Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 144 623. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ostatnio jak bylem na wakacjach za granica to brat z pakietem minutowym dopłacił do roamingu 80zł - a u mnie wszystko z abonamentu - nawet 0 700

kasiora Ty sobie pogadaj z Pasko i załatw zamiast tej gwiazdki koło nicka - takie coś 

kasiora > ja ostatnio bez zająknięcia wypłaciłem 1 060zł o 7:30 rano 

jezeli nie typer nie wysłał tych kuponów to
mam nadzieje ze liczby spisal z 5/5!
mam nadzieje ze liczby spisal z 5/5!poproszę jeden zakład na chybił-trafił na dwa losowania multi multi, pięć skreśleń 

axelia> nie gram dlugo w multi multi
ale prawda jest taka ze wiecej trafilem jak sam skreslalem
wczesniej tylko gralem w lotto mini lotto i jokera - dawniej duzy lotek express lotek i twoj szczesliwy numerek - w multi lotka nie gralem wiec za duzo nie moge powiedziec 
ale prawda jest taka ze wiecej trafilem jak sam skreslalem
wczesniej tylko gralem w lotto mini lotto i jokera - dawniej duzy lotek express lotek i twoj szczesliwy numerek - w multi lotka nie gralem wiec za duzo nie moge powiedziec 
szkoda ze nie da sie grac w multi multi na 20 skreśleń
2 miliardy za 20/20 
2 miliardy za 20/20 
pewnie ktos kto by zagral 3 raz w zyciu na chybił trafił za 2,50zł 

picy> za znaczek 
axelia> jest pare fajnych typerów na stronie wiec mozesz podgladac liczby

axelia> jest pare fajnych typerów na stronie wiec mozesz podgladac liczby

to zeby nie kosztowało 5zł - wyslij na stawce 10 - wtedy bedzie kosztowało 50zł - a Ty wygrasz 880zł 

axelia ja bym bardzo chetnie Ci pomogl ale ja ostatnio nie myslalem na powaznie nad typowaniem
typuje albo tak ze wysylam jeden zaklad na chybil-trafil i potem przepisuje na multipasko - albo tak ze wale piescia po klawiaturze i wyskakuja liczby - powaznie 
typuje albo tak ze wysylam jeden zaklad na chybil-trafil i potem przepisuje na multipasko - albo tak ze wale piescia po klawiaturze i wyskakuja liczby - powaznie 
jak typowalem na powazie - to bralem liczby srednio i rzadko wypadajace - albo takie ktore wypadły przez ostatnie 20 losowan np 6 razy czy 8 czy 2 

multi multi +> trafil kiedys 3/3 na stawce 10 z plusem
multi multi - tak widziałem jakoś 70zł 
multi multi - tak widziałem jakoś 70zł 
to Ty chyba trafiasz jak potrzebujesz na cos kasy - nie potrzebujesz przypadkiem kasy na podróż dookoła świata?
jak tak to trafisz 10/10 hehe
jak tak to trafisz 10/10 hehemi tez net slabo chodzi -- picy> tymbardziej jak masz kuponik w kieszeni warty 
hehe

hehehehehe ja tak samo mialem jak we wtorek trafilem 4/5 w mini
znam to uczucie
znam to uczuciei tak jak zawsze spie do 12
to w srode o 7:30 juz w kolekturze byłem 
to w srode o 7:30 juz w kolekturze byłem 
nie to jak ja mialem kupon warty 1000zł w rece - to pełny poker face jak przez miasto sie przemieszczałem
a tak sie zastanawialem gdzie Ci milionerzy co trafiaja szostki - poker face 
a tak sie zastanawialem gdzie Ci milionerzy co trafiaja szostki - poker face 
dzisiaj fajnie bo przynajmniej jest z kim na chatcie pogadac - a nie ze mija pol godziny i zadnego wpisu nie ma
dars2> dobre
dars2> dobre

a jak sa wygrane 2200zł to "dołożą" do puli zeby było 2300zł i sru podatek 10% 

wiesz Twój kupon jest jednym z setek tysiecy a nawet milionow innych
kazdy mowi ze obok
jak to mozliwe? 
kazdy mowi ze obok
jak to mozliwe? 
friend7> dlatego sie nie dowiemy
chyba ze ktos z nas wygra i bedzie mial odwage sie przyznac
chyba ze ktos z nas wygra i bedzie mial odwage sie przyznac
u mnie w mieście padły już 2 szóstki - z czego jedna przy 35 000 000 

w Czastarach ostatnio padła szóstka - 1000 mieszkańców tam mieszka - wszyscy sie chyba raczej znaja hmmm
pewnie zawału ktos dostal hehe - ale nie przypominam sobie zeby szukali wlasciciela 20 baniek
no to w taki razie do bebna wpada 80 kul - widac jak pokazuja z bliska ktore nie zostaly wylosowane - nie widzialem zeby sie powtarzaly 

narazie jestem w 0:02 sekundzie i wczytuje sie juz 5 minut
ide poprzeklinac na zewnatrz
ide poprzeklinac na zewnatrz
moze mi ktos opisze co jest na filmie bo mi sie do ***** nędzy nie odpali
mam internet 2 mega z tp sa - speed test wykazał predkosc 40 kbps <face palm> olena> 

jak klikne np w typowania na multipasko - wczytuje sie ok 2 minut - film na youtube wczytuje siee juz chyba 15 minut i jestem w 0:05 sekundzie
kabel podłączony do routera - wi fi w domu - net 2 mega - neostrada - nie znam sie zbytnio
no to ciekawa sprawa z tymi filmami - mam nadzieje ze net cos zaskoczy - XXI wiek 
no to ciekawa sprawa z tymi filmami - mam nadzieje ze net cos zaskoczy - XXI wiek 
olena> ale z Ciebie szczęściara! hose> bardzo mozliwe bo robilem restart i nie mam zabezpieczenia hasłem hmmm
brat siedzi na lapie za sciana i słychac jak przeklina i trzaska
ricardos - Ty tez trafils? dzisiaj - kasiora trafiła <lol>
ricardos - Ty tez trafils? dzisiaj - kasiora trafiła <lol>niesamowity zbieg okolicznosci - kasiora jest zawsze wtedy na chtacie jak ricardos sie odzywa

ricardos> doszly mnie sluchy ze trafiles kiedys 6000zł 

kiedy to bylo?

kiedy to bylo?Wędrowca netowy - dodaj ze trzeba miec nielimitowany dostep w komorce jak sie nie chce pojsc z torbami <lol>
axelia ile masz kolektur w mieście? nie ma zadnej do konca 22:05? na stacji jakiejs?