Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 082 049. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja mam całe lato koło komina niestety, pierwszy wolny weekend mam dopiero 3 października.
Witam wszystkich
No tośmy sobie pogadali. Pora odpocząć w realu po tych ognistych dyskusjach.
Okropnie mało osób- czyżby nie tylko mnie ta nowa forma nie wydawała się dobra? Dziwny sposób uczenia ludzi kulturalnych zachowań na chat. Myślę że i tak to niczego nie zmieni , poza tym że strona główna straciła swoją dynamikę i atrakcyjność.
Okropnie mało osób- czyżby nie tylko mnie ta nowa forma nie wydawała się dobra? Dziwny sposób uczenia ludzi kulturalnych zachowań na chat. Myślę że i tak to niczego nie zmieni , poza tym że strona główna straciła swoją dynamikę i atrakcyjność.
Do wieczorka, życzę wszystkim wysokich wygranych.
Pasko, jak dla mnie to podstronka, ale jak zwał tak zwał. Jednak nie zmienia to faktu że wpisuję multipasko.pl i ... zrobiło się nijak. To jedno kliknięcie więcej nie jest ponad moje siły ale często wpadając po wyniki " rzucił się w oko" fajny tekst z chat i zostałam na dłużej by zagadać lub poczytać osoby które lubię. Teraz jednak czuję się pozbawione tego " magnesu"
Witam Miłego dnia dla wszystkich i oczywiście wysokich wygranych. Czas potrząsnąć kiesą wujka ToSia
WN witaj u mnie jak na razie mocno zaciągnięte niebo ale chwała mu za to. Można odetchnąćc kilka dni.
Islandorciu- od godziny patrzę i jakoś stale mam 80 pewniaczków ale dość mocno wychodzi mi układzik 19,17,16,15 Oby wyszedł bo mam coraz większa ochotę go puścić w ruch
Witam wieczorowa porą
a takie / w mini to jakiego rzędu kasiorka? Nigdy nie grałam i nie bardzo się orientuję jak płacą
Miało być 5/5 w mini
Mati Może warto spróbować?
Emi- thx właśnie spojrzałam W sumie ładne pieniądze można wygrać. I chyba koszty zakładu mniejsze niż w MM
Mati a to dlaczego? W końcu dla nich każdy zakład to zysk , bo jakiś procent z tego mają chyba te panie w kolekturze
U mnie na szczęście w każdej kolekturze bardzo sympatyczne osoby. Choć w zasadzie byłabym szczęśliwa gdyby można było mieć taki lottomat w domu i np na kartę z doładowaniem wysyłać sobie, Bo teraz muszę latać 2 razy dziennie do miasta
Byłby najwyższy czas
Mati jest ich tutaj całkiem sporo , ale ja mam swoją ulubioną w Galerii Pledan, tam właśnie miałam największe szczęście i sentyment został
Jociu witaj
Mati jakieś 300 metrów w linii prostej od dworca PKS
Mati taka MINI Sfera
Z zaznaczeniem że bardzo bardzo mini
Za dwa dni pełnia, trzeba będzie jakiego czarnego koguta o północy zaciukać i egzorcyzmy nad kuponami odprawić to może się poprawi
Marku spokojnej nocki
Emi z chęcią - tylko stale ten dylemat które? Jak na razie mam 80 pewniaków
Oki, 10 mamy pewną Kto dorzuci cyferkę na pełnię?
Emi w sumie z tych moich analiz wynika że 10 może się pojawiać częściej w ciągu 5 dni
Gonzaga ja miałam 30 31 32 35 i ktos z bębna kulkę 31 wyciągnął bym nie ugrała
Mati jdobrze że nie stara jędza ale od czarownicy mam super miotłę i 2 koty. a szklanej kuli zabrakło
Jociu a jaki jest Twój pewniaczek na pełnie 12-tego?
No to szacun Jociu- moje dwa mi nieźle dają popalić psotami
Mati widzę że znów egzamin na przysłowiową "blondynkę" zdałam na 100%
Mati a jaką liczbę Ty proponujesz na pełnię?
Może stworzymy wspólnie jeden kuponik na ten szczególny dzień?
Podamy np jutro swoją przemyślaną propozycję jednej liczby i stworzymy jeden zakład.Kto będzie przekonany i będzie miał ochotę to taki właśnie puści 12 lipca czyli w dniu przypadającym na pełnie Raka
Będą chciały ustalć relacje w stadzie i hierarchię. Może być ciekawie Jociu
Oki 10-ke Emi już zapisałam w kajecie , poczeka do jutra Tak samo jak 79 Matiego
Za 32 dałabym dzisiaj się ogolić , ale miało być w asyście 31, 35, 30 a nie było 31
Gonzaga cieszy mnie to Wszelkie sugestie mile widziane
Jociu istnie diabelskie cyferki 6,66,
Gonzaga może być na jutro. Obstawimy a z wygranej na koguta do egzorcyzmów będzie
U mnie stale przewija sie 68 i to przez najbliższe 7 dni
Emi kolorowych snów
Od jutra też się zaczyna czas dla 58 więc może pareczka 68,58
Jociu kolorkó i trafnych typowań, ja niebawem tez zmykne bo rano niestety 6:30 pobudka
Gonzaga dzięki nawet mi pasuje do 68
Mati wypadałoby powiedziec " Idziemy spać?" ... ale to zabrzmi jak propozycja
Ale fakt faktem pora iść do łóżeczek , zatem kolorowych snów i pięknego, słonecznego piątku
A ja się grzecznie żegnam Papa , wszystkim spokojnej nocki
Gonzaga
Neko
dla Was
Neko
dla Was
Witam.
Skoczów zatapia powoli,masakryczna ulewa, znów od rana walczę z woda przed garażem
Skoczów zatapia powoli,masakryczna ulewa, znów od rana walczę z woda przed garażem
Nic tylko śpiewać- podaruj mi trochę słońca... a jeszcze wczoraj się cieszyłam że pada i jest chwilka wytchnienia od upałów
Emi witaj.
Zostało na 10,79,68, Gonzaga 65 le na dzisiaj a Jocia nie określiła jednej konkretnej liczby. Trzeba będzie dzisiaj wydusić z niej
Zostało na 10,79,68, Gonzaga 65 le na dzisiaj a Jocia nie określiła jednej konkretnej liczby. Trzeba będzie dzisiaj wydusić z niej
65 lubi się powtarzać a ja do niej dorzuciłabym jeszcze 62 i może nawet dzisiaj tak puszczę- 10,58,62,65,66,68,79
Bardzo dobrze Jest taka- ja mieszkam dokładnie po drugiej stronie miasta
trisetumwitaj
Super coraz wiecej powodów by jakiś zlocik z MP w Skoczowie lub okolicy zorganizować Trisetum a w jakiej części miasta?
hm... jak na Nowym to tez blisko mnie ... ale pewnie miło wspominasz pobyt u dziadka?
tzn kiedy jeszcze był wśród nas
Na zlot to najlepiej Ustroń albo Wiłę wybrać, a przez Skoczów tylko wycieczkę zrobić, a i tak bedzie krótka bo tu nic nie ma i nic się nie dzieje. Ten Ustroń czy Wisła jednak kusi na zlot.Kiedyś z chat Onetu robił Wizytek ale on już tez poza materialnym zasięgiem . Zawsze były to cudowne imprezy i nawet koło 130-150 osób się zjeżdżało
załatwiał nawet autokar i do Czech do Jablonkowa jechało się po alkohol na wieczorną imprezę Trwało to od piątku ( ognisko, zapoznanie, rozlokowanie w pokojach), sobota,- wycieczka do Czech i impreza z tańcami do rana , niedziele śniadanie i rozjazd
Trisetum- góry są , cudowne trasy, w lato multum imprez w Wiśle, Równica- cudowna karczma Koliba pod czarcim kopytem http://www.czarciekopyto.pl/ gdzie sobie można kiełbaskę czy rybkę samemu usmżyć
Trisetum musiałabym popytać koleżanek bo ja mam do Wisły 20 km więc nigdy nie interesowała mnie baza noclegowa. Zrobię rozeznanie i dam Ci znać. Jak nie będzie lało to jutro będę w iśle a jak nie to za tydzien w weekend.
Astrologu witaj
Co tam gwiazdy nam na dzisiaj wróżą?
Co tam gwiazdy nam na dzisiaj wróżą?
Trisetum oki jak zasięgnę jeżyka to wpisze
Ja uciekam , pora w końcu popracować bo wszystko odłogiem leży Miłego dnia życzę i jak to mówią tygryski ntnr ( no to na razie
Trzymamy astrolog
Trzymamy astrolog
Astro- trzymam Cię za słowo
a teraz papa- do zaś
a teraz papa- do zaś
Witam wieczorową porą
Max
Jociu witaj cieplutko
Jociu wręcz upalnie
Jociu przez prawie tydzień w Szczecinie przegrałam z wujkiem ToSiem przeszło 2 stówy i rodzinka odwyk zarządziła . Zagrozili nawet oddziałem zamkniętym <foch>
Max to będzie mieszanka wybuchowa - oddział wytrzyma?
Jociu mapki księżycowe wywaliłam, tylko ogłupiają, wracam od 1 sierpnia ( obiecałam dotrwać) do starych , sprawdzonych) metod obserwacja i intuicja
Max - ja góralka z krwi i kości przetrzymam wszystko
Mati witaj
Witaj Brjan
Mati niedawno wróciłam ze Szczecina od córci. Koty szaleją po kilku godzinach siedzenia w ciepłym samochodzie, a ja niebawem pacnę sobą na klawiaturkę za zmęczenia
Jak mówia u nas, nad morze jeszcze tydzień wołami jechać ale jak zawieje to czuć że nie halny
Pora na mnie, bo faktycznie klawiaturkę na facjacie odcisnę niebawem
Papatki dla wszystkich, kolorowych i kulkowo proroczych snów
Jociu, Mati, Max ,Brjan
Nie pozwala całusów indywidualnie dawać bo mówi że za dużo emotek to jeden zbiorczy dobranockowy wysyłam
Papatki dla wszystkich, kolorowych i kulkowo proroczych snów
Jociu, Mati, Max ,Brjan
Nie pozwala całusów indywidualnie dawać bo mówi że za dużo emotek to jeden zbiorczy dobranockowy wysyłam
Witam
R36 ja kiedyś grałam na nr rejestracyjne samochodów ale tylko te których suma była 13. Raz mi się pofarciło, ale to już daaawno było- chyba w 2002?
R36 ja kiedyś grałam na nr rejestracyjne samochodów ale tylko te których suma była 13. Raz mi się pofarciło, ale to już daaawno było- chyba w 2002?
Pewnie tak- statystyczny fart skoro tylko raz z tego profity miałam ,a reszta wtopa. najlepsze efekty jednak z analizy trendów wylosowanych liczb miałam, choć po tej ósemce nie umiem jakoś trafić nic porządnego.
W LC biorę wykres trendów, wybieram te które są najwyżej i najniżej,spisuję i porównuję z zestawieniem wylosowanych. Te które się lubią lub lubią powtarzać staram się skreslić
Robalku ja nie mam możliwości wykonania wykresu trendów dla każdego losowania indywidualnie/ Mogę jedynie zrobić raport trendów i odszukać interesujące Cie losowanie , oczywiście znając datę. To jednak wielki plik i mogę Ci na @ posłac Jeśli chodzi o dzisiejsze 8/8 myślę że ktoś grał ze stawka *10 . Ja gram 5/5,6/6,
7/7,8/8,9,/9, 10/10.
Treaz na odwyku do 1 sierpnia bo się rodzinka wqrzyła jak wtopiłam 2 setki za niecałe 2 tygodnie ale testowałam nowa metoe a oni tego nic a nic nie rozumieją
7/7,8/8,9,/9, 10/10.
Treaz na odwyku do 1 sierpnia bo się rodzinka wqrzyła jak wtopiłam 2 setki za niecałe 2 tygodnie ale testowałam nowa metoe a oni tego nic a nic nie rozumieją
Gaju witaj
Ja mam co prawda rodzinny zakaz typowania i grania, ale jakbym posyłała to chyba na 10 bym się skusiła
Gaju Nie kuś , oj nie kuś
Witam
Tczewianko gratulacje
Tczewianko gratulacje
Witam wieczorkiem
Emi mam nadzieję że 46 poczeka na mnie do jutra
Emi to teraz wiem od kogo tą burzę dostałam , tu leje i wali jak w bębny
dwa dni pod rząd miałam 3/5 w mini a dziś zero, ani w MM ani w Mini . A już miałam nadzieję że dobrą passę złapałam
Robalku witaj , na swoich , dlatego myślałam że w koncu zaczynam dobrze główkować
Witaj Jociu
Robalku spokojnej nocki
Anzu kiedyś na chat czy też forum / sorry pamięć ulotna/ czytałam że w takich wypadkach traktowane jest to jak np 6 zakładów prostych i nie podlega opodatkowaniu, Sama jednak takich doświadczeń nie mam więc głowy nie dam.
Mati witaj
mw witaj
Mati, a jak zwykle, duże nadzieje a po losowaniu deprecha dosłownie Jakoś nie umiem nic ugra c z wujkiem ToSiem
Zmykam pod prysznic, zajrzę pewnie jeszcze przed snem , zatem NTNR jak mówią tygryski
Witam Miłego dnia i dobrych typowań