Wpisy użytkownika leh
Łącznie 140 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 204 121. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
krasnalka >> czy dzisiaj grasz jeśli tak nie pewnie mini i to na 100%
jest gitara tylko trochę chłodno ale przy piecu jest bardzo dobrze
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
i centralny i kaflowy i gazowy tak zabezpieczenie musi być jak będzie minus 36
dajcie spokój krzysztofowi c on i ta nie wie co robić tak na dobrą sprawę jest zdezorientowany
wujek srujek dlaczego ty tak się denerwójek ? te twoje żyłki filozoficzne ci wyłażą i to ci na zdrowie nie wyjdzie !!!!
krzysztof c >> porozmawiaj z nauczycielką żeby tobie doradziła ? a tutaj dorady nie znajdziesz większość to filozofy
krasnalka...to teraz chrapie na drugi bok się przekręca i dalej chrapie
jacek... wiesz u mnie jest chłodno jak by początek zimy i trochę ciepła by się przydało
ludzie grajta kasiury nie oszczędzajta kasiura rzecz nabyta , powodzenia hejjjjjj
niebo 5 ... nie istotne czy tutaj są mędrcy filozofy i tak dalej ? każdy morze pisać dosłownie co chcę i to jest ważne bo nie wszędzie takie wpisy by weszły i jak komuś cojsik nie pasi to powinien nie wchodzić tukej i jeśli ktoś uważa że spisze tutaj numerki i trafi 6 to niech idzie do przedszkola i nuczy się liczyć na siebie ..............
greg >>> grigo jak jak jesteś poczepany to jest twoja działka >> tylko pisałem że tukej morzna pisać i wszystko i jak się podoba grigo jak ci cojsik się nie podobo to wara stąt pojołeś
Majpan >> mam przekonanie że to jest w genach i możesz tłumaczyć do woli i nic to nie da
nic te wszystkie wyjaśnienia docinki nie dają i tak każdy robi jak uważa i jest jak jest i jest
jakie mięsko tylko tutaj są tacy co wyczują słabszego to wskakują na niego i się wysilają swoją filozofią
lepsze górki i narty i dobra matematyka i filozofia żeby się nie przylepić do twardego i nie zafundować sobie prawdziwych kłopotów .
zgrywus >> wyłącz światło wyłącz ogrzewanie oszczędzaj kasę i za tydzień zagraj za całość i zgarniesz konkretną kasiurę
« Poprzednie 100Kolejne »