Wpisy użytkownika lotto7
Łącznie 1 412 wpisów w archiwum, pokazane od nr 432 312. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mag..
"pisał o tym wcześniej,ale tu się nie słucha'
Ja pisałem czy Ty ?
"pisał o tym wcześniej,ale tu się nie słucha'
Ja pisałem czy Ty ?
I stopień (6/6) 1 2 000 000.00
II stopień (5/6) 69 3 162.40
III stopień (4/6) 3393 82.20
IV stopień (3/6) 51516 20.00
znowu zaniżone wygrane
II stopień (5/6) 69 3 162.40
III stopień (4/6) 3393 82.20
IV stopień (3/6) 51516 20.00
znowu zaniżone wygrane
kontrolerzy podali im wyższą wysokość niż była rzeczywiście
wyprowadzili ich w krzaki zamiast na pas i powiedzieli że samolot jest na kursie a nie był
Wyłączono zasilanie gdy Tupolew był 15 m nad ziemią
wyprowadzili ich w krzaki zamiast na pas i powiedzieli że samolot jest na kursie a nie był
Wyłączono zasilanie gdy Tupolew był 15 m nad ziemią
Rosja cały czas wiele ukrywa
Tusk wiele ukrywa
Całe PO boi się i musi łgać bo wybory już blisko
PO już się sypie
Tusk wiele ukrywa
Całe PO boi się i musi łgać bo wybory już blisko
PO już się sypie

Witaj Darek 
Posłałbyś te układy piątek i dziesiątek po dzisiejszym losowaniu ? Tylko 5 ostatnich losowań

Posłałbyś te układy piątek i dziesiątek po dzisiejszym losowaniu ? Tylko 5 ostatnich losowań
tzn, no te co ostatnio .
Ilość liczb w poszczególnych piątkach i dziesiatkach.
Ilość liczb w poszczególnych piątkach i dziesiatkach.
prezes znam wiele kombinacji siedzę w tym już 3 lata.
Ale robiłem przerwy nawet długie
Mam programik graficzny który stworzyłem sobie.
Jakbym grał tym co typuję to bym miał w lipcu dwie trojki,ale nie wysyłałem bo
Ale robiłem przerwy nawet długie
Mam programik graficzny który stworzyłem sobie.
Jakbym grał tym co typuję to bym miał w lipcu dwie trojki,ale nie wysyłałem bo

powiem wam że lepsze keno niż mm bo tańsze i łatwiejsze i mało czasu na przekręty losowanie co 5 minut więc mało stresu 

prezes tylko wiedz ze to też tylko gra i można przegrać,ale jak się pomyśli to się dobrze wytypuje.
Andrzej Lepper nie żyje. Informację tę potwierdził w rozmowie z TVN24 Janusz Maksymiuk. Rzecznik Komendy Głównej Policji powiedział w Polsat News, że było to samobójstwo przez powieszenie.
Policja podaje, że Lepper został znaleziony w siedzibie Samoobrony w Warszawie.
Andrzej Zbigniew Lepper to polityk i związkowiec, przedsiębiorca, założyciel oraz przewodniczący partii Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej oraz Związku Zawodowego "Samoobrona".
W IV i V kadencji był posłem, był wicemarszałkiem sejmu V kadencji od 26 października 2005 do 9 maja 2006. Potem ministrem rolnictwa i rozwoju wsi oraz wicepremierem w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza, a następnie w rządzie Jarosława Kaczyńskiego od 5 maja 2006 do 22 września 2006, powołany ponownie 16 października 2006, zdymisjonowany 9 lipca 2007.
Kandydat na urząd Prezydenta RP w 1995, 2000, 2005 i 2010. (tw, bart)
[*]
Policja podaje, że Lepper został znaleziony w siedzibie Samoobrony w Warszawie.
Andrzej Zbigniew Lepper to polityk i związkowiec, przedsiębiorca, założyciel oraz przewodniczący partii Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej oraz Związku Zawodowego "Samoobrona".
W IV i V kadencji był posłem, był wicemarszałkiem sejmu V kadencji od 26 października 2005 do 9 maja 2006. Potem ministrem rolnictwa i rozwoju wsi oraz wicepremierem w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza, a następnie w rządzie Jarosława Kaczyńskiego od 5 maja 2006 do 22 września 2006, powołany ponownie 16 października 2006, zdymisjonowany 9 lipca 2007.
Kandydat na urząd Prezydenta RP w 1995, 2000, 2005 i 2010. (tw, bart)
[*]
Gała i ślub no to jeszcze ale dziecko to nie pasuje to jest imprezowicz 

Robal jakbyś trafiła 6/6 to nawet nie pisz zakazuję ze względu na Twoje bezpieczeństwo 

"nikt by nie wygrywał."
Nigdy się tak nie stanie,bo o by napisali w wygranych .
Nigdy się tak nie stanie,bo o by napisali w wygranych .
Nękany skandalem Wałbrzych wybiera prezydenta
Przedterminowe wybory prezydenta miasta rozpoczęły się w Wałbrzychu. O urząd ubiega się czterech kandydatów - dwóch lekarzy, architekt i ekonomista.
Pod koniec kwietnia Sąd Okręgowy w Świdnicy zdecydował, że trzeba powtórzyć wybory, bo w ich trakcie dochodziło do korupcji wyborczej.
O fotel prezydenta ubiega się czterech kandydatów, w tym dwóch niezależnych (obaj lekarze): Mirosław Lubiński, popierany przez SLD i Roman Szełemej, obecnie pełniący obowiązki prezydenta miasta, popierany przez PO. O urząd walczą też: architekt Patryk Wild ze Stowarzyszenia Obywatelski Dolny Śląsk, wspierany przez prezydenta Wrocławia Rafała Dutkiewicza oraz ekonomista, pracownik naukowy Kamil Zieliński, wystawiony przez PiS.
Przedterminowe wybory prezydenta miasta rozpoczęły się w Wałbrzychu. O urząd ubiega się czterech kandydatów - dwóch lekarzy, architekt i ekonomista.
Pod koniec kwietnia Sąd Okręgowy w Świdnicy zdecydował, że trzeba powtórzyć wybory, bo w ich trakcie dochodziło do korupcji wyborczej.
O fotel prezydenta ubiega się czterech kandydatów, w tym dwóch niezależnych (obaj lekarze): Mirosław Lubiński, popierany przez SLD i Roman Szełemej, obecnie pełniący obowiązki prezydenta miasta, popierany przez PO. O urząd walczą też: architekt Patryk Wild ze Stowarzyszenia Obywatelski Dolny Śląsk, wspierany przez prezydenta Wrocławia Rafała Dutkiewicza oraz ekonomista, pracownik naukowy Kamil Zieliński, wystawiony przez PiS.