Wpisy użytkownika lotto7
Łącznie 1 412 wpisów w archiwum, pokazane od nr 436 982. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Cały czas trwają przesłuchania świadków w sprawie samobójstwa Andrzeja Leppera - poinformował p.o. rzecznika Prokuratury Okręgowej w Warszawie Dariusz Ślepokura. Przesłuchano już w sumie kilkanaście osób. Przesłuchany został m.in. redaktor naczelny "Gazety Polskiej" Tomasz Sakiewicz. Miał przekazać on prokuraturze te dowody, które - jego zdaniem - wskazują, że Lepper miał zamiar potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego w sprawie "afery gruntowej" i obawiał się o życie.
lila nas prowokuje żebyśmy ją wkurzali bo wteedy ma pretekst żeby nam -- 

lila a co bym miał sobie wytatuować ?
ptaka to ja już mam
po mi jakiś orzeł
ptaka to ja już mam

po mi jakiś orzeł
Moja mała blondyneczko ..
czy ty o tym wiesz ...
pewnego razu Cię spotykam...
w każdym moim śnie ...

czy ty o tym wiesz ...
pewnego razu Cię spotykam...
w każdym moim śnie ...

lila zawsze koledzy mi mówili nie zadawaj się z debilem,bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 

Doniesienia o starcie kampanii Platformy "Polska w budowie" przyćmiewały kolejne szczegóły afery wałbrzyskiej, a przede wszystkim raport Czumy oczyszczający PiS. Nie tak partia planowała start swojej batalii wyborczej - stwierdza "Polska The Times".
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
Każdy kto wejdzie na czat zapraszam do przeczytania mojego profilu i komentowania na czacie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

ale teraz doczytaj bo cały czas coś przybywało.
Dzięki za przeczytanie
Dzięki za przeczytanie

I dlatego ruszam ze swoją kampania przeciw okradaniu naiwnych graczy przez TS .
Jak widzę ile kasy dziennie ludzie tu przegrywają to mi ich żal ... i chce im pomoc wyjść ze szponów hazardu,który im zabira to co zarobili.
TS

TS

kosmaty
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
kosmaty
ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

krzys wiem ciężko będzie ich przekonać,ale jak podam odpowiednie argumenty to myślę,że trafię do ich przemęczonych graniem i przegrywaniem mózgów.
ts to i tak pikuś popatrz na polityków,kler ile oni nakradli naoszukiwali
dlatego stawiam na PIS ,bo oni walczą ze złodziejami i przestępcami
dlatego stawiam na PIS ,bo oni walczą ze złodziejami i przestępcami

W powtórzonych wyborach prezydenta Wałbrzycha znowu wygrał kandydat Platformy Obywatelskiej .
Miał prawie 60% głosów ...
Znowu sfałszowali i kupili głosy

Miał prawie 60% głosów ...
Znowu sfałszowali i kupili głosy

ryszardz12
poczytaj mój profil i napisz na czacie co o tym sądzisz
poczytaj mój profil i napisz na czacie co o tym sądzisz
madzia77
Ja właśnie chce zmusić TS do tego aby coś zmienił
Dlatego musi grać coraz mniej graczy
Ja właśnie chce zmusić TS do tego aby coś zmienił
Dlatego musi grać coraz mniej graczy

ryszardz12
ale jak będziesz miał doła,po przegranej to poczytaj mój profil ponownie aż do skutku

ale jak będziesz miał doła,po przegranej to poczytaj mój profil ponownie aż do skutku

" ja nigdy nie mam doła z góry zakładam,że przegram "
Co ?!
To po grasz ?
Co ?!
To po grasz ?
ryszardz12
mówię Ci przerwij chociaż na 1 lub 2 dni żeby przerwać ta ciągłość a potem już Ci się nie będzie chciało grać.
mówię Ci przerwij chociaż na 1 lub 2 dni żeby przerwać ta ciągłość a potem już Ci się nie będzie chciało grać.
potle 
wystarczy przez 1 dzień nie grać żeby tą ciągłość przerwać i potem jest już łatwiej

wystarczy przez 1 dzień nie grać żeby tą ciągłość przerwać i potem jest już łatwiej

od dobrego frienda

"
harbatka bo kawy nie piję