Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 144 007. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a wczoraj jeszcze jedna osoba trafiła 4/5 w mini hehe 8 zakładów z chybika... w sobote było 5/6 w lotto hmm..
hose>
hose>

attka, gahanjoanna
sam skreślam to nie wychodzi
mam dzisiaj na 14 i 22 piąteczke z chybika
nawet nie wiem jakie liczby 
sam skreślam to nie wychodzi
mam dzisiaj na 14 i 22 piąteczke z chybika
nawet nie wiem jakie liczby 
powiem Wam gdyby nie loteriada to bym nie trafil
spcejalnie wysłałem zakładzik na 10 losowan zeby sobie w loteriadzie zagrać 
spcejalnie wysłałem zakładzik na 10 losowan zeby sobie w loteriadzie zagrać 
Zelus - dokładnie tak... jak zobaczylem moj kuponik 1,15,21,24,34 to wiedzialem ze nic z tego nie bedzie - az tu nagle 3/5 i 4/5 

kurcze - moglem dopisac do tej nietrafionej 1 - 4 i by bylo 14 - i do oddziału 

attka > ja mam tak samo - ostatnio skreslalem z 1-40 bo na 1-80 nie moge patrzec
Zelus> czekam
Zelus> czekam

Gała a jeszcze miesiąc temu rozmawiałem tutaj na forum ze w mini nie da sie wygrać hehe i 3/5 i 4/5 na jeden zakład... jakie to jest nieprzewidywalne! najlepsze jest to ze zapomnialem o tym kuponie bo uwazalem ze nic z niego już nie bedzie 

kurcze bede musial chyba "zakosić" z kolektury troszkę blankietów bo już mi się kończą
a mogą sie przyac jak skonczy sie szczeście na chybił-trafił 
a mogą sie przyac jak skonczy sie szczeście na chybił-trafił 
11-26-28-51-80 -- takie liczby dostałem z chybika na 14 i 22
joker tez z chybika - 17 + 11,25,44,48
joker tez z chybika - 17 + 11,25,44,48
sie nie dziwnie 2000zł to maks jaki moga wyplacic a problem maja 500zł dac co dopiero 2 tysiaki 

friend7 > wygraną do 2000zł wypłacisz w każdej kolekturze w Polsce 

KOCIO >
za wytrwałość. walcz dalej! udało sie cos trafic przez te 8 lat?
za wytrwałość. walcz dalej! udało sie cos trafic przez te 8 lat?jacol900> 100lat! 
juz mozesz wypłacac miliony 
KOCIO> spoko jutro puscisz na 9 jeszcze

juz mozesz wypłacac miliony 
KOCIO> spoko jutro puscisz na 9 jeszcze

tola> ale sie ciesze!
a mowilem tola ze licze na Was dzisiaj i sie nie zawiodłem 
a mowilem tola ze licze na Was dzisiaj i sie nie zawiodłem 
kazdy przed losowanie ma takie same szanse na wygrana! nawet jak ktos trafil dwie szostki w lotto z rzedu i pięć piątek w mini! nie ma znaczenia
tola> daleko masz do oddziału? rozumie sie ze dzisiaj jedziesz po kaske 

mam pytanko
czy da sie w jakis sposob zmienić hasło na multipasko?
czy da sie w jakis sposob zmienić hasło na multipasko?ja wczoraj trafilem 4/5 w mini lotto to zeby jako tako usnac musialem wypic 2 

Robal 36 - dziekuje
oto kuponik z chybika: http://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpg
oto kuponik z chybika: http://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpgja bym poprosił wypłate w gotówce i bym kase do portfela upchnął 

no shoks ładna sumka
Robal 36> zgadza sie jakbym chcial na sile trafic i bym zainwestowal np 200zł to by nie wieszło 
Robal 36> zgadza sie jakbym chcial na sile trafic i bym zainwestowal np 200zł to by nie wieszło 
dobrze ze express zmieniajac sie w mini lotto nie podniósł ceny zakładu!
aha no i kathy dzis wieczorem 22 000zł za 8/8
kathy> bedziesz miala problem - nie upchniesz tyle forsy do skarpety!
kathy> bedziesz miala problem - nie upchniesz tyle forsy do skarpety!angierski> moje 4/5 w ostatnim losowaniu i Jupitera 5/6 moge Ci pokazac bo sa zdjecia kuponow
kupon uaktualniony dostajesz np wtedy gdy posyłasz na 10 losowan i powiedzmy w piątym cos trafisz - wedlug regulaminu wygrany kupon musisz zwrocic - a co z kolejnymi 5 losowaniami za ktore buliles? dostajesz wtedy aktualizacje kuponu
dziekuje
potwierdzenie juz sie wczytuje na serwer... a to byl kupon na 10 losowan i w 3 było 3/5 i dostalem uaktualniony 
potwierdzenie juz sie wczytuje na serwer... a to byl kupon na 10 losowan i w 3 było 3/5 i dostalem uaktualniony 
jeszcze 2 zł było z multi multi
http://img85.imageshack.us/img85/7899/dscf0370m.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/7899/dscf0370m.jpghettman> na kazde losowanie gram
przynajmniej 2 proste zaklady
a to byl pierwszy kupon wygrany - w 3 losowaniu mialem na nim 3/5 - 42,70zł a w 9 - 4/5 - dzisiaj ostatnie 10 
przynajmniej 2 proste zaklady
a to byl pierwszy kupon wygrany - w 3 losowaniu mialem na nim 3/5 - 42,70zł a w 9 - 4/5 - dzisiaj ostatnie 10 
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/ 10 - zakład porównajcie z liczbami z soboty - Jupiter
mysle ze przed losowaniem znajdzie sie odpowiednia osoba ktora Ci poda 

axelia> teraz jeszcze pewnie słodko śpią hehe ale spoko zdążysz jeszcze jak o 12 ktos Ci poda na przyklad 

i nie wolno na sile grac! jak bym chcial wyslac 100 zakladow na mini to bym nic nie trafil - a wyslalem 1 i sie nim nie przejmowalem - po losowaniu sprawdzilem go dopiero po 23:00 bo o nim zapomnialem

hettman> powodzenia axelia>
ostatnio gralem na chybil-trafil - i co zawsze uda mi sie cos trafic w lotto czy w mini lotto - to w multi multi na chybil trafil jeszcze nic nie wygralem!
ostatnio gralem na chybil-trafil - i co zawsze uda mi sie cos trafic w lotto czy w mini lotto - to w multi multi na chybil trafil jeszcze nic nie wygralem!multi to jedyna gra gdzie trzeba samemu skreslac bo takie liczby daja ze masakra> wiem ze kazda kulka przed losowaniem ma takie same szanse na wypadniecie ale jak sie wysyla zakład na 5 liczb i dostaje sie w tym 4 powtorki - w dodatku takie ze sie chce płakać
lunatyczka - nalepiej sprawdzac rano - bo jak trafisz 8/8 to nie zasniesz - a tak sobie rano sprawdzisz, polecisz wyplacic 

a ja dzisiaj zaszaleje:
1 x chybił trafił Lotto - 3zł
1 x chybił trafił Mini Lotto - 1,25
= 4,25zł - jak myslicie - nie przesadze?
1 x chybił trafił Lotto - 3zł
1 x chybił trafił Mini Lotto - 1,25
= 4,25zł - jak myslicie - nie przesadze?
eee wydaje mi sie ze nie
przesadzilbym wtedy dopiero jakbym trafił 6/6 w Lotto 

przesadzilbym wtedy dopiero jakbym trafił 6/6 w Lotto 

lunatycznka
za duzo szczescia w jednym tygodniu tez nie moge miec 
lunatycznka
no prawka
miejmy nadzieje ze cos ustrzelimy! a Ty jak tam? grasz w Lotto czy Mini Lotto? 
miejmy nadzieje ze cos ustrzelimy! a Ty jak tam? grasz w Lotto czy Mini Lotto? 
wiesz - kazdy kiedys zaczynał
jezeli chodzi o mniee to gram we wszystko włącznie z jokerem 
jezeli chodzi o mniee to gram we wszystko włącznie z jokerem 
zalezy jak wena tworcza ale - chybił trafił to ostatnio prawie wszystko był okres ze tylko skreslalem i o chybiku nie myslalem wcale - teraz odwrotnie 

nie ma co sie znac na tych grach
no a jak jest kumulacja to nie wypada nie zagrac 
no a jak jest kumulacja to nie wypada nie zagrac 
moja ulubiona gra to mini lotto
zakład 1,25zł i fajne, proste zasady
zakład 1,25zł i fajne, proste zasadyhettman spoko nie przejmuj sie 1 reno na całą Polske = niemożliwe
multi multi plus 11984> dobrze skleśl!
multi multi plus 11984> dobrze skleśl!

zasięga baardzo dobry
nigdy nie miałem z tym problemu - mam takze internet mobilny iPLUS i zasieg w całej Polsce 
nigdy nie miałem z tym problemu - mam takze internet mobilny iPLUS i zasieg w całej Polsce 
ogolnie jestem zadowolony
akurat teraz mam abonament z pakietem kwotowym - i kasa moze byc wykorzystana na wszystko... (internet w telefonie, sms, telefony, sms typu: POMAGAM, roaming,mms...) - wszystko idzie z abonamentu - wczesniej mialem pakiet minutowy - nie wykorzystywalem minut ale za to dopłacałem do wszystkiego mms, roaming, internet 
polecam>
akurat teraz mam abonament z pakietem kwotowym - i kasa moze byc wykorzystana na wszystko... (internet w telefonie, sms, telefony, sms typu: POMAGAM, roaming,mms...) - wszystko idzie z abonamentu - wczesniej mialem pakiet minutowy - nie wykorzystywalem minut ale za to dopłacałem do wszystkiego mms, roaming, internet 
polecam>