Wpisy 2 508 207 – 2 508 306
4 grudnia 2015 00:00 → 4 grudnia 2015 09:03, 100 wpisów
krzysztofc Przypomnij sobie datę pierwszego pocałunku dziewczyny,to jest 5/5
Piszę na GG z jakoś dziewczyną 17 lat i chciała abym jej wysłał film tylko wieicie jaki. Aha i żebym go zgrał co ona kombinuje ?
krzysztofc To jest,tylko na 14ą:tych liczb nie wolno nikomu pokazywać,ani się chwalić
BrjanTwoja rada>...210 jest może i dobra,ale niewykonalna,bo Krzysztofiątko miało wtedy ok.1-miesiąc życia
Zapomniałem 04.12.2015 Barbórka:wszystkim Basiom,zdrówka(emoti,nie mogę-limit
Liczę na Ciebie Gonzaga.
Moja piątka 17,43,49,58,71
Twoja 5 + moja 5 = 9/9
Moja piątka 17,43,49,58,71
Twoja 5 + moja 5 = 9/9
ostatnio gram raz na kilka losowań
ale tym razem może zagram na te 9/9
jak Ci idzie w nowym miesiącu
widze w wynikach ze są 5/5 7/10 8/10
ale tym razem może zagram na te 9/9
jak Ci idzie w nowym miesiącu
widze w wynikach ze są 5/5 7/10 8/10
Lorey każda liczba jest dobra o ile ją wylosują i jest na Twoim kuponie
po wzlotach są upadki ale człowiek się podnosi i idzie dalej
nigdy nie ma samych sukcesów albo samych porażek
nigdy nie ma samych sukcesów albo samych porażek
to jest wlasnie takie nie pojęte,
kombinuje się podobnie a wyniki rozniaste....hmmm
kombinuje się podobnie a wyniki rozniaste....hmmm
Codziennie puszczam 2 zakłady.Dopiero gdy mam pewność co do pewniaka-idę na całość
kiedy było rok temu ..
--
http://iv.pl/images/27927053208411021571.jpg
--
--
http://iv.pl/images/27927053208411021571.jpg
--
krasna ..ja tu nie lubie taki uciska ludzie ..to czego zyć ..czlowiek nie jest miłosierdziom
krzysio z czego żyć to nie temat na taką ranną porę /przynajmniej dla mnie
krzysio ja chodzę do pracy nie czekam aż ktoś mi da i nie wyciągam ręki po czyjeś
krasna ..ty po co dobrze robiłas ..wziąłaś gooniane praca i tak płacisz aferowi powinoo zostaw robota masz uciekać zagranicy ..to sie juz znika problemy ..widzisz foto no ty bidaa ..
krzysio jak bym miała gdzie (do kogo jechać ) to bym pojechała w ciemno się boję
krzysio mąż i ja po tylu latach razem to jak jedno ciało i wszystko wspólne
krasna ..znasz cejrowski ..wiedział 1 melonów osob PL //prascują zagranicy ...to jest praca na ciarnoo
krzysio mój mąż od 22 lat pracuje w jednej firmie i nikogo nie okrada
krasnalka w ciemno się boję .. Tak masz rację są takie debile że nawet sobie nie wyobrażasz , coś wiem
krasna ..i co 22 lat póznie mezus praca ..czuje złe wyobrazliwe troche i zmeczony
krzysio tak jest zmęczony i jest mu ciężko ale niestety taki życie ja też pracuję i ręki nie wyciągam nie czekam aż ktoś mi da kasę na życie
krasna ..no truuudno ..ciezko praca ....a ISIS ..wiedział europa ..wszystko fałszywy człowiek nie wierny i nie równy ..tak jak mezus miał isc do posła ,,,i co okrada i bogaty ..a ty tu nie chcesz powiedzieć tajemnicy
krasna ,,,pamietasz kto inne człowiek bogaty czemu kasa powieszył w choince ,,a ty patrzyłaś ..nerwujesz jak zasdrosna ty ..pewnie tak jest prawda
witam z rana
wczoraj same porażki, o 14 na sucho
dopiero wieczorem real

wczoraj same porażki, o 14 na sucho
dopiero wieczorem real
Witajcie. Hej!
Doktor.
Dzisiaj popołudnie mam wolne, to trochę mogę posprawdzać.
Szpiegów 79.
Sprawdzę za pół godziny.
Dusia.