Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 134 191. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
10 lat i bedze: "Już w najbliższy piątek KUMULACJA! Przewidywana pula na wygrane I stopnia w Jokerze wynosi 100 000 000zł..."
mysle ze zanim Jokera zmienia na inna gre to 1/1 + 4/4 nie padnie... chyba ze wprowadza typowanie tych 4 liczb a nie tylko chybił-trafił... troche przekombinowali z tymi zmianami w grach...
mysle ze zanim Jokera zmienia na inna gre to 1/1 + 4/4 nie padnie... chyba ze wprowadza typowanie tych 4 liczb a nie tylko chybił-trafił... troche przekombinowali z tymi zmianami w grach...dokładnie... wiele osób tak samo mówi mariucha
trzeba zrobic protest! TS! - ODDAWAC TSN! i zakład za 1,25!
trzeba zrobic protest! TS! - ODDAWAC TSN! i zakład za 1,25!coraz gorzej wypadaja te gry i ceny zakladów... od przyszlego roku wchodza nowe lottomaty - teraz sa analogowe starocie - a za rok cyfrowe i bardzo profesionalne... juz widze ze cos przekombinuja
juz sie boje jakie byłyby ceny zakładów w strefie euro... ja zagralem 2 razy o uwazam ze pieniadze wyrzucone w błoto 

TSN to była naprawde cudowna gra... bardzo mi odpowiadała... przekombinowali z Jokerem... teraz bardzo lubie grac w Mini Lotto... mało popularna gra ale uwazam ze jest naprawde dobra i ta cena... stopnie wygranych naprawde w porządku!
zgadza sie 3 słabiutko wypada jezeli ktos trafi 5/5... jezenie nie ma 5/5 to nie jest najgorzej biorac pod uwage cene zakładu...
za 3/5 wypada podobnie jak z lotto... w lotto łatwiej trafic 3/6 ale cena zakładu wyzsza...
ja losowanie temu skreslilem 2 3 5 9 21 i wypadły 4 rozowe ale inne troche
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!mariucha > wysylasz jeden zakład na 10 losowan na chybił-trafił? bo ja wczoraj wysłałem na 10 wlasnie na chybil
na stronie lotto informacja o wygranej pojawia sie dopiero gdy ktos odbierze wiec w Warszawie juz ktos odebral
ja wczoraj mialem 1 15 21 24 34 wiec 2/5
jeszcze jest wazny na 9 losowan
jeszcze jest wazny na 9 losowanmariucha> tez masz taki kilometrowy kupon z loteriady? nie wyrzucaj tylko kolekcjonuj 

masz racje - loteriada mozna nazwac to co bylo rok temu... kupa nagrod i wystarczyl kupon za 1,25zł
stopniowo! ja zaczynalem od 2/2 potem trafilem 3/3 i powoli probuje 5/5 bo 4/4 to smieszny próg moim zdaniem - polecam 5/5 cos jak w mini lotto hehe przy z 3/5 już jestes na + a nie tam jakies smieszne 2zł
ja mam przerwe z graniem z powodu braku 

ale mam jeszcze kupon lotto na 3 losowania wazny i mini lotto na 9 

ale mam jeszcze kupon lotto na 3 losowania wazny i mini lotto na 9 
no dokładnie - wcale sie nie dziwie hehe... wielki brat prosi do pokoju zwierzeń!
kazdemu znajdzie sie dzien kiedy nie bedzie mogl wpisac wiec lepiej zeby robily to np 3 osoby i umawialy sie przed losowaniem
jacek1550 > chcecie doprowadzic do bankructwa totalizator sportowy? taki jest wasz plan? 

jestem bardzo ciekaw tej metody
i co oznacza "raz na jakis czas"... bo ja na przykład trafie raz na jakis czas 3/3 ale nie mowie ile wydam zanim dostane te 54 zł i ile czaaaasu minie hehe
i co oznacza "raz na jakis czas"... bo ja na przykład trafie raz na jakis czas 3/3 ale nie mowie ile wydam zanim dostane te 54 zł i ile czaaaasu minie hehedla mnie nie istnieja zadne metody... to ze ktos np wymysli jakis sposob na trafienie powiedzmy 5/5 i trafi - tak jak przewidział - to tylko zbieg okoliczności moim zdaniem... zeby trafic - trzeba miec szczescie - i to jest w tych grach piekne... jeden bedzie poł zycia kombinował jak trafic 7/7 a drugi wysle 3 zakłady na chybił trafił i trafi 10/10... prawdopodobienstwo wygranych jest tak niskie ze TS bedzie zawsze do przodu! kulki wypadaja jak chcą - nie ma zadnego ustawiania losowań i powtarzalnosci!
potem przez 100 losowan susza bedzie i potem 3 losowania z rzedu wygrane i potem 30 losowan nic... i tak w kołko... nie ze zycze Ci zle czy cos (wrecz przeciwnie!) tylko moim zdaniem to jest zbieg okolicznosci
pozdrawiam jacol900 i zycze jak najwiecej wygranych i fure 

pozdrawiam jacol900 i zycze jak najwiecej wygranych i fure 

moja metoda jest prosta i nie trzeba wiele kombinacji > "Chybił-trafił" <> polecam

goga> niech bedzie ze same trzydziestki i same siedemdziesiatki
np. 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 - 79 plusem 

np. 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 - 79 plusem 

oczywiscie wypadna po kolei od najnizszej do najwyzszej - juz widze mine prowadzacego
moim zdaniem powinna być możliwość typowania 20 liczb - taki kosmiczny zakładzik za powiedzmy 0,50 zł.
pierwszy raz w zyciu trafilem cos w mini lotto i w dodatku 1 zakład na chybił trafił
mała wygrana a cieszy
mała wygrana a cieszynie poddawaj sie xelom! w najmniej oczekiwanym momencie trafisz! mialem te same liczby 2 losowania temu i trafilem 2/5 i 1/5 to mowie teraz 0/5 az tu nagle 3/5!
mnie nie bylo 7 losowan lotto - powiedzialem odpoczynek od kulek - skreslilem 6 liczb dla zabawy - nie wyslalem - i co? 4/6 w 3 losowaniu
340zł
340złkasia12> co się stało że wróciłaś na multipasko? Widzę ze rejestrowałaś się jeszcze w grudniu zeszłego roku 

a moze zapytam inaczej > co się stało że Cię nie było tyle czasu? Obraziłaś się na kulki?
bylo by nas wiecej niz graczy TS hehehe... co losowanie było by kilka razy 10/10 i 6/6 
kathy>

kathy>

no to czekamy kasia12 informacje
oby Ci się poszczęściło! życzę 
a na ile liczb będziesz skreślać? 
oby Ci się poszczęściło! życzę 
a na ile liczb będziesz skreślać? 
jeszcze trochę i Kathy będzie musiała powiększyć skarpetę hehe
jak chcesz moja droga zmieścić w niej ponad milion? jak trafisz 10/10 z bonusem... ja bym poszedł na Twoim miejscu do TS'a ze skarpetką i z pełną powagą poprosiłbym żeby wygraną wypłacili do niej!

jak chcesz moja droga zmieścić w niej ponad milion? jak trafisz 10/10 z bonusem... ja bym poszedł na Twoim miejscu do TS'a ze skarpetką i z pełną powagą poprosiłbym żeby wygraną wypłacili do niej!

hose> to są kulki na 2 losowania? moim zdaniem więcej trafisz wieczorkiem 

kasia12> to są progi na które warto grać... nie tam co te śmieszne 4/4... mój ulubiony to 5/5 - odpowiadają mi wygrane - już za 3/5 są 4 zł a nie jakieś 2zł (co to ma być). Kasia a z plusem grasz?
hose186> zapamiętam Twoje liczby - podoba mi się ten zestaw! sprawdze je też wieczorem.
Kathy> Ty jak chodzisz na zakupy to bierzesz portfel - to jest oczywiste - ale czy jak idziesz do kolektury to bierzesz skarpetke i płacisz nią? w banku ING mozna zmieniac wizerunek karty... chyba sobie zarzuce skarpetke i bede wpłacał tam wygrane z gier hehe ale raczej saldo miałbym ujemne
uczepiłem się do tej skarpetki Twojej bo jest fajna i upasiona pewnie 
co taka cisza na czacie?
uczepiłem się do tej skarpetki Twojej bo jest fajna i upasiona pewnie 
co taka cisza na czacie?halo!!! oglądacie przesłuchanie Kaczyńskiego? U mnie leci na TVN24
Osób śledzących chat: 39 - zaraz się zanudze przy kompie
- wszyscy spicie? - dostane przez Was bana za spam 
- wszyscy spicie? - dostane przez Was bana za spam 
hurra! juz myslalem ze jestem na bezludnej wyspie - dziekuje xelom i witam
zaraz jade na stacje zatankować auto to zalicze kolekture 
zaraz jade na stacje zatankować auto to zalicze kolekture 
stawka 10
trzymam kciuki! ale się tak nie rozpędzaj bo normalnie zbankrutujesz! jak ja gralem na parki to na 3 zakłady trafiałem 2 i to było zgubne, bo potem gralem na parki i 0/2 i 1/2 cały czas i straciłem kupe kasy na tym 
trzymam kciuki! ale się tak nie rozpędzaj bo normalnie zbankrutujesz! jak ja gralem na parki to na 3 zakłady trafiałem 2 i to było zgubne, bo potem gralem na parki i 0/2 i 1/2 cały czas i straciłem kupe kasy na tym 
a pamietam parka 10 i 80 padła pare losowań temu... sam ją skreślałem i w dodatku 80 jako ostatnia 2/2 z plusem
ale nie wysłałem 
ale nie wysłałem 
no to będe skakał pod sufit jak Ci się uda! sam zaraz chyba wyskocze coś skreślić 

ja mam pytanko kierowane do wszystkich
jak to jest z cenami zakładów? 1 zakład na stawce 1 z plusem to 5zł - ile kosztuje 1 zakład na stawce 10 z plusem? 50zł? na stronie lotto jest napisane ze opcja plus to 5zł ale kiedys tego nie zrozumialem i myslalem ze 2,50zł + 5zł plus...
jak to jest z cenami zakładów? 1 zakład na stawce 1 z plusem to 5zł - ile kosztuje 1 zakład na stawce 10 z plusem? 50zł? na stronie lotto jest napisane ze opcja plus to 5zł ale kiedys tego nie zrozumialem i myslalem ze 2,50zł + 5zł plus...czyli najdroższy kupon jaki można mieć to 500zł? - 10 zakładów... fiuuu... ale i tak nic nie pobije 10 zakładów na lotto 12 skreśleń
- jeszcze drobnymi płacić
- jeszcze drobnymi płacićale emocje będą wieczorem - normalnie jak na rybach
- Kasia wolę 
- Kasia wolę 
a co ja jestem w kolekturze to zawsze obsluguje mnie babka co pierwszy raz stoi za kasa
ostatnio jedna 10 minut kasowała zdrapke a jak zdrapalem i okazalo sie ze mam 2zł to 15 minut zastanawiała sie co trzeba zrobic w takim przypadku... a dzisiaj to nie mowie odbierałem 42,70zł to babka powiedziala ze wygralem 42zł a dała mi do reki 44zł i nie wiedziala co z kuponem zrobic wygranym... chciala mi go oddac hmmm
ostatnio jedna 10 minut kasowała zdrapke a jak zdrapalem i okazalo sie ze mam 2zł to 15 minut zastanawiała sie co trzeba zrobic w takim przypadku... a dzisiaj to nie mowie odbierałem 42,70zł to babka powiedziala ze wygralem 42zł a dała mi do reki 44zł i nie wiedziala co z kuponem zrobic wygranym... chciala mi go oddac hmmm
u nas w miescie to sa smieszne kolektury 
- w jednej drukarka przerywa i na kuponie sa takie paski
- w drugiej nie da sie skreslac bo to monopolowy i nie wiedza gdzie maja blankiety
-w trzeciej nie maja interneru (na stacji)
- w czwartej (w kiosku) w miare normalnej z Keno jest remont
- a w piątej - facet ktory siedzi za lada wychodzi w ciagu godziny z siedem razy i zawsze co ja jestem to go nie ma i zamkniete
- jedyna dobra kolektura to w Auchan Mikołów i w Mario
na szczescie ja mam blankiety w domu i chodze do tej w monopolowym bo tam maja czynne w godzinach pracy lotto i mam blisko
u Was tez sa takie cyrki? ja juz jestem przyzwyczajony i przynajmniej jest smiesznie hehe... raz byla awaria neta przez 2 dni w całym miescie (to bylo straszne - 2 dni bez kulek)

- w jednej drukarka przerywa i na kuponie sa takie paski
- w drugiej nie da sie skreslac bo to monopolowy i nie wiedza gdzie maja blankiety
-w trzeciej nie maja interneru (na stacji)
- w czwartej (w kiosku) w miare normalnej z Keno jest remont
- a w piątej - facet ktory siedzi za lada wychodzi w ciagu godziny z siedem razy i zawsze co ja jestem to go nie ma i zamkniete
- jedyna dobra kolektura to w Auchan Mikołów i w Mario
na szczescie ja mam blankiety w domu i chodze do tej w monopolowym bo tam maja czynne w godzinach pracy lotto i mam blisko

u Was tez sa takie cyrki? ja juz jestem przyzwyczajony i przynajmniej jest smiesznie hehe... raz byla awaria neta przez 2 dni w całym miescie (to bylo straszne - 2 dni bez kulek)
neptun> juz bylo takie losowanie co 21 liczb masznyna wyciągneła hehe wiec jak wypadnie 2 razy ta sama liczba to sie nie zdziwie hehe i 11/10 murowane!
pod jakim nickiem Pasko obstawia liczby? bo nie wierze ze nie bawi się w to!
czekamy Kasia12! i przestań kurzyć bo się przekręcisz zbyt wcześnie!
jak wyglądaja wasze kupony?
- tak: http://www.lottoprogram.info/wygrana_dwojki.jpg
- czy tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/Kupony_Lotto.jpg
te drugie są chyba starego typu?
- tak: http://www.lottoprogram.info/wygrana_dwojki.jpg
- czy tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/Kupony_Lotto.jpg
te drugie są chyba starego typu?

ale wróce

lepiej pić