Wpisy użytkownika maykon
Łącznie 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 487 613. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://img24.otofotki.pl/obrazki/pl951_1.jpg
aż siedem padło na 14 w MM
http://img24.otofotki.pl/obrazki/pl951_1.jpg
Ja jak nie zagram to sporo moich stalych licz pada a jak zagram to gofno trafiam
Do emerytury i po tez, a trafic trudno a moze kiedys sie uda tylko trzeba szczesliwie wytypowac
Ja w mm chyba setki razy bylem o jeden nr do tylu aby zgarnac pelna pule
A to oni w maszyne wkladaja zapis licz jakie ludzie puscili i masxyna ich nie losuje?
Ja lubie puszczac zaklady z pol godziny przed losowaniem jak mam mozliwosc oczywiscie
ja też nie wierze w te sprawdzenia trzeba mieć po prostu szczęście
z tych "sprawdzeń" janosika czy krasnala lub innych to jest takie prawdopodobieństwo jakby zrobić sobie własne kulki i bębęn losujący i sobie z niego wyjmować cyferki
janosik nikt nikomu nie zabrania sprawdzanie innym liczb jakimś systemem czy w programie, po prostu ja idę w regułę 3, 4 losowań
wczoraj na dwa losowania MM wydałem 30 zł i Mini za 5 zł i nic nie trafiłem
jak te waluty już są i były wcześniej
dwajścia groszy, dwajścia złoty
dwajścia groszy, dwajścia złoty
większość narzeka PISiont to PISiont tamto ale nikt nie umie wytłumaczyć dlaczego? bo co? itp. itd. etc.
a ja myślę, że ten bonus, który widzimy wszyscy na górze strony szybko zniknie
jaki egoista? jest do wyboru 80 liczb a ty mnie nazywasz egoistą?
na wieczor nic nie puszcałem i dobrze bo za dużo 70tek było i nic bym nie trafił
gdybać każdy może, lecz w wygrywaniu już nic nie pomoże, a statystyki są w TSie
W miejscowości Teresin padła wygrana 133 940,30 zł w grze Mini Lotto
to niedaleko mnie, ale komuś się pofarciło
to niedaleko mnie, ale komuś się pofarciło
ja dzisiaj tylko na 14 puszczam 10tki i 5tke na dwa losowania MM
w bębnie jest 80 liczb, raczej pytanie powinieneś sformułować > której liczby nie wyssa z bębna
gryks76 mówisz na kogo trafi Polska w grupie? czy kto wygra Euro?
angierski w Euro to pierwszy raz w historii bo 3 razy tylko Polska grała na Euro
angierski jak pierwszy mecz się wygra to później w teorii jest łatwo, jak polska wygra pierwszy mecz to niech trzyma wynik i oby drugiego nie przegrała
gryks76 jakie typy by nie były to są finały 24 zespoły i aby zostać mistrzem trzeba pokonać lepszych od siebie
gryks76 też im tego życzę, z formą różnie bywa... do ME jeszcze daleko, sezon trwa, a kontuzje się przytrafiają
dusia najpierw zapoznaj się dobrze kto te 500 zł na dziecko dostanie a potem cokolwiek polemizuj
następny wariat Vasil gdyby PO wygrało to już niedługo uchodźcy mieszkali by obok ciebie
nie wiem co dzieje się w Opiece Społecznej bo tam nie pracuje, wiem, że pieniądze dostaną ci, którzy są w formalnym małżeństwie
górnicy powoli zaczynają dostawać swoje ciężko zarobione pieniądze i jeszcze powoli rząd im zwraca zaległe, a za PO to polikwidowaliby kopalnie alo sprzedali prywaciarzom
dusia nic ci nie zarzucam, po prostu ja wierze, że te pieniądze nie dostaną ludzie z patologicznych rodzin, tylko ci, którzy ich naprawdę potrzebują a opieka społeczna powinna wtedy większe kontrole robić u tych małżeństw, którzy starają się o te pieniądze.
Vasil weź się idź lepiej napij bo już gadasz jakieś farmazony, spójrz na sondaże powyborcze, chłopie przejrzyj na oczy wreszcie jak inna banda POwców
PO wprowadziło Polske w bagno a nowy rząd musi to naprawić i zdobyć zaufanie wyborców
angierski kraj nie upadnie, tylko nowy rząd tak jak mówisz musi reformować, podatki większe na banki i supermarkety
tzn NFZ nie zniknie całkowicie, ale nie będą odprowadzać aż tyle składek co wiąże się z wyższymi zarobkami
angierski i tu teraz trzeba wspomnieć kto do takiego stanu rzeczy doprowadził?