Wpisy użytkownika maykon
Łącznie 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 496 848. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
przecież ten gość pokazuje pod koniec identycznie to samo co oficjalnie wskazała PKW
Vasil gdyby wybory były LEWE to byłoby mnóstwo zgłoszeń nie tylko od komisji ale od samych obywatelów
Vasil i co ten gość z filmiku obudził się teraz? zaraz po wyborach? PO przegrali a on nagrywa filmik, że coś jest nie tak. Ja pier*ole, k**wa mać! Śmiech na sali!
nie powiedziałem że WIERZE w SONDAŻE i ty mi to wmawiasz, ja napisałem spójrz na sondaże powyborcze i tych sondaży nie przeprowadzają media! czy to tak trudno zrozumieć?
Vasil najpierw zdejmij te klapki z oczu... potem pogadamy... a no i poza tym życzę wysokich wygranych!
ma dla was to znaczenie o której puszczacie kupony gier totalizatora?
czyli na przykład nie idziesz puszczać np. po godz 13 lub po godz 20 lub 21?
dogen napisz jakimi skreśleniami grasz to podeśle ci jakieś przykładowe to może wspólnymi siłami coś namażemy
pomysł? liczb 80 do wyboru do koloru a jak nie wylosuje maszyna no to pech
program... ok... a po co mi program jak ja te liczby mogę sobie w exelu ogarnąć i będę miał to samo
10 ostatnich losowań i skrypt do wytypowania najczęściej losowanych cyfr
później spoglądasz w którym losowaniu te liczby padały ... o 14 czy 21?
angierski to sobie bierz "OBOKI" i też będziesz miał trendy opadajace i rosnące
bolek31 zapłaci podatek ... przeczytaj prawo podatkowe od wygranych
ja też uważam że będzie musiał zapłacić podatek, 3800 zł nie dadzą mu w kolekturze
bo pewnie taką wygraną miał na kilku kuponach i zliczyło więcej niż 2280
czyli 10 x 380 zł to ile jest?
Tomecki
nie mówię o wygranej jano
Tomecki
nie mówię o wygranej jano
Dzisiaj w MM
1/10
2/10
3/10
4/10
1/5
2/6
5/6
Poza tym liczba 14 padła 5 raz z rzędu
1/10
2/10
3/10
4/10
1/5
2/6
5/6
Poza tym liczba 14 padła 5 raz z rzędu
Janosik ja tez sobie podaje liczby ktore zostały wylosowane ale wtedy gdy ich nie puszcze
ja na 14 nawet 2 zł nie ugrałem więc na wieczór chyba nie idę puścić
z tych 15 zł to ja już wyczarowałem 2 razy po 120 zł (2x5/6) ... to nie są jaja