Wpisy użytkownika mala1438
Łącznie 6 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 146 302. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witaj majklasz
, ty to ale masz szczęście w mini. ja niestety nic nie trafiłam
, ty to ale masz szczęście w mini. ja niestety nic nie trafiłam
jutro wysyłam 3 zakłady mini
1) 4,26,29,31,40
2) 17,18,23,25,32
3) 4,15,23,26,27
kto ma nosa do liczb to niech napiszę co o nich sądzi? wpadną czy nie?
1) 4,26,29,31,40
2) 17,18,23,25,32
3) 4,15,23,26,27
kto ma nosa do liczb to niech napiszę co o nich sądzi? wpadną czy nie?
nos mój mnie coś ostatnio zawodzi. kiedyś parę razy udało mi się trafić 3/5 w mini,ale to metodą chybił trafił
raz byłam u wróżki. z tego co mi wtedy powiedziała, a było tego trochę, jedna rzecz mi się sprawdziła

byłam u niej na początku maja 2008 r i wywróżyła mi że będę miała córę i syna, w lipcu dowiedziałam się że jestem w ciąży, w marcu 2009 roku urodziła się moja córa

hej. wczoraj wysłałam mini, ale dzisiaj też wyśle. pójdę za przykładem majklasza i puszczę 1 zakład na chybił trafił na 10 losowań. może będę mieć szczęście tak jak on i trafi mi się 4/5

wiem mam wygrane w keno 15 zł wię trzeba je na coś przeznaczyć
i dostanę chyba jeszcze kupon do loteriady
i dostanę chyba jeszcze kupon do loteriady
a więc wychodzę już do kolektury, zobaczymy jakie liczby mi dadzą
witam cyferki wysłane,też dziś kupiłam te nowe zdrapki-skromnie bo tylko 8 i tylko w dwóch była wygrana raz 1 zł, a w drugiej 5 zł

moja największa wygrana była w zdrapce "szczęśliwe liczby" wygrałam wtedy 15 zł miałam trzy takie same liczby, a prawie bym zapomniała było jwszcze 50 zł a zodiaku, a tak to sporo złotówek.
ja też poszłam za twoim przykładem i wysłałam mini na 10 losowań 1 zakład.
i znowu przywitałam 4/10 mm. w pierwszym losowaniu mini było 2/5 więc nie jest tak źle jak myślałam.
we Wrześni został wylosowany samochód w loteridzie i wszyscy dzwonią do mnie czy to przypadkiem nie ja. ja dopiero wczoraj po raz pierwszy wysłałam za 12 złotych kupon
więc jest szanas. może ten pierwszy kupon przyniesie mi sczęście

samochody losują w poniedziałki a kiedy mogę sprawdzić czy wygrałam kamerę jak wczoraj dostałam kod?
rico ja dziś trafiłam 1/10 ale jak patrzyłam na liczby to były o jedną w bok i mogłabym trafić całą dziesiątkę

witam wszystkich maniaków lotto,jeszcze pare minuti okaze jakie cyferki wleca. trzymam kciuki

Panie Darku jeżeli mogę prosić o jakieś liczby pana sposobem na 7 lub 10 liczb adres e mail jest u mnie w profilu. wiem że ma pan dużo takich osób ale ja tylko raz 

no to panie darku dała mi pan do myślenia,przetestowałam te liczby na stronie i wyszły 2 siódemeczki
Dziękuje panie Darku i życzę miłej pracy
nikczemnick tobie również i wysokich wygranych

nikczemnick tobie również i wysokich wygranych

i tak się z tego cieszę
z mojej dziesiątki nic nie wypadło. jakby to było możliwe to prosiła bym o jeszcze jeden zestawik na 7 liczb
z mojej dziesiątki nic nie wypadło. jakby to było możliwe to prosiła bym o jeszcze jeden zestawik na 7 liczb
jadę wysłać. dziś jeszcze 2 losowanie z 10 mini, ciekawa jestem jak tym razem pójdzie
dziękuje,ale gratulacje należą do pana Darka to on podał mi 7 liczb- ja je tylko wysłałm
naprawdę dobry jest w tym co robi i najważniejsze,że robi to co lubi. 

ja dziś wysłałam swoje liczby lotto i do mini,zobaczymy jak to będzie.
wkońcu coś się ruszyło.
cieszę się nawet z najmniejszej wygranej
cieszę się nawet z najmniejszej wygranej
Panie Darku i znowu 4/7
mam pytanie jak długo jeszcze mogę na tą7 grać?chodzi mi o to kiedy skończą się te 10 losowań i jutro jak bym mogła prosić o e-meil

mam pytanie jak długo jeszcze mogę na tą7 grać?chodzi mi o to kiedy skończą się te 10 losowań i jutro jak bym mogła prosić o e-meilprzede wszydtkim do Ciebie
,chyba mogę tak pisać? a jakby ktoś jeszcze chciał to proszę bardzo 

,chyba mogę tak pisać? a jakby ktoś jeszcze chciał to proszę bardzo 

witajcie wszyscy
mam pytanie odnośnie liczb i systemu które wysłał pan Darek. a mianowicie chodzi mi czy układda te liczby w kolejności od najmniejszej do największej czy podstawia do tego systemu nieposortowane liczby?
mam pytanie odnośnie liczb i systemu które wysłał pan Darek. a mianowicie chodzi mi czy układda te liczby w kolejności od najmniejszej do największej czy podstawia do tego systemu nieposortowane liczby?bo duże potrzeby.... też by starczyło 5 w mini jeżeli wygrana będzie ok 200.000
ja też... skakałabym jak głupia, tylko że kupuje mieszkanie i co za tym idzie biorę kredyt.... 

jak pisałam wcześniej cieszę się nawet z najmniejszej wygranej, ale w tej sytuacji wolałabym troszkę więcej wygrać
muszę się poważnie zastanowić...ale tak serio to pewnie zainwestuje w kolejne losowanie
witjcie, mam dylemat, nie wiem który zestawik liczb wysłać? pierwszy z nich to6,12,21,43,50,54,59,67,75,78 czy może 10,13,18,49,50,54,65?
ja też się skłaniam nad pierwszym, a poza tym wysyłałam już dziś 3 zakłady mini i jeden lotto.
na początek dnia