Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 627 624. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a ty z dupy
grzegorz a ile tak tygodniowo z tej stronki idzie wyciągnać?
to lipa jest?????a stronka zachęcająCA
JAK CZYTASZ TO JUŻ COŚ ROBISZ PRZECA
Beato
7 zakładów lotto z plusem i ni chu..a już mnie to rozq strasznie
bęcwały tEES
po życi ich
ni ma siły na tych kanciarzy
na ch...ów sto
idż spać bo tEES i takk w c i u ..a będzie grać
chyba z brakiem wygranych
do życi z tymi grami nic i nic idzie sie wścic
co oni bęcwały z tymi grami powyrabiali=-kompletnie nic nie idzie a ta ich maszyna tEEs pi i sigma,cos alfa,to powinno sie jom wysadzić w kosmos,to czysty kantwycior
ja dziś nie gram ,brak funduszy tees pies ani 3 nie doł
dzisiaj tylko obserwuje i szykuje coś na jutro jakomś niespodzianke dla tesa
zygi a jakom?kogucik
ja musze teesa...pociągnąĆ
=piona na dziś i spadam 2,16,25,39,57
witam gorąco...wygrałem....bo nie grałem
qurwaszmatławy totolotek 2/3 znowu psiarnia
gryksie...musisz księdzu na tace dać w niedziele inaczej nie wygrasz ni uja
ksiądz inaczej kapłan -duszpasterz
a wikary ,albo proboszcz ci coś mówi?
wikary to ksiądz młody na wiejskich probostwach przeważnie ,wspomaga proboszcza na parafii,a proboszcz rządzi parafia śluby,pogrzeby ,chrzty itd.
a ty jesteś gryksie pis,kod,czy po?
z dostałeś gryksi 500+?`
to mosz gryksie 500 plus/raczej 5 plus/na multi od paftego prosze 5,9,26,36,47
hejapodaje 5 na multi na wiecór3,68,69,79,80 co wy na to
Lilo umie gotować dość dobrze samouk jestem ,ale lubie to
{hahaha}}
mój jest ten kawałek podłogi leci w rmf fm ,stary kawałek ale jary
lubie to
wujek drapiesz sie po życi ?--tylko nie palcami,najlepiej drap[acem
wujek a kto to kosom teraz kosi ,przeca kosiarki są??
wujek podrapałeś palcami ?to teraz niedomyjesz ich
wizard
jak typowanko?
wizi 17
qurwa do życi z tymi grami --multi zero,keno zero ,u buka na polske dałem to patafiany zrombały
zgrywus pało w hokeja a nie kręgle czy curling
apropo totolotek powinien graczom ale nie niedzielnym a całotygodniowym wypłacać jednorazowo 500+odszkodowanie za nieustanne granie w ch...a z graczami
zgrywol na szczęście kilka zeta poszło na polske
krasnalku
gryksiejak tam na tace przygotowane na jutro
nic nie chcom buraki dać wygrać
trza im oklep zrobić
witam państwa -wczoraj zaś pasztety polosowali
squrczybyki ile oni to razy będa inne niż moje losować????/patafiany
dla mnie lipa
już im sie chyba limit wyczerpał
a ktop[odpieprzył 72 przyznać sie tusk,swetru,czy grzechu
witam macie co na buka dzisiaj pewnego ok.7 meczy?
kiedy ten squrczybyk tees da nam coś lepszego wygrać?????
zbójnik Janosik gra tylko za wyzbójowane
taaa ...na flache chojraka
wie któś jak usunąć chińskie linki co mi sie powgrywały,z panelu sterowania usuń nieidzie tego gówna ruszyć
Jano to trza lugol wypić na zdrowie
DOKTOR Żiwago
no usunołem te chińskie sztyle na kompie ale trudno było ale w końcu panelem sterowania
a wie ktoś moze czy wystarczy chronić od wirusów mcafee security scan plus,bo jeszcze mam adwcleaner i malwarebytes anti malware?????? co se zostawić
Alfa a pasuje jedno z drugim razem?
bo z tymi co ja podałem to mcafee odrzuca je
Krasnalek,Majpan,Bolek,Greq
jak losowanka ja 3/5 i 3/6 uparta gadzina nie daje i nie daje jałowica
witam chcecie pewniaka ?72 na bank
zaqu doktor
doktor
zdrapku jak wygrane?
ja kupiłem qurwa losa polska gola i polska wygrywa to była wygrana -a na trzech polach rywal miał 4 gole qurwa a polska 1 i 2
co za piżdziochy ten tEES
PEWNIE QURWA na każdym losie dali na rywala polski 3,4 gole ,a na polske 1,2 to brudłeje śmieszxne tEES
POwinni los nazwać nie polska gola -a polska w***
zygito daj mi jakom robote to co zarobie u ciebie
jakie mosz wygrane chyba kota w worku??/
o mam nawet szefofskom emotke
mosz zygi kolacje od paftego i powiedz czy była dobra
gryksiea mi byś co /paftemu/ przelał na gre?
czy jutro wolisz na tace księdzu dać?
Ninomasz racje bęcwałom złodziejom sie płaci podatek od gupoty a oni sie śmiejom na kanarach bykiem leżom i kwicom
mam pytanko jak na operze zrobić żeby wtyczka adobe flassh włączała się automatycznie-a nie trzeba było klikać na sdzarym tle włącz adobe flash za każdym razem plis???
to maM ustawione zapoamiętaj i ni uja
właśni we wszystkich oprócz opery jest z automatu ,a zaś opera jest fajna szybka tylko ta wtyczka
ma ktoś przegl.opere jak tak to co z adobe flash z automatu macie czy trzeba klikać ?????/
ma ktoś opere????
witamma ktoś przegl.opere-jest szybka fajne ,ale co mnie wkurza nie włącza się adobe flash tylko szare pole i napis włącz adobe flash jak to zmienić żeby nie klikać za każdym razem??
witam wasale nie teesiaków-to nie będzie miły wpis dla tEES ,ale chciałem oppisać kolejny kant nad kantem teesu otóż kupiłem już z około 10 zdrapek polska gola ,jak przy polsce mamy więcej goli niż przy rywalu to jest wygrana ,ale nie liczcie na to - przy rywalach zawsze jest 4,3 i wygrywa rywal -a jak już przy rywalu było 1 to przy polsce myślicie więcej ,alez skąd 0 qurwa co za patafiany cymbały oszusty ,do psa jasnego co tewn tees wyrabia z graczami
prosze kupcie choć po 1 zdrapce polska gola i opiszcie tu ale prawde ile to wygrała u was polska
Majpan ja wczora 4/7 multi śtyry zł i 5/10 multi śtyry zł ,...aż 8 zeta musze chyba z obstawą po taką kase iść
jakby tak polska miała grać na euro jak u teesów to ja pier....e telewizory przez okna by lądowały
no widziszzaq-ute losy to paranoja nie kupujta tego,bo jeszcze pecha Polsce na euro przyniosą odpukać
Majpan to pochwal jeszcze tees za kant wycior chyba że ty jesteś starszym brygadzistom tEESA TO WSZYSTKO TŁUMACZY
a masz chody w tEESIE I Tylea my możemy grać grać i ...nic
dobra dobra Majpanie nie tłumacz sie graj se dalej i wygrywaj jak bolek ...wałęsa