Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 317 097. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/kumulacje-w-lotto-zatrzymali-gracze-z-bydgoszczy-szydlowca-i-torunia-kazdy-z-nich-
dopiero wszedlem na czat i nie przeczytalem u gory, ale zaraz to zrobie tylko kolacyjke zjem
Krasnalko to czyli 4 z 5 w Mini to nie z chybika tylko swoje liczby, to masz szczescie
ja mialem 4/6 w lotto Sylwester 99/10 i pare razy 7z10 Miulti w tym 2 x` moje liczby na te losowanie daly 7z10
a naj lepsze jest to ze przysliszmy do domu i tak zobaczyc na fejsa i przy okazj sprawdzilem w srodku nocy i tak mi cicniene wzroslo, bo wchodzilo wszystko oprocz 2, ktore omijaly jedna o 1 a druga o dwie do upragnionej 6 w lotto i to z chybika
Bolek mowisz ze w twojwj ulubionej kolektorze padla 6 w sobotnim losowaniu?
Bolek trzema bylo mu w łeb dadz i sie wepchac w kolejke i moze teraz bys byl milionerem dolarowym
jak szczesliwa to musiala tam pasc przed ta 6 w lotto, jakas tez duza wygrana tak mozna rozumiec
Witam, ja wyslalem 1 zaklad Mini, bo mialem akurat drobne na jeden . . .
a trafil ktos z was 1 zakladem cos wiekszego w przeszlosci, lub na kuponie w pierwszym zakladzie?
Drapek Witam powiedz nam jak ty to robisz ze trafiasz,to jakas czarna magia czy co?
dzisiaj ostatnie losowanie z mojego kuponu, ktory byl na 10 losowan 3 zaklady w Mini i nic pare 2 i to wszystko prawie 40zl w plecy
Damian a twoj znajomy to trafil 5/5 w Mini to mowil tobie, czy skreslal z chybika?
Emeryt to mowisz, ze nie bendziesz gral w EP, tez sie zraziles do tej gry?
jestem do przodu jesli chodzi o buka a w Ts same tyly, ale nie gram duzo i czesto w totka ale i tak nic
Faral to jak juz idziesz to pusc tez mi, a sie pozniej rozliczymy ok
jeszcze chcialem 10,31,66,67 i 74 ale nie zdecydowalem sie i wyslalelm ta 6;- 3,5,12,69,71 i 80 na wieczor w Multi
Witam wszystkich, ma moze ktos z was siedz nju mobile, i moze wie cos o taryfie 0,99gr tak sie nazywa na karte bez umowy?
ja juz rozmawialem z kolsuntantka z Nju Mobile, no i co chcialem sie dowiedzialem na czacie
tak jak mowia to jest korzystnie, ale jak zawsze okaze sie w praniu, w praktyce bo przewaznie nie jest tak jak pisza sieci komorkowe
Nju bez zadnych promocji to ma za min.19gr i konto caly czas aktywne srodki bez doladowan i nie zabieraja tak ja w innych sieciach orange itd.
polecam Nju Mobilemam od nie dluszego czasu i jest ok,ale tez jest super Virgin Mobile to zalezy jakie chce uslugi rozmowy bez limitu,net 2GB itd.to Virgin Mobile za 29 zl pakiet na miesiac
Esty wlasnie wiem ale nie wiem na czym polega ta spulpraca, czy tylko udostempniaja Nju siec itp. czy faktycznie jest wlascicielem Orange