Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 136 715. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
w multi trafilem 3/3 2/2 2/3 4/5 i tyle z wiekszych - nie mowie ile wydalem hehe - ale niech bedzie - walczymy!
jak myslicie? lepiej wysłać 12 18 20 27 28 na 4 losowania czy 1 zakład na chybił trafił 5 skreśleń na 4 losowania?
Panie Dariuszu 2/5 - gdybym wyslal swoje bylo by 4/5
ale nie ma co sie poddawac! 
ale nie ma co sie poddawac! 
Warto odwiedzic Mikołów
padły u nas 2 szóstki w Lotto
chyba w 2002 i w 2009 jak byla kumulacja 35 mln
12km od Katowic dokładnie
padły u nas 2 szóstki w Lotto
chyba w 2002 i w 2009 jak byla kumulacja 35 mln
12km od Katowic dokładnieTychy uznawane są za świat "elek" - największy wysyp samochodów do nauki jazdy hehe
jacol900> jeszcze 2 tygodnie i
18 latek stuknie
za nasz rocznik
RafSaw30> no tak jak myślałem
pewnie niezbyt często odwiedzasz Śląsk
18 latek stuknie
za nasz rocznik
RafSaw30> no tak jak myślałem
pewnie niezbyt często odwiedzasz Śląskkathy> zgadza się hłe hłe aż trudno uwierzyć
u nas jeżdżą Fiaty Grande Punto
u nas jeżdżą Fiaty Grande Puntono to ciesze się RafSaw30 ze gdzies w pobliżu są moi bracia i siostry Multipaskowicze
nie tylko duchem hehe
nie tylko duchem hehefajnie byłoby zaplanować jakiś grubszy zlot np na za rok zeby wszyscy mogli sobie poukładać plany i przyjechać
wiem ze nie jest to mozliwe ale wieksza ekipa jak 10-15 osob to bybylo cos
pomarzyć zawsze można - no co 
wiem ze nie jest to mozliwe ale wieksza ekipa jak 10-15 osob to bybylo cos
pomarzyć zawsze można - no co 
dobra moi drodzy... muszę jeszcze skoczyć po brata bo siedzi w jakiejś knajpie na
a ja juz zaraz zasne
mam nadzieje ze nie kimne za kółkiem bo kawałek mam do niego... buziaki i do jutra!
a ja juz zaraz zasne
mam nadzieje ze nie kimne za kółkiem bo kawałek mam do niego... buziaki i do jutra!9 19 32 52 65 i 10 30 38 47 78 - takie liczby dostałem z chybika 

i pokuszony kumulacją w jokerze zaszalałem i wysyłałem 1 zakład - liczba 11 

dzienx - ale najlepsze jest to uczucie jak widzisz ze trafiles a wiesz ze ni wysłałeś 

ciekawe czy taki dzwiek maja w oddziale jak sie banki wyplaca hehe - trzeba sie przekonac 

czujecie tak zrobic? - wygrać kupe kasy w lotto - wsadzić kupon do koperty wraz z numerem konta i wysłać do oddziału TS - wersja dla leniwych
juz widze ich miny
juz widze ich minyMam pytanko moi drodzy
Jak to jest z tą ilością wygranych na poszczególne stopnie w Lotto i Mini Lotto?
Załóżmy na to że 10 osób trafia piątke w Lotto grając zakładem prostym. Jedna osoba trafia 6/6 na zakładzie systemowym 12 skreśleń. Z tego wynika ze ta co trafila szosteczke dostanie jeszcze za 36 piątek. W tabeli wygranych na stronie Lotto zobaczymy 1 szostkę 11 piątek czy jedną szostkę i 46 piątek?
Jak to jest z tą ilością wygranych na poszczególne stopnie w Lotto i Mini Lotto?Załóżmy na to że 10 osób trafia piątke w Lotto grając zakładem prostym. Jedna osoba trafia 6/6 na zakładzie systemowym 12 skreśleń. Z tego wynika ze ta co trafila szosteczke dostanie jeszcze za 36 piątek. W tabeli wygranych na stronie Lotto zobaczymy 1 szostkę 11 piątek czy jedną szostkę i 46 piątek?
Jeżeli chodzi o prowadzących na dzień dzisiejszy to ja nic do nich nie mam. Są w porządku. Brakuje trochę Rembiszewskiego 

no to super to zaczynam grac
w TSN tez gralem na ch/t to pamietam cos wchodziło czasami hehe
w TSN tez gralem na ch/t to pamietam cos wchodziło czasami heheten totalizator sportowy to jedno wielkie chybił-trafił wiec gram tylko ta metodą 

wszystko jest podane w tabeli w przypadku z 10 liczb płacą 2zł za 4/10 - musisz trafic 4 liczby z 10 - dostaniesz 2zł
dokładnie ja rowniez witam
i proponuje sobie potypowac na poczatek a grac w realu na 2 3 liczby
choc z drugiej strony szczescie poczatkujacego pozwala na 10/10
życzę 

i proponuje sobie potypowac na poczatek a grac w realu na 2 3 liczby
choc z drugiej strony szczescie poczatkujacego pozwala na 10/10
życzę 

hehe w zdrapki to mozna sie pobawic sporadycznie
szkoda na to kasy
szkoda na to kasydokładnie tak jak napisał szpicbródka
poisoncup> grales juz kiedys w gry liczbowe?
poisoncup> grales juz kiedys w gry liczbowe?wiesz co ja mialem podobnie grałem w zdrapke "sto lat" to trzeba miec 3 kwoty takie same zeby wygrac i sie 6 pól
zdrapuje i ja drapie pierwsze pole 100000zł - drugie pole 100000zł
a potem juz kaszana
a potem juz kaszanajest adrenalinka czasami nie da sie ukryc
albo zdrapuje jest pole wygrana ale jeszcze nie zdrapałem pola kwota i są emocje hehe
albo zdrapuje jest pole wygrana ale jeszcze nie zdrapałem pola kwota i są emocje heheno to bardzo ładnie brawo!
ja nie mialem takich wygranych moje najwyzsze to 54zl za 3/3 w multi ostatnio i jakies trojki w lotto i mini lotto
dzisiaj gram tylko w lotto i w mini
ja nie mialem takich wygranych moje najwyzsze to 54zl za 3/3 w multi ostatnio i jakies trojki w lotto i mini lotto
dzisiaj gram tylko w lotto i w minia w multi to gralem stopniowo > najpierw polowałem na 2/2 to udalo sie kilka razy > potem na 3/3 to raz siadło hehe > teraz na 5/5 ale najwiecej kilka razy 4/5 

aha i gram na chybił-trafił bo potem załuje ze czegos nie skreslilem albo nie zmienilem 

a tak wracając do tych 18 lat to koledze nie chcieli sprzedac zdrapki bo miał 17 <haha>
ja trafiam w zdrapkach czesto ale po 2zł 1zł i wymianiam na nową hehe raz to w kolektorze wymieniałem pół godziny to myslalem ze cały dzien bede zdrapywał... a kobita przedemna trafiła 1zł wymieniła i dosała 80zł 

gorączka złota jest spoko
najlepiej zdrapywac kwoty a potem swoje liczby hehe tam chyba najwiecej jest 60 000zł
najlepiej zdrapywac kwoty a potem swoje liczby hehe tam chyba najwiecej jest 60 000zł

z prezesem