Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 617 322. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tees pies
gram zygi...i na c h ó jów sto wygrywam
a ja qurwia w keno mam 2 razy 1z10 czyli 4 zeta
musze chyba zagrać qurwa w teleturnieju 1 z 10
...magda pocałuj pana haha
krzyżówki b.dobrze rozwiązuje
wszędzie w tej /naszej/polandii kant wycior z gier
stokrotkaja wysyłam sms krzyżówki i na razie cienko
kiedyś miałem w super exspresie kilka razy kase,rasdiomagnetofon ,kuchenke mikrof.ale to dawno
...jestem ponownie
okspróbuje
...ale wszędzie tak ciężko wygrać ,ja dawniej kupywałem tygodnik miliarder z ogromem krzyżówek konkursów kleiłem wysyłalam i nic ani 50 zeta niewygrałem chyba tak przez rok grałem
do squrwisina ja nie wiem co te sieczkobrzęki losują do ch.pana
przelej mi co zbychu na gre???????
neonowe 9-neonowa ...dupa chłolera
kasujom jeleni te buce tees ,pech w tym że ja jestem też tym jeleniewm jak zaraz rykne na teesy to bedzieżle
no do cholery 15 sekund za wczas mi baba keno puściła albo zamiast na 1 to na 2 losowania bym miał 8/10 ,a qurwa puszczałem na 6 losowań i ch.j był to dałem na 1 losowanie
ale wali w jarząbka ten tees -łóubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu niech żyje nam
to śpiewałem ja czesław jarząbek VEL TEES
dzisiaj trza je bnońć tą kumulacje 20 milionów
mi w keno qurwa babka o 15 sekund za wczas puściła miałbym 8/10zamiast keno na koniec puścić to by siadło
bolek31
doktor2p
rozbity już jestem przez tees kompletna pustka nie wiem co puścić????
dejcie jakom 5 na multi bo posucha u paftego straszna ,chociaż to 700 by zdygło -plis
Majpanie może ty byś podpowiedział? ,ty mosz czuja na 5 multi
doktorze daj dobrom diagnoze na 5 na multi
zaś co za pech qurwia miałem 5/7 i dołek 58 to było 57 i 59 jasny gwint ,jak mnie to wq..
nie słucham waszych rad sam se typne nara "mądre głowy"
...widze że narada bojowa,bierzecie teesiaków po całości
grajta,grajta mamone wygrywajta
niech każdy poda swoją ulubioną -ja daje bez kitu 2
coooooo podoba sie? bo mi bardzo się podo/bała/
ja widze przez kryształową kule/małysza /że 44 będzie na 14-00
735 miałem zakłocenia na kuli ,ale teraz widze 9
...baco -mocie wrzątek-mom ,ale zimny
a ennio przekoks trafił pewniak,parka,trójke ,piątke w multi że ja qurwa nie odpisałem tego
Waldi ty jesteś Klisiak?
angielskia mnie w ciu.. robi tees
taki pech że aż pechhhhhh
tak tu wygrywajom a ja nic
ja zawsze kulom w płot
imieniny dziś obchodzą ANIOŁ,Antypas,Antypater-co oni powariowali z tymi imionami????
keno qurwica 6/10 i śtyry oboki,na ch ó jów sto
Majpanie
dusia-jo mom 2 dwójki w mini
cholerny tEES,qurwias keno na 10 skr. 6 losowań i 4 razy 4 /10,2 razy 2/10 sq.........y
już mi wszyćkie dutki zżarły te wstrętne pały tEES
MAREKnie tylko ty
WALKA Z tEESEM to walka z wiatrakami qurwa -don kichot z manchy
hejkatotki squrczybyki nie dajom wygrać,to trza co innego wypróbować ,czy korzystał może ktoś ze strony webowiec.pl-zarabianie w necie,na czym to polega czy to wiarygodne?
w rmf już tyle wysłałem na szczęśliwą 10 i nigdy qulwa nie wylosowują
di chu..a cnic w tej polandii ino dziadowiznas chłolera
ciekawe że ja nigdy nic pewnie łysy rostowski pałyga wydrapał se zdrapke na czole
greq -ts na kolana -nawet runda dodatkowa było 8 koła i nic babsko wygrało co smażyło p[lacki ziemniaczane
a ja o suchym pysku siedze i nie moge nic wygrać
qurewski tees nic i nic i nic albo qurwa 2 zł
psiarz wstrętny tees
ogołacasz z ostatniego grosza
cham tees
ino do swojej kabzy tees gra
wygraliśta co na 14-00? bo pafty ni uja
zaqu graty
na 1 piwo bedzie chojrak
a 2 -gie już musisz kupić
zgrywolmiołem dobryobiadek
ziemniaczki ze szczypiorem /purre/,buraczki,ogóreczki chili ,cycki z kurczaka w cieście -pychotka polecam moge takie ugotować oczywiście cena odpowiednia wszak masterszef gotuje
do cycków ...pasuje słodkie
witam---noż psiakrew nic ,kaszana jak zwykle,dajcie jakom 5 na multi żeby wylazło plis ,mnie robi ta psikrwia w ch...
qurwa dobrze sie czułem rano to po sprawdzeniu już mnie rozq....o ,nie dość że sie wydaje baranom to sie nie wraca cham tees
Dariuszu --------ale nic nie wyłazi kompletnie
Dariuszu... tu by Rademenes pomógł ,na dziady tEES
DARIUSZU ja już kombinuje jak koń pod góre ...i nic z daty ,z kont ,zx urodzin ,z kwadratu silnia cosinus beta i ni ch...a
Dariuszu,sprzedaj mi kota Rademenesa ...to będe wygrywał
qurwia mom 5/8 keno myslołek żech to 20 zeta a to qurwia tylko 8 zet
ale przejebiście trudno trafić coś grubszego
angielskia czym losują keno ?
suszarką
podaje multi na wieczór 5--------15,17,18,37,42nie wiem czy warto jechać to nadać?????????ile procent to ma wyjścia?
udój paftego po byku -2 zł zdrapka,2 zł kaskada-u mnie wygrane padają w ochłap[ach od 0-10 zł w porywach
zaq {{hej}
nic nie idzie psiaskrew wygrać na pohybe maszynom/kanciarkom/tEES
pohybel
witam---co za cholerstwo tEES niepuściłem multi na 14-00 to cvała górna linija moja wyszła
ida na buka co spatrzać
a co to detektytw pyta czy UB
ŻEBY WYGRAĆ TRZEBAGRAĆ
NO ALE zigi ja jutro już tu pisał nie bede bo zgarniam 7 baniek paanie maniek i bay bay