopnia przekroczy kwotę = sprzedaż x 61,69% x 37,45% + 14 400 000 złotych, to wartość
jednostkowej wygranej dla tego stopnia oblicza się następująco:
(sprzedaż x 61,69% x 37,45% + 14 400 000 złotych) : ilość wygranych I stopnia
= wartość jednostkowej wygranej I stopnia. Uzyskany wynik zaokrągla się do 0,10 zł
w górę".
A zatem jakieś +/- 70 tys. zł miesięcznie można ustrzelić nie więcej.
"Jeśli w danym losowaniu gry Ekstra Pensja stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane
I stopnia przekroczy kwotę = sprzedaż x 61,69% x 37,45% + 14 400 000 złotych, to wartość
jednostkowej wygranej dla tego stopnia oblicza się następująco:
(sprzedaż x 61,69% x 37,45% + 14 400 000 złotych) : ilość wygranych I stopnia
= wartość jednostkowej wygranej I stopnia. Uzyskany wynik zaokrągla się do 0,10 zł
w górę".
A zatem jakieś +/- 70 tys. zł miesięcznie można ustrzelić nie więcej.
Ciekawe czy gdzieś w Polsce była taka sytuacja w kolekturze:
- mąż: a wiesz kochanie skreślmy po kolei: 22,23,24,25,26 i dodatkową dajmy 3.
- żona: ale ja mam 21 urodziny, zacznij od 21 - dodatkowa może pozostać.
Jak sobie życzysz kochanie !
- mąż: a wiesz kochanie skreślmy po kolei: 22,23,24,25,26 i dodatkową dajmy 3.
- żona: ale ja mam 21 urodziny, zacznij od 21 - dodatkowa może pozostać.
Jak sobie życzysz kochanie !
W tych 17 x 1000 zł jest na bank zestaw 21,22,23,24,25 oraz 23,24,25,26,27. Bankowo !
@Pasko
Nagroda za bądź co bądź trafienie 4/5 + 1/1 (rzecz niecodzienna) i nagroda w postaci 20 euro to jak splunięcie w twarz
Nagroda za bądź co bądź trafienie 4/5 + 1/1 (rzecz niecodzienna) i nagroda w postaci 20 euro to jak splunięcie w twarz
Coś ta premia w Szybkim 600 szwankuje. Jak wszedłem na stronę było 16100 zł, po chwili odświeżyłem losowanie i pojawiło się 600 zł - myślę sobie "premia rozbita". Szukam jej w ostatnich losowaniach i nic. Odświeżam stronę i znowu 16100 zł. Cuda...
Ale podejrzewam, że te cuda są niezależne od Pasko, bo na lotto.pl też co i rusz pokazuje 600 zł pomimo, że premie nie są rozbijane.
Ale podejrzewam, że te cuda są niezależne od Pasko, bo na lotto.pl też co i rusz pokazuje 600 zł pomimo, że premie nie są rozbijane.
@Pasko: po prawej stronie tam gdzie wyniki Keno i Szybkie 600. Ok. godz. 21.30 wszedłem na stronę multipasko i była premia 16100 zł, potem wyszedłem na chwilę a jak wróciłem odświeżyłem przyciskiem "aktualizuj" i wyskoczyło 600 zł. Potem odświeżyłem stronę i nadal było 600 zł, a od ostatniego losowania minęły 2 minuty. Na wykazie premii nie było jednak niczego z ostatnich minut. Po odświeżeniu strony ponownie wyskoczyło 16100 zł.
Ale takie sytuacje na gry.lotto.pl to norma, a skoro Ty jesteś od uzależniony od danych z lotto to siłą rzeczy też takie anomalie się czasami mają prawo zdarzyć.
Ale takie sytuacje na gry.lotto.pl to norma, a skoro Ty jesteś od uzależniony od danych z lotto to siłą rzeczy też takie anomalie się czasami mają prawo zdarzyć.