Wpisy użytkownika menel
Łącznie 3 486 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 518 763. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulala zapisz sobie
1)8,18,9,25
2)8,33,14,45
3)8,36,22,26
4)38,18,22,45
5)38,33,9,26
6)30,18,14,26
7)38,36,14,25
8)30,33,22,25
9)30,36,9,45
1)8,18,9,25
2)8,33,14,45
3)8,36,22,26
4)38,18,22,45
5)38,33,9,26
6)30,18,14,26
7)38,36,14,25
8)30,33,22,25
9)30,36,9,45
kondi to losowanie o 21.40 dzisiaj wyciągnie mnie z rynsztoku i dalej zostane ginekologiem
ulala tak przemuyślam bo miałem nadzieje że wreszcie stworzymy udaną parę
powiem tak że grupa B jest do d,,yja założe grupę x to dopiero będzie jadka
kondi a ty jak byś gadał jak byś wlał w siebie 7 dzbanów leśnych dziennie
ja ze swojej strony mogę zaproponować wszystkim paniom bezpłatną poradę ginekologiczną położniczą póki jeszcze nie wypaliło mi wszystkich szarych komórek
ulala z moich praktyk lekarskich to już tych ok mam już powyżej uszu
ulala teraz jestem w rynsztoku ale mam wiare w siebie że znowu zostanę gościem z klasą choć w to bardzo watpię
jak tylko się ocknę trochę to zakładam na forum grupę x i pokażę wam jak się typuję
kondi sprubój sobie wina z kartonu z hiszpani jak będziesz miał okazję ale daje w dekiel
ulala czuję że jesteś moją drugą połowątylko to jest porzeszkodą że jesteś ABSTYNĘTKĄ
KONDI KARWA Z TEGO CO WIEM TO MASZ ŻONĘ karwa ładnie to tak flirtować na bokudo przemyśla mam ni daleko ja tam się przejadę do twojej małżonki to będzie manto
hlapek dostałeś odemnie przesyłkę za pośrednictwem poczty polskiej
tam ci przesłałem najnowszy magazyn playboyatylko jestem ciekaw czy go już ochlapałeś czy dopiero zaczniesz
jandzia jak do keno to polecam program od cichego sam z niego korzystam i jest dobrze
jandzia korzystam z tego programu i jestem zadowolony na pewno lepiej niż w multi
Witam wszystkim użytkowników cztery MP
Chciałem poinformować wszystkich użytkowników że zakochałem się po uszy w użytkownikae o nicku ulala i wyznaje jej że nie opuszczę jej aż do śmierci oraz miłość i wierność
Jednocześnie wyznaje że jestem menelem ale jak ulala przyjmie moje zaręczyny zmienię się i zostanę znowu ginrgologie
Jednocześnie informuję ulala KOCHAM CIĘ
Chciałem poinformować wszystkich użytkowników że zakochałem się po uszy w użytkownikae o nicku ulala i wyznaje jej że nie opuszczę jej aż do śmierci oraz miłość i wierność
Jednocześnie wyznaje że jestem menelem ale jak ulala przyjmie moje zaręczyny zmienię się i zostanę znowu ginrgologie
Jednocześnie informuję ulala KOCHAM CIĘ
przepraszam wszystkich za błędy ale jestem już po 8 leśnych dzbanach
wasyl nie rób tego z mojej praktyki lekarskiej wynika że tylko woda niegazowana nie może tobie zaszkodżić
a za PIS to my będziemy rządzić tą 6RPchociaż prawie jej już nie ma
robal a ja sobie tłumaczę że na jednego łyczka to szkoda sobie gęby smrodzić
gdzie jest kondichciałem go poinformować że będzie w następnym odcinku na Polsacie w programie zdrady