Wpisy użytkownika majklasz
Łącznie 5 289 wpisów w archiwum, pokazane od nr 122 347. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wielkie dzięki kogucik19!!! Wzajemnie!!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!
bardzo pieknie to ujales
Udanego wyjazdu!ja sobie cos pokombinuje jutro z multi bo nakradłem z kolektury blankietów 

to mam nadzieje ze trafisz minimalnie 8/9! skreslasz sama czy na chybił?
2zł to moim zdaniem smieszna wygrana - minimalnie zeby nie byli smieszni powinni dac te 2,5 a super byłoby 3zł!
ale ktos fajnie przytulil dzisiaj o 14 9/10 z plusem mmmm...
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
na stawce 10 - nie mialbym pytan 
ja nie moglem uwierzyc jak moj kumpel zagral pierwszy raz w zyciu w lotto i wyslal 2 zaklady na chybil i trafil 4/6 -- ja jeszcze nigdy nie trafilem 4/6 

halo!! Multipasko!! bylo losowanie jokera dzisiaj!! nikt sie tym nie interesuje? 

jak to w koncu jest z tym nowym studiem? wejscie o 14 tak jak mowila Rusiecka czy o 22 tak jak bylo na reklamowce?
kto by pomyslal - 100 osob typuje - jedna obstawia tylko słynną szczesliwa siodemke - cos nieprawdopodobnego hmmm... widze ze obstawiacie tylko oryginalne liczby - co tam taka siodemka 

Pasko>> co masz na mysli? Chodzi Ci o wylosowane liczby czy o problemy z publikacją?
pewnie Pasko skonstruował jakis program ktory daje sygnal jak pojawi się termin "Pasko" na Chat'cie hehe 

cos mi tu pachnie główną wygraną w jokerze... pewnie bedzie duuużo tych siudemeczek 

neptun> skresl liczby na blankiecie i wejdz do kolektury w masce to Cie nie poznaja i wylosuja inaczej
Pasko> tak myslalem hehe

Pasko> tak myslalem hehe

hehehe
w oddziale by sie zorientowali... moze do nowego studia lotto potrzebuja osoby do komisji gier i zakładów
najlepsza praca na swiecie - siedzisz i liczysz proceenty od wygranych hłe hłe hłe a w dodatku 
nie wiem czy ta stara komisja byla trzezwa w jakims losowaniu
w oddziale by sie zorientowali... moze do nowego studia lotto potrzebuja osoby do komisji gier i zakładów
najlepsza praca na swiecie - siedzisz i liczysz proceenty od wygranych hłe hłe hłe a w dodatku 
nie wiem czy ta stara komisja byla trzezwa w jakims losowaniu

ja nie siedze be mnie te komary doprowadzaja do 
a zdrapki mozesz drapac łyżką do butów
a rozmawiajac juz o zdrapkach... czemu na multipasko nie mozna typowac zdrapek
np. w ktorym wojewodztwie czy miescie bedzie glowna wygrana 

a zdrapki mozesz drapac łyżką do butów
a rozmawiajac juz o zdrapkach... czemu na multipasko nie mozna typowac zdrapek
np. w ktorym wojewodztwie czy miescie bedzie glowna wygrana 
zeby bylo trudniej mozesz typowac w ktorej kolektorze przy jakiej ulicy i o ktorej godzinie
nie no joke
nie no jokeja typuje ze TS zmieni cos jeszcze w te wakacje
no chyba ze jokera na TSN to 
no chyba ze jokera na TSN to 
mam pewniaka na jutro: nowe studio
dobra bawcie sie ja juz uciekam 
multipaskowych snow!
dobra bawcie sie ja juz uciekam 
multipaskowych snow!Dzisiaj nowe studio! Mam nadzieje, ze odmienia nasze typowania na lepsze!!
hose186> tez mam nadzieje, ze to bedzie szczesliwy dzien
moje typy na 14 i 22 - zaraz lece wyslac
8,30,36,50,51
40,54,57,69,72
moje typy na 14 i 22 - zaraz lece wyslac8,30,36,50,51
40,54,57,69,72
Lotto:
7,8,10,12,14,33
6,16,17,24,25,34
Mini Lotto:
6,7,8,10,20
12,14,17,24,33
7,8,10,12,14,33
6,16,17,24,25,34
Mini Lotto:
6,7,8,10,20
12,14,17,24,33
jutro bedziemy mowic - fajnie ze wygralismy
ja spadam do oddziału TS po 1 000 000

ja spadam do oddziału TS po 1 000 000

Ale milionerem nie zostane bo wyplaca 900 000 
Pff.. smieszne pieniadze chyba poprosze w gotowce i do portfela

Pff.. smieszne pieniadze chyba poprosze w gotowce i do portfela

no nie obraze sie jak podniosa wygrane w MM i obniza cene do 2zł
marzenia
marzeniaja mam nadzieje ze wygrana bedzie tak wysoka ze bede musial skorzystac z konta w banku a nie tam portfela 

dlatego lece do kolektury! mam dzisiaj 2 zakłady na kazde losowanie
juz jestem
wyslalem jeszcze 2 liczby na 2 losowania na chybil - maszyna dala mi 24 i 33
wyslalem jeszcze 2 liczby na 2 losowania na chybil - maszyna dala mi 24 i 33ja gram dosc czesto na 2 liczby - na dzisiaj wyslalem i na 2 liczby i na 5 ale roznie
mozesz grac nawet na 1
mozesz grac nawet na 1ja na multi wydalem dzisiaj 15 zł ale zagralem jeszcze 2 zaklady na lotto i 2 zaklady na mini lotto pozdrawiam!
to graj na 3 liczby
najmniej dostaniesz za 3/3 - 54zł
udalo mi sie trafil przedwczoraj 3/3
najmniej dostaniesz za 3/3 - 54zł
udalo mi sie trafil przedwczoraj 3/3jezeli chodzi o mnie bardzo podoba mi sie gra 5/5 - nie ma tam smiesznej "wygranej" 2 zł - przynajmniej dostajesz te 4zł za 3/5 - dla mnie fajne progi wygranej w tej opcji
Do której godziny mogę grać na poszczególne losowania?
Na losowanie o godzinie 14:00 będzie można zagrać do godziny 13:57. Od godziny 14:00 do godziny 22:05 przyjmowane są zakłady na losowanie o 22:15.
Na losowanie o godzinie 14:00 będzie można zagrać do godziny 13:57. Od godziny 14:00 do godziny 22:05 przyjmowane są zakłady na losowanie o 22:15.
a ja slyszalem ze sa takie procesory co pracuja nawet przy 150 stopniach i wiecej! obudowa sie nie topi ?
a koles moze mial dlatego te 100 stopni bo chcial ogladac losowanie lotto w nowym studiu i komp nie wytrzymal
mam nadzieje ze teraz losowanie lotto nie bedzie trwac tyle co np. odcinek Klanu
dobrze ze tvp info - inaczej miedzy losowaniami moglyby byc reklamy 

kiedys zbieralem kupony przez 2 lata to taka wielka sterte mialem ale teraz wywalam
a sprawdzam dokladnie!
a sprawdzam dokladnie!padła 3 razy
moze byc czwarty - piaty dopiero jutro jezeli padnie > BOGUŚ2 
moze byc czwarty - piaty dopiero jutro jezeli padnie > BOGUŚ2 
jak myslicie? ile byloby szostek przy 1,2,3,4,5,6? pewnie ze 100 hehe
pamietam jak bylo 1,3,4,6,11,32 to bylo chyba 8100 czworek - pamietam jeszcze koles w kolekturze skleslil 1,2,3,4,5,6 i 45,46,47,48,49
pamietam jeszcze okres jak byl duzy lotek za 2zł - nie bylo kumulacji i szostke trafily 4 osoby - podzielily sie 1 600 000 czyli jakies 400 000
wygrana 2000 wyplacaja w kolekturze? w regulaminie jest ze do 2000 ale nie napisali, ze włącznie...
no dobra - ja mam 9/10 ale nie jestem zadowolony bo na stawce 8 a nie 10 ;/
jakbym trafił 7/7 to dostalbym te 5400 i przynajmniej 5000 zostawiłbym dla siebie a 400 na gre...
W Polsce sa miliony ludzi - wygranych w lotto moze kilka set na przelomie ponad 50 lat wiec ciezko ich natrafic a jak juz natrafisz to skąd możesz wiedziec ze trafil 6/6 w lotto 

7/7 - nie złapali szczescia? to po co gral 7/7... zrozumialbym 9/10 - gral na 10 trafil 9... ale zeby grac na 7 i dostac 7 nie miec szczescia to bym wysmial hehe
od jutra chyba zaczynam grac na parki jak nic konkretnego dzisiaj nie trafie 

nie ma co sie poddawac! mam kase to gram
z nadzieja ze cos wejdzie... głupota jest wydawac duzo pieniedzy na gry liczbowe... w tym sensie duze ze np połowe swojej pensji...
z nadzieja ze cos wejdzie... głupota jest wydawac duzo pieniedzy na gry liczbowe... w tym sensie duze ze np połowe swojej pensji...
- wczoraj o 22

paa
- 30, 36