Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 122 717. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oo jakaś gwiazdka mi się pojawiła
nawet nie wiedziałem... chyba za bardzo jestem rozgadany 
nawet nie wiedziałem... chyba za bardzo jestem rozgadany 
kto z tutaj obecnych zagral na dzisiaj na wszystki gry? (MM,Lotto i Mini Lotto) ?
u mnie u buka nic nie wchodzi
co postawie to jest inaczej nawet jak na jedna druzyne jest kurs 1.28 a na druga 20.0 to typuje pierwsza i albo remis albo przegra 
co postawie to jest inaczej nawet jak na jedna druzyne jest kurs 1.28 a na druga 20.0 to typuje pierwsza i albo remis albo przegra 
najwazniejsze ! szczegolnie w taka pogode... mozna sie ugotowac 
Kathy! Muszisz zrobić resuscytacje krążeniowo-oddechową internetu!
kathy> juz sie balem ze trzeba bedzie stwierdzic zgon
neptun>
kohnel> postaram sobie cos naskrobac w TIPie - jakie sa Twoje typy jezeli moge wiedziec
neptun>

kohnel> postaram sobie cos naskrobac w TIPie - jakie sa Twoje typy jezeli moge wiedziec

wyjezdzam jutro na 2 tygodnie
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
ja zminy browarek wczoraj po losowaniu ok 23:30 do łóżka sobie wzialem 

Coca-Cola - dzisiaj na to się przerzuciłem hehe
Kiedys specjalnie na 5 minut przed zakonczeniem przyjmowania zakładów pojechalem na rowerze po 2 zakłądy na Lotto i trafiłem 3/6
Kiedys specjalnie na 5 minut przed zakonczeniem przyjmowania zakładów pojechalem na rowerze po 2 zakłądy na Lotto i trafiłem 3/6

dzisiaj to normalnie zobacze losowanie w TV a nie w necie... takie efekty specjalne i naglosnienie 

zeby odebrac nagrode musisz byc obywatelem PL... dlatego kosmici nie graja 

robią sceny z tym studiem - a Komorowski nie dojechał do nich bo korki były 

uda się na pewno! ja miałem ostatnio okres suszy i przez 2 dni trafiłem 3/3 3/5 4/5... teraz czekam na 5/5 
nie wolno sie poddawac!

nie wolno sie poddawac!
koncze z gra - zwycięsko
trafiłem 4/5 i robie przerwe 2 - tygodniowa z gra niestety
wyjezdzam jutro wieczorem - za granice... zegnam sie z Wami moi drodzy! mam wielką nadzieje, ze kiedy mnie nie bedzie - zostanie ktos z was milionerem! zycze wygranych - ogolcie ten TS! 

bede tesknił 
trafiłem 4/5 i robie przerwe 2 - tygodniowa z gra niestety
wyjezdzam jutro wieczorem - za granice... zegnam sie z Wami moi drodzy! mam wielką nadzieje, ze kiedy mnie nie bedzie - zostanie ktos z was milionerem! zycze wygranych - ogolcie ten TS! 

bede tesknił 
miło mi bardzo - ja tez bede bardzo tesknił
nie wytrzymam jednak bez tych swirnietych cyferek
- pamietajcie tez o moim typowaniu
Wysyłam Lotto: 11,14,18,27,35,40 - na 7 losowań
kochani... powodzenia! macie mi tu natrzaskac konkretnie 

nie wytrzymam jednak bez tych swirnietych cyferek
- pamietajcie tez o moim typowaniuWysyłam Lotto: 11,14,18,27,35,40 - na 7 losowań

kochani... powodzenia! macie mi tu natrzaskac konkretnie 

Witam Was! Wróciłem z Croatii wypoczęty i z nowymi pomysłami na liczby
Ciesze sie ze juz moge tutaj byc... stesknilem sie... 
Ciesze sie ze juz moge tutaj byc... stesknilem sie... 
ale sie zdenerwowalem moi drodzy ;/ bylem na wakacjach 2 tygodnie i skleslilem sobie po jednym zakladzie na lotto i mini lotto na 7 losowan zeby nie opuścić i nie wysłałem 
trafilbym 4/6 i 3/5 - skreslilem - 11,14,18,29,32,37 i mini 2,7,8,13,16 no i w koncu wyplacilem moje 4/5 z multi hehe po 20 dniach - kupon byl ze mna na wczasach
jego stan byl oplakany ale na szczescie lottomat go odczytal - pozdro!

trafilbym 4/6 i 3/5 - skreslilem - 11,14,18,29,32,37 i mini 2,7,8,13,16 no i w koncu wyplacilem moje 4/5 z multi hehe po 20 dniach - kupon byl ze mna na wczasach
jego stan byl oplakany ale na szczescie lottomat go odczytal - pozdro!w Chorwacji piłem Karlovaćko, Ożujsko i Laśko 

miałem pełno flaszek hehe

miałem pełno flaszek hehe
no powiem Ci kathy szczerze ze Polskie piwa o wiele lepsze! nawet Chorwaci wola zagraniczne 

przywiozlem troche do Polski
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
powiem inaczej
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sa
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sapo dlugiej nieobecnosci w typowaniach zagralem na chybil trafil i naprawde fajne liczby mi zarzucił...
w ciagu ostatnich 30 losowan 8 i 44 padło po 10 razy - na pewno dzisiaj wypadnie i jeszcze wysylam 22 68 

gdzie przechowujecie kupony? uzywacie etui? jak nosilem poskladane w portfelu to wygladaly tragicznie... "nakradłem" z kolektury kilka zakładek na kupony
a jak u was? walaja sie pogniecione po kieszeniach?
a jak u was? walaja sie pogniecione po kieszeniach?wczoraj cos czulem ze w mini lotto padnia cztery liczby z przedziału od 1 - 9 i jedna wyzsza wiec skreslilem 2 3 5 9 29
jak zobaczylem ze wypadły 4 rozowe kulki to mnie zamurowalo ale niestety padły troszku inne
jak zobaczylem ze wypadły 4 rozowe kulki to mnie zamurowalo ale niestety padły troszku inne

kupiłem sobie Kasztelan Niepasteryzowane hmm... zobaczymy co to je warte 

ja ostatnio przez 3 losowanie z rzedu cosik trafilem
raz 3/3 potem 4/5 i nastepnego dnia 3/5 a narazie susza.. zobaczymy o 22 mam 2 parki wysłane...
raz 3/3 potem 4/5 i nastepnego dnia 3/5 a narazie susza.. zobaczymy o 22 mam 2 parki wysłane...wlasnie wypilem pierwszy raz tego Kasztelana
nie dla mnie - nie moj typ... dla mnie takie wodniste bez wyrazu... ani to slodkie ani to gorzkie cos jak carlsberg tyle ze mocniejsze... bluszcz33 
nie dla mnie - nie moj typ... dla mnie takie wodniste bez wyrazu... ani to slodkie ani to gorzkie cos jak carlsberg tyle ze mocniejsze... bluszcz33 
w lodowce mam jeszcze Ożujsko i Karlovaćko z Chorwacji przywiezione chyba zaraz odpale

lepiej zagrac moi drodzy 1 zakład na 10 losowan mini lotto czy 10 zakladow na 1 losowanie?
moje ostatnie typy sa wyjatkowo niecelne ide wyslac 1 zakład na 4 losowania lotto - 1 zakład na 10 losowan mini lotto - 1 zakład 3 skreslenia na 2 losowania multi... chybił-trafił
zagralem na 4 losowania lotto zaklad i na 10 losowan mini zaklad na chybil-trafil i w obu przypadkach dostalem zestaw dla ktorego padły maksymalnie 3 liczby
3/5 i 3/6 w ciagu calej historii TS'a - dostalem takze 2 kilometrowe kupony loteriady... nie zmiescily mi sie w zakładce musialem je zgiac
powiedzmy ze ktos pusci 1,2,3 dzien wczesniej a ty puscisz przed losowaniem 1,2,3 o 13:57... wiec ty wygrasz a ktos co puscil wczesniej to nie 

HARTGE> 7/7 - 10 wygranych - oznacza to ze trafilo 10 osob czy mogl ktos trafic na stawce 10 i wtedy pokazuje taki stan...
Gała
za stoicki spokój - nie warto sie takimi przejmowac
RafSaw30
za stoicki spokój - nie warto sie takimi przejmowacRafSaw30

odpowie mi ktos jak to jest z tymi wygranymi? bo juz sie pogubilem a bardzo mnie to ciekawi... jak trafie np. 3/3 na stawce 5 to na stronie lotto pokazuje sie jako 5 wygranych czy jako jedna?
Gała 
RafSaw30 - tak jak myslalem ale nie bylem do konca przekonany - dzienx za odpowiedz

RafSaw30 - tak jak myslalem ale nie bylem do konca przekonany - dzienx za odpowiedz

hehehe 10 kuponow i trafic na wszystkich 7/7 
ale naprawde niezle sie posypaly te 7/7 o 14

ale naprawde niezle sie posypaly te 7/7 o 14albo wyslac 10 zakladów na 14 na chybol-trafil i dostac 10 takich samych zestawow 

a jak myslicie? ile wyniesie kumulacja w jokerze? ja mysle ze totalizator postawił ta gre zeby pobic kumulacje w superenalotto
takie wały w niej beda ze jeszcze pare lat i beda przyjezdzac do polski zza granicy 
takie wały w niej beda ze jeszcze pare lat i beda przyjezdzac do polski zza granicy