Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 110 466. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof zadzwoń do Polsatu, zgłoś problem. Każą Ci włączyć tv na odpowiednim kanale i ponowią sygnał
Jest tutaj jakiś specjalista od grania końcówkami?
kurcze nawet echo nie odpowiada....
Witaj Emi
Tomek znaczy się idziesz po całości a czasem warto końcówkami się pobawić
Emi a w MIni grasz? Jeśli tak to może podrzucisz jakieś sugestie? Ja od wczoraj mam pustkę gdy myślę o mini. Pewnie to znak że mam sobie odpuścić nim mnie nie natchnie
Witaj Mati
Krasnalku witaj
Witam, jeszcze czwartkowo
Witam
Baxter jesteś jeszcze?
Ostatnio staram się wykorzystać w typowaniu Twoje sugestie, ale jak to z raczkowaniem bywa mam troszkę problemów I stąd pytanie
O ile można oczywiście Powiedz ile losowań wstecz analizujesz. Ja zrobiłam 5 z14-tej i 5 z 21: ale jakoś mało wtrazisty obraz mam i nie do końca potrafię ocenić końcówki które powinny się pokazać
No i jeszcze jedno bo nie wiem czy prawidłowo zrozumiałam . Jeśli dziś jest piątek 15-08-14 to liczbom wylosowanym o 14 tej powinien odpowiadać synchroniczny układ końcówek wylosowanych 09-08-14?
A już myślałam że zrozumiałam metoda a okazuje się że poszłam zupełnie innym torem
dziękuję baxter poczytam jeszcze raz Twoje wpisy i może uda mi się dotrzeć na prawidłową ścieżkę
Mam nadzieję że w razie wątpliwości będę mogła Cie tu ponękac odrobinkę?
W takim razie serdecznie dziękuję. Uciekam teraz dotlenić się a potem do typowania
Witam miłe towarzystwo z zielonej łączki
Mati
Dzisiaj w mini padło 5 piątek!!! Niedawno jedna osoba wygrała ponad 250 tysiaków a dziś pięć osób dostaje zaledwie po 52 tysiące. Choć każda wygrana cieszy to w tym przypadku mówic jednak trzeba o odczuciach ambiwalentnych
marcinku witaj
Ciekawe czy wygrani bardziej się cieszą czy złorzeczą
Ale marcinku w Mini lotku- czyli % podział puli
Robalku ja też się stopniowo w nią wciągam. Początek miałam zachęcający ale ostatnio same parki plus oboki.
Jociu witaj
Widzę że byłą mowa o śliwkach, a ja własnie wyciągnęłam z piekarnika ciasto maślane ze sliwkami węgierkami
Chyba u mnie byłoby tak samo, gdzieś tam podszept z różkami psioczyłby że nie byłam tą jedyną szczęściarą
Jociu, dobre nawet bardzo, szczególnie jak się ma halny w portfelu, jak ja no ale wiesz... zawsze wtedy jest to ... bo gdybym...
Neko w mojej sakiewce raczej większą część roku
Jociu jutro nie ma losowania mini, więc może się skusisz na analizę wynikow w mini? wieże oko czasem cuda czyni
rety Wierzę!!!!! sorki
nieźle jociu
właśnie się zastanawiałam czy to Jeżyk Jerzy? Fakt literówki straszna sprawa
Niedawno miałam z literówką niezłą przeprawę. Poslałam koleżance źle zapisany plik- miał mieć nazwę piątki Darka a nie zauważyłam że literka ą sie nie pojawiłą
Robalku śliweczki ze słoiczka ale ciasto pychotka
marcinku nie ma sprawy Chętnie bym skorzystała, ale za daleko
poza tym marcinku nie mam ani jednego przepisu na to co zrobić ze sw jerzutkimi śliwkami )
Nie ma to jak pośmiać się przed snem
Żeby tak jeszcze znaleźć receptę na prorocze cyferkowe sny....
W tej materii jakoś mi nie idzie, jak już nawet coś mi się wyśni to i tak nie wypada w losowaniu znaczy się anty sen
Chyba że musze poczekac na taki sen w któym wyśni mi się 60 liczb- wtedy pozostała dwudziestka to będa pewniaki ... ale jak to kurcze zapamiętać
Jociu pędzić nie umiem ja jedynie od nalewek i powideł jestem
przyjemny kawałek
Mati nie obgryzaj paznokci!!!! Jak głodnyś to zajeżdżaj cały gar gołąbków u mnie na piecu stoi
Mati to musisz się spieszyć nim jutro głodomory się nie rzucą na nie. dziś musiałam ścierką odganiać
Marcinku pewnie telepatia ja dałam do wyboru albo pulpety w sosie grzybowym albo gołąbki, bo obiad rodzinny u mnie jutro w porze późnego śniadania będzie ze względu na wyjazd familii - padło na gołabki
A tak na marginesie- są już grzyby?
Szkoda, bo mi się zapasy kończą, ale na Kotarz lub Błątnią i tak się wybiorę w przyszłym tygodniu. A teraz uciekam spinkać. Dobrej nocki wszystkim życze
Mati papa kolorków w snach
Marcinku pa pa
Witam w niedzielne popołudnie
esco wpis z nr 2 109 618. to sposób baxtera. W razie wątpliwości podpowiada na chat, choć nie wiem o której głównie bywa bo ja z doskoku często jestem.
esco jeśli prześledzisz archiwum to znajdziesz więcej jego wskazówek i być może zdecydujesz się wypróbować tą metodę
J-23 witaj
Brjan smacznego
J-23 ja już dzisiaj z pracy zdążyłam wrócić, wsypana już od 7:40 jestem
Teraz pora pochylić się nad mapkami, bo losowanie już za 6 godzin- tylko konceptu żadnego nie ma niestety
Witam wieczorkiem.
Jociu
EstyMy witaj
EstyMy witaj
Witam wszystkich cieplutko
Miał może ktoś z Was wizje jaka piąteczka w mini dziś wypadnie? Chętnie bym skorzystała , bo jakoś zero czucia w tej materii mam dzisiaj
R36 dziękuję za kwiatki
Emi Jociu witajcie dziewczyny Musiałam odskoczyć do kotłowni. Tak domek wyziębiony że trzeba w centralnym przepalić bo trzęsie mnie jak licho.
kurcze patrzę w te liczy i patrzę i jedyne co widze to to że nic nie widzę
J-23 ależ nostalgicznie...
Dziewczyny a dokąd to wysłałyście Moneta? Spisek jakiś był?
smacznego i do zestukania
kurcze ale Wam dobrze
krasnalku witaj
O Białystok ładne miasto , a poza tym bliskie sercu bo mam tam przyjaciółkę
Hejka Monet, a już Cię dziewczyny wyglądały zaniepokojone cy z rowerem wszystko w porządku
Marku witaj
Witam wszystkich
Jociu
Staszku to widze że w tym samym klubie jesteśmy- z ograniczonym funduszem i na minusie
baxter
byłam pewna że wylosują mi dzisiaj 9 - głowę bym dała a tu klops... bez głowy zostałam
staszku
baxter a może mógłbyś jakieś stare wpisy obfocić i wrzucić fotę do netu by mieć wyobrażenie jak ten zapis prawidłowo wygląda?
Staszku to dokładnie tak jak ja. Dziś rano widziałam 2 kominiarzy, z jednym pogadałam nawet więc głupia , przesądna, pewna że szczęście będę miała podwójne wysłałam na 14-tąkuponów za 23 zeta i wygrałam.... 2 zł
Staszku ale po niej to już tylko fotka kuponu została, a wydatków stale przybywa
Baxter pozwolę sobie wpisac Ci mój adres w Twojej KG
Staszku a Ty jakie metody stosujesz? A co do wygranych to wierzę że na pewno wygramy spor i to nie jeden raz
sporo* miało być bo wyszło że spór toczymy
jociu
Staszku Ts ma ponoć swój hamerykański program który i tak nie pozwoli nam wygraćc wiecej niż im to odpowiada, bez względu na to jaką metoda gramy a mnie się tak marzy 10/10x10+
Jociu no tak, tylko TY najczęściej chodzisz spac gdy ja już wstaję by powitać nowy dzień
baxter oki , spokojnej nocki
dionicos i na to właśnie liczę latając dwa razy dziennie do kolektury
Jociu i owszem- w sumie każdy dzień mam wygrany - jak nie kasę to zdrowie
Uciekam spinkać Kolorowych snów dla wszystkich.
Jociu
Jociu
Witam niedzielnie i ze słoneczkiem za oknem
wielce mnie rozbawiła wasza rozmowa( poranne sado-maso i potem kawcia z ciachem) więc pewnie dzień będe miała przedni dzięki Wam
Emi witaj
trisetumdziękuję za cud kwiatuszki
trisetumdziękuję za cud kwiatuszki
Ten zegar któory Pasko umieścił sprawia że czuje się jak przed egzekucją
Trisetum tylko kawałeczek przeczytałam i pierwsze skojarzenie tak mnie rozbawiło.
Program podał mi dwa zestawy - może powiecie czy Wam coś z tego się wytypowało na 14-ta?
4, 18, 32, 36, 41, 44, 52, 55, 60, 69 złoty zestaw kenioxa
1, 10, 18, 19, 20, 40, 41, 44, 55, 69 srebrny zestaw kenioxa
Trisetum....
4, 18, 32, 36, 41, 44, 52, 55, 60, 69 złoty zestaw kenioxa
1, 10, 18, 19, 20, 40, 41, 44, 55, 69 srebrny zestaw kenioxa
Trisetum....
kondi dzieki
trisetum i tak po naszemu- do zaś