Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 145 174. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kathy> 
multi multi plus 1984> joker i multi 10 liczb
troszke sie zdenerwowalem bo w srode dostalem jokera 17 i w dodatku w 4z50 bylo 25 i 44

multi multi plus 1984> joker i multi 10 liczb
troszke sie zdenerwowalem bo w srode dostalem jokera 17 i w dodatku w 4z50 bylo 25 i 44
chyba zaczne wysylac na wiele losowan - w mini jak wyslalem na 10 losowan 1 zakład to byly 2 wygrane... hmmm
multi multi plus 1984> spokojna głowa ja trafiłem dzisiaj 2/10 hehe
friend7 zapisałem sobie linki - mam od 2 dni awarie internetu - nic mi sie nie otwiera
dzwonilem do tp sa i mowili ze cos zrobia
chat tez dziala jak krew z nosa
dzwonilem do tp sa i mowili ze cos zrobia
chat tez dziala jak krew z nosaja mam net 2 mega neostrada tp i jest to taka nie powiem co ... złodzieje! a teraz nawet jak szperam po multipasko to nic sie nie otwiera 
kariora>
ja juz drugie sącze
juz mi nie dobrze bo dorzucilem hamburgerem z potrójnym mięsem
a dzisiaj piątek 

kariora>
ja juz drugie sącze
juz mi nie dobrze bo dorzucilem hamburgerem z potrójnym mięsem
a dzisiaj piątek 
i oczywiscie musialem zachlapac klawiature kethupem
kasiora> skąd ja wiedziałem ze mnie wyprzedzisz haha
kasiora> skąd ja wiedziałem ze mnie wyprzedzisz hahakathy> tez tak pomyslalem ale mowie juz nie bede pisał o tym
od dzisiaj mowie wszystko bo normalnie z Wami to sie nie da 
od dzisiaj mowie wszystko bo normalnie z Wami to sie nie da 
w Twoim przypadku mozna powiedziec kasiora ze jak z parką
kathy> ja cos pomysle - ale mowie nie napisze tego - zaraz wyskakuje kathy i pisze to o czym ja pomyslalem - normalnie telepatia jakas 
kathy> ja cos pomysle - ale mowie nie napisze tego - zaraz wyskakuje kathy i pisze to o czym ja pomyslalem - normalnie telepatia jakas 
kasiora> do lotto to nam juz nie poda bo bedzie podział
ale 10/10 nie pogardze
z Wami to sie czuje jak w matrixie .... kasiora ...
moze podzielisz sie z namibrakuje mi tego kabaretu jak jeszcze Wieleba robił te swoje cyrki w starym studiu kasiora>
zawsze wtedy nic nie trafiałem - chyba ze typowałem w kibelku 
zawsze wtedy nic nie trafiałem - chyba ze typowałem w kibelku 
kathy>
jestem juz spokojniejszy - o tym nie pomyslalem - ale masz racje 
jestem juz spokojniejszy - o tym nie pomyslalem - ale masz racje 
czekam az w studiu lotto bedzie wieleba i jakis kabaret jakos goscie - to bedzie show - kasiora> 

widzieliscie jak Wieleba byl gosciem u Kuby Wojewodzkiego?
jak Kuba go komentował 
jak Kuba go komentował 
z miłą checia obejrzalbym film typu "Woźny miesza mopem w bębnie Multi Multi" to bym się zastanowił nad tą sprawą
a że tak komus kulka wypadła czy jakas reke widac w tle to chyba jak najbardziej normalne - losowania na zywo - jakby bylo wszystko idealnie i bezbłędnie to bym sie przejmował
kathy
spij dobrze! jutro mam nadzieje bedziesz skarpetkę zasilać po losowaniu o 14! paaa 
spij dobrze! jutro mam nadzieje bedziesz skarpetkę zasilać po losowaniu o 14! paaa 
mala1438> dziekuje
sam skreslalem - 1 zakład za 1,25zł : 6, 9, 13, 18, 19
sam skreslalem - 1 zakład za 1,25zł : 6, 9, 13, 18, 19ja Wam powiem gram długo w mini i dłuuugo nie było wygranych az do teraz - w przeciagu miesiaca udalo sie ustrzelic 3/5, 3/5 i 4/5 wiec sie nie poddawac tylko skreslac! no!
moze TS go wysłał z misją zniszczenia multipasko, bo boją się bankructwa przez nas haha
krysieńka> papa
krysieńka> papa

w kolejnej odsłonie "wielkiksiąże" przeobrazi się w "Daniel Wieleba"
ja dzisiaj 2/8 i 0/8

ja dzisiaj 2/8 i 0/8

nie no kathy zartuje przeciez
stronka jest genialna - na lotto.pl to nie bede mowil co jest - szkoda słow - wy tez macie jeszcze "już dzis do wygrania 3000000zł" ?
stronka jest genialna - na lotto.pl to nie bede mowil co jest - szkoda słow - wy tez macie jeszcze "już dzis do wygrania 3000000zł" ?
gorwil - to tak jakby napisać na banknocie 100zł swoje dane osobowe
kupon jest na okaziciela - tak jak banknot - kto ma go w ręce - ten jest właścicielem
TS'a nie obchodzi co jest napisane długopisem na kuponie
przeczytaj regulamin - tez wolalbym zeby kupony byly imienne 
przeczytaj regulamin - tez wolalbym zeby kupony byly imienne 
ale uwierz mi - jak trafisz 6/6 w lotto to nie zgubisz swojego kuponu uwierz 

no jezeli idzie sie z transparentem "mam w kieszeni 6 w lotto" przez pół miasta to mysle ze mogloby sie tak stac

az w koncu by nic na tym kuponie nie bylo widac
juz widze mine pracownika TS jak patrzy na ten pomazany kupon z kazdej mozliwej strony 
pewnie nie hehe - dlatego zabieraja - moze prezes tapetuje nimi swoj gabinet 

od dzisiaj w sprzedazy nowa zdrapka "Fiesta"
16 wygranych po 20 000zł i 400 po 500złdzisiaj mi sie wydaje ze w mini moga byc 4-3 liczby w 1 przedziale np 21 24 26 29
moje na mini:
10,31,34,37,39
3,21,28,33,41
4,9,11,12,32
2,8,22,23,26
a z automatu:
5,11,12,25,31

10,31,34,37,39
3,21,28,33,41
4,9,11,12,32
2,8,22,23,26
a z automatu:
5,11,12,25,31

tam gdzie napisałem moje liczby to sam skreslalem
na chybil-trafil tylko ten jeden zakład w mini 
na chybil-trafil tylko ten jeden zakład w mini 
a wracając do mini lotto - nie pamiętam żeby było aż 5 wygranych pierwszego stopnia hehe to chyba rekord ?
funia66 - ja tez trafilem w sobote.. nie przejmuj sie - nastepnym razem bedzie lepiej - ja tez myslalem ze nie da sie wiece wygrac az nie trafilem 3/5 - 42zł i 4/5
nie ma co sie poddawac
nie ma co sie poddawacfunia66> ja wysłałem 1 zakład na 10 losowań i tak:
w trzecim losowaniu: 3/5 - 42zł
w dziewiątym losowaniu 4/5 - 1057,50zł (zeszły wtorek)
a potem jeden zakład sam skreśliłem (w sobote) - i było 13,40
lepiej zagrac jedną kombinacją lub kilkoma na wiecej losowan niz tyloma zakładami na raz!
w trzecim losowaniu: 3/5 - 42zł
w dziewiątym losowaniu 4/5 - 1057,50zł (zeszły wtorek)
a potem jeden zakład sam skreśliłem (w sobote) - i było 13,40
lepiej zagrac jedną kombinacją lub kilkoma na wiecej losowan niz tyloma zakładami na raz!
przejezdzałem w sobote koło zwycieskiej kolektury w Łaziskach Górnych hehe ale niestety nie wysłałem tam nic
no dokładnie ja tak samo trafiłem hehe - wracając jeszcze do tych Łazisk to jak przejezdzałem ulicą Świerczewskiego w południe to kolektura była już zamknięta - niesamowite kto by pomyslal ze tam akurat padło 6/6
aa spoko - juz sie nie moge doczekac losowania o 22
jak tam? były ostatnio KOCIO jakies wygrane u Ciebie?
jak tam? były ostatnio KOCIO jakies wygrane u Ciebie?no we wtorek zeszły te 1057,50zł za 4/5 w mini i w sobote za 3/5 13,40zł 

wklejałem jakoś zdjęcia kuponu tutaj na chatcie... wysłałem 1 zakład z chybika na 10 losowan - w trzecim mialem 3/5 - 42,70zł
a w dziewiątym 4/5
a w dziewiątym 4/5
wypadły wtedy 14,15,21,24,34
http://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpg
teoretycznie 6/6 moze nie pojawic sie przez 1000lat i wiecej - multi multi jest bardzo mało popularne w stosunku do lotto - lotto to najbardziej znana i rozpoznawalna gra tzw. "totek"
wiele osob grajacych w lotto nigdy nie grało w multi
wiele osob grajacych w lotto nigdy nie grało w multi
a zacznijmy od tego ze w lotto skresla sie 6 liczb a w multi mozna grac na 1, 2,3 ,5 ,8 czy 10. nie dosc ze w multi gra kilkakrotnie mniej graczy to jeszcze wiekszosc gra na poweidzmy 5 liczb
tzn skłamałem mowiac ze wieszkosc gra na 5 liczb bo z tego co sie orientuj to na 10 - ale i tak jest ich tak niewielu ze naprawde ciezko o te 10/10
najczęściej wypada 3/10 4/10 - ciezej jest trafic 1/10 naprawde trzeba miec pecha - wiec zaloze sie ze wiele mniej osob trafia 1/10 0/10 niz powiedzmy 4/10
zobacz jak to wyglada w typowaniach - http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/ mniej wiele jest 1/10 niz 4/10 - na zwyo bedzie podobnie
spoko - nadejdzie taki dzien ze prezes lotto bedzie musiał sprzedać swojego Maybacha żeby do wygranych dołożyć