Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 517 666. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no fakt.... bo jak dla mnie to liczba naturalna - następująca po 31 i poprzedzająca 33
dotam... zarząd nic nie zmieni ... tylko dobre liczby dużo zmienią
Janosik 2009 - jeśli o mnie chodzi, to teraz obstawiam 23 i 34 tylko już za późno
Majpan - sorry nie przeczytałem wpisu 664 - miałem telefon. - przypomnij po losowaniu
wizard - dalej fantasy piszesz. 2 518 170 ... no, a jak już to w twojej opowieści chyba brakuje jeszcze "1", aby mieć pensje i wszystko w dupie
ty apollo - lepiej huston, mamy problem - co chwile inna wersja fantasy
wizard - to może do tej 28, jeszcze 15 - bo jak o 15:00 wysyłałem?
a co myślałeś, że robi kulki do MM na 14.00 do jutrzejszego losowania?
gryks76 - jakbyś nie gadał do zwierzaka to wtedy to byłoby nienormalne trzeba jak najwięcej rozmawiać - chociaż udają, że nie rozumieją
co to za język "if wygrana -> end
else go to nowe 35 mln
{y,y,y,y,y,y} //nowe 35 mln kumulacja" - basic
else go to nowe 35 mln
{y,y,y,y,y,y} //nowe 35 mln kumulacja" - basic
również przeszło mi to przez myśl, że GK (czytaj... gigakumulacja ok. 50mln) będzie 24.12
w DL wróżka mi zdradziła, że może liczba 3 i 25 zostanie wylosowana
krzysio - skro jesteś taki pewny swojego typowania to może będziesz tak szczodry i zdradzisz nam swoje "pewne" liczby w MM
aga32 - ja "ekspertem" nie jestem, ale w podanych przez Ciebie liczbach - mam 2, które skreśliłem i wysłałem z dodatkowymi na 5 liczb
Aga podała swoje liczby... ja napisałem, że mam w tych liczbach 2
a moje to 26, 44, 48... I NIE POWIEM w stylu liczby na NIE: jak również, że są to liczby na tak - to są liczby które ja obstawiam i ja wysyłam
słuchaj Vasil... dla mnie dziwne jest to, że piszą liczby na NIE... ale logiczne jeżeli ktoś podaje liczby i są na "NIE " powiedzmy ... podaje ktoś 12 liczb i wynik jest 4/12... druga osoba podaje 10 liczb na - wynik 5/10...
... to dlaczego nie NIE ZOSTAJĄ PODANE LICZBY NA TAK z tych na NIE?
skoro w pierwszym przykładzie było 4 na tak z 12, w drugim 5 z 10 no to mamy już 9 na tak pomijając powtórzenie liczb
o proszę przykład aga32 - prosto i na temat odpisała, że jest na tak z liczbami 26 i 44 - aga
Vasil - właśnie o tym pisze, co po info że jest 3/10 ... ok... nic nie wygrasz... ale w tych 10 są liczby 3 na TAK... i to jest najważniejsze - TYLKO PYTANIE JAKIE!?
Vasil ... dlatego mam pytanie które liczby są na TAK, a nie na NIE...
Vasil ok... 4/10 na NIE.... 3/10 na NIE... 6/10 na NIE... wszystko fajnie ... tylko ciekawi mnie ,które są na TAK...
... nawet jeśli wiesz, które liczby są na TAK... i są to liczby które się powtórzyły... to i tak możesz wybierać i grać
czy dana osoba ***** jest jasnowidzem, czy nie.. tego nie wiem i nie będą polemizował
tak, tak Vasil... <--- to jest 'bezcenne" niż podanie tych 4 liczb
Nie jestem jasnowidzem i nie podam Ci na tak... gram na liczby, które "czuje" raz na wozie - raz pod wozem
Vasil to nie jest dziwne, to jest nielogiczne jeśli o mnie chodzi - jak już to pisałem wcześniej nie chce polemizować na temat jasnowidztwa, ale podaje liczb... - przykład ja podaje 12 liczb ... jasnowidz mówi NIE... ok... czyli liczby które podałem są do kosza... wszystko super... ukłony dla jasnowidza... ale jeśli jasnowidz podaje wynik 3/12.. więc logicznie są 3 liczby na tak w podanych moich liczbach... następna osoba pyta - podaje 14 liczb... wynik 4/14... next... 8 liczb... wynik 2/8... next... 5 liczb - wynik 1/5... i TERAZ JAKIE NASUWA WAM SIĘ JEDNO LOGICZNE PYTANIE? }
oczywiście nie miałem zamiaru nikogo urazić tą wypowiedzią itp.. a jeśli ktoś poczuł się urażony to nie było to celowe
Vasil - {2 519 117.} to, że szyframi to nie trzeba kończyć zawodówki, aby się zorientować (niektóre te szyfry są bardzo żenujące ),jeśli o mnie chodzi jest to bardzo śmieszne ... chyba po to jest ta strona, aby dzielić się swoimi przemyśleniami itp... no cóż widocznie dla niektórych jest to tylko ....... lepiej będzie jak już tego nie dokończę!
Monet - prawdopodobieństwo przy jasnowidzeniu ma tyle spólnego co pO z pIS
Monet jeśli jest to riposta z <2 519 135> na moją <2 519 134> to wielki szacun i
Vasil ja mogę napisać swoje, które wysłałem, ale pewnie są to liczby na NIE
Vasil liczby pewnie na NIE
1,24,33,42,61
10,20,29,38,48
6,10,17,18,20,29,38
50,56,57,65,74,75,77,80
1,24,33,42,61
10,20,29,38,48
6,10,17,18,20,29,38
50,56,57,65,74,75,77,80