Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 232 282. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ulexa - trzeba wierzyć w to co się czyni...Ja też nie mogę wygrać nic większego codziennie przegrywam 12 zł.Ale mam wiarę że w końcu coś kiedyś nastąpi.Ni zniechęcaj się.
Ja powinienem już dawno przestać grać ale wiem że kiedyś będę miał te swoje 5 minut.Narazie grając składam się na wygraną komuś bardziej potrzebującemu.
Moja gra to multi 2x dziennie,kaskada,potem 1 zakład mini i 1 z plusem lotto...jak ma byc to będzie..kiedyś miałem 8/9 --1000 zł. w MM jak był po 1,25.także jak ma byc to będzie za ,1,25 i 2,50..tak uważam.
ja najwięcej 8/9 -1000 zł. ostatnie która nie weszła to 68 ja miałem 69...wtedy by było 24.000
ci którzy graja systemami to są największymi sponsorami TS...I podbijaczami kumulacji w LOTTO.
A zasada brzmi jak wygrac 6-stkę to tylko sie napic na powitanie milionów
witam wszystkich serdecznie ...tym którzy piją stawiam po jednym..
ja przez 19 miesięcy grania codziennie dorobiłem się wygranej....50 zł. i to w losach także nie jesteś sam.
nie ma znaczenia czy bułkę pochamać czy banana pojadać.powinno byc ronouprawnienie.
Mój znajomy jak strzelił gola 2 lata temu to do dzisiaj musi płacić Alimenta
Mnie drogie koleżanki łacina wchodzi po niemal każdym losowaniu..Nawet nie wiecie jak łatwo..
Od jutra już nie gram w lotto.nie typuję.Po prostu nie da się realnie wygrać większej kasy w to złodziejstwo.Pozdrawiam wszystkich.pa.
Tańczący z wilkami-> nie ma szans żeby wyciągnąć większą kasę z Ts...Gram codziennie w MM na 2 losowania + kaskada +zdrapka + co drugi dzień lotto( teraz z plusem ) + mini.Od trzech lat największa wygrana to 10 zł...W sumie przegrałem ok.3000 zł...W to nie da sie wygrać.
ja też uważam że nie ma szans w to wygrać większej kasy..To jest po prostu niemozliwe.
Dzisiaj miałem sprawę o eksmisję..przegrałem wraz z babcią.Babcia 90-letnia do socjalu w ja na ulicę.
nie znam się.Sąd jesli tak nazwać można starą babę.zablokował mi adwokata z urzędu na żądanie i wydał wyrok.
sory że tak piszę i zawracam głowę jestem facetem ale powiem wam że psprawiedliwości nie ma po sądach w polsce.
Babiczka była prawnym lokatorem w mieszkaniu wraz ze mną ,powstało zadłużenie gdy ja nie miałem pracy.teraz jest eksmisja.30.000 wraz z odsetkami połowa to odsetki których umorzyc się nie da.bo jest umowa najmu cofnięta.
ja już nie widzę sensu życia. nie mogłem powiedziec że teraz znalazłem pracę na czarno.Teraz jest stać mnie na płacenie za mieszkanie ale za pózno.
Tak.sprawa jest przesunięta wraz z wyrokiem do 24 grudnia 2013
Niech was wszystkich bóg broni od wszelkich sądów w tym kraju życzę wam wysokich wygranych i z dala od sądów ( już zawisłych) .
Mój burmistrz umiłował cyganów u mnie wmieście jest ich bez liku i żaden nie płaci za mieszkanie z władnej kieszeni.A wszyscy maja mieszkania.
i będzie tak moi mili że nie będzie jej przez jeszcze 6 losowań a potem codziennie przez 5 dni
nie wierze już w sądy ale myślę że wszystko zależy od sędziny.
A potem mają pretensje że tyle kasy przegrywają w strasburgu...
polska ma najgorsze prawo które słuzy urzędnikom a nie szaremu obywatelowi.prawda?
za niepłacenie czynszu choć komornik sciąga babce po prawie 300 zł.miesięcznie ja wpłacam co miesiąc co się da.Dług urósł z odsetkami do 30.000 zł.i choc sprawa jest odroczona do 24 stycznia to już dzisiaj usłyszałem od sędzi że babcia i tak dostanie socjal a ja nie.nic po prostu.dała mi do zrozumienia że czeka mnie ulica i tak i tak.
moim zdaniem w sądzie w moim mieście jest coś nie tak miasto ma nadzwyczajne względy.
pisałem życiorys,podania o adwokata,sąd odrzucił obrone dla mnie.Nie mam szans kochani jak pani sędzia przed rozprawą na korytarzu wymienia uśmiech i dzień dobry z adwokatką z urzędu miasta to możemy domyslać się jaki będzie wyrok DLA MNIE..