Wpisy użytkownika menel
Łącznie 3 486 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 516 786. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
greg tylko że większość Polaków sprzedało się gestapo i nikt tego mi nie powie a w obozach zagłady kto był klawiszami Niemcy czy polacy mało wiesz
kto uważa że jest bez winy na tym forum niech podniesie kamień i rzuci we mnie
nie czekam na pierwszego kto się schyli po kamień i rzuci we mnie
w masarni właśnie to wszystko świadczy o ich kulturze i zachowaniu i niepełnymp coś w porównaniu do boczka
po pierwsze to pieniądze,a po drugie to kultura a po trzecie wychowanie
hlapek a to że los cię obdarzył wykształceniem niepełnym podst.to nie moja winai na pewno nie zrozumiesz tych wartości człowieka
greg chciałem tylko pożartować jak zawsze a ty od razu z grubej rury
tak czy inaczej hlapek życzę ci dużo zdrowia i dużych wygranych w lotto
hlapek jak na razie to widzę że sam się oszukujesz,tylko nie wiem po co?
dobrze że jest ciepło i nie pada deszcz będzie to sucha nocka dla mnie
jandzia w dobrych moich czasach to wypalałem 2 paki w samej pracy
mój kolega to też nie uwierzysz przynosił na 3 zmianę 4 paczki miał w torbie i zawsze mówił żeby nie brakło ale czy to dał rade wypalić to nie widziałem
lilka mam sprawę do ciebie zatańczysz ze mnąja karwa wymiatam dobrze poping a ty
ulala poping wymiatam już 3 lata to i w najgorszym stanie utrzymam rytm
Lila wstydziłaś by się takie masz poważne obowiązkia ty nie możesz trafić do łóżka
lilka na pewno nie wiesz ale przed rynsztokiem co w niego wpadłem to byłem ginekologiem położnikiem jak coś to służe fachową pomocą
islandorka30,5 tak jest stoczyłem się przez kobiety i łapówkiza druki l4
a lilce to naprawdę proponuje fachową poradę lekarską póki mi jeszcze nie wypaliło wszystkich szarych komórek
karwa muszę złożyć zażalenie do pomony o braku zawartości alkoholu w leśnych dzbanach
wasyl po jest wskazany rucha nie komar później się dziwisz że wątroba ma już dość
polkinia ja ci powiem tak w multi to mam słabe osiągi w wygranych ale w keno może są trochę niższe wygrane ale na pewno będziesz na plus niż w przeciwieństwie do multisam gram w keno i jest dobrze
keno 8/10,7/10 5/5 3 razy 8/6 4 razy 4/4 6 razy a w multi tyko jak już same zwroty
witaj unhappy lepiej proponuje ci grać strefami to już prawie jest dopracowane
w srtefach jeśli trafisz choćiaż jedna liczbę z trójki to wygrana jest pewna
gdzie jest hlapek wysłałem mu pocztą najnowszego playboja i chce się dowiedzieć czy go już ochlapał czy nie
właśnie ulala musimy mieć 4 trójki tak żeby wpadło min 1 liczba w trójce to już liczymy kase