Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 313 615. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to przez babke taka w kolektorze co sama drapala i ja przeznia w topilem bo wydrapala przed wygrane a ja nic nie wiedzialem o tym
a ja wydrapalem za pierwszym razem 50 zl to pozniej zaczelem czasami chodzic po kolektorach i sie pytalem czy ktos cos wydrapal i bylem czasami do przodu jak np wlozylem 20 zl to wydrapalem 50zl ale to fart z 50 zdrapek w patce po 5zl
tylko przestalem tak jak wyzej wspomnialem przez taka starsza w kolektorze co pracowala i sama zdrapki kupowala bo miala bilans jak ktos na miejscu drapal i widziala ze ktos nic nie mial no to miala wieksze szanse ze cos ona wydrapie
3 zakl.na 10 los. kto kiedys trafil z taka taktyka np.4zakl. na 10losowan?
Witam Damian kolega trafił 5 w Lotto, ale w ktorym zakladzie z pieciu zakładow?
ja mialem szalec w Lotto ale nawet nie mialem czasu ze by puscic zaklady,ale mama wyslala 1 zakł. w Lotto +
Skorzystam z okazji ze taka frekfencja na forum i zapytam sie nie wtajemniczonych,czy cos trafili i ile naj wiecej i w jaka gre
Medea to jak tak to podaj swoje ulubione zobaczy,przetetojemy twoje liczby
te forum ma za duze obroty nie na dazam,tym bardziej jak musialem wyjsc
Damian1983, moze wiesz jakie jest w Niemczech prawdopodobienstwo trafienia glownej wygranej, tak jak w Lotto.pl (1 do 14mln.)?
jak to jest w nju m.. na karte,odrazu sie placi za rozmowy np.19zl w pakiecie czy, jak np. dzwonisz za 19zl to potem juz za free???Wasyl
i ile jest waznosc konta z pakietem np.5zl to 5dni i potem tylko mozesz odbirac,powiedz jak to jest bo z bliskich nikogo nie mam w Nju m. .
Wasyl Neta mam za free to i tez chcem miec rozmowy jak naj taniej,podoba mi sie to jak mi zostaje w kieszeni a inni musza bulic za bez myslnosc
ja sie ciesze jak mi zostaje na totka wiecej a nie abonamenty placic
ale mie zdziwilo jak od palilem starter Nju i sie pokazala siedz orange
sorry Wasyl ale sie spiesz i nie czytam co piszecie,bo chcem napisac co mam na mysli i nie zapomniec
wasyl ale te 19gr to jest do wszystkich sieci i bez zadnego pakietu, czyli standard w Nju Mobile?
tez moze Hiszpania ale tam to sie nie orjentuje no i inny kraj ktory losuja 5z35
Witam i jak w kolektorach w waszych miastach widzieliscie kolejki po zaklady w lotto?
moze ktos z forumowiczow pracuje w kolektorze TS,jak tak to niech powiedza ile jest w puli na teraz?
Krasnalko mowilas dzisiaj na forum, ze ktos zagral duza kwota i mowilas jeszcze ze kolektorka powiedziala ze jeszcze nikt u niej nie zagral taka kwota a ma juz 5 lat kolektore. A nie mialem czasu jeszcze przeczytac forum?
Krasnalko teraz juz by tak nie bylo, bo kazdy kto wygra glowna wygrana to ma zapewniona ochrone prawna no i zgory ma zalozone konto w banku to i nawet by nie musial przy sobie miec ani grosza tylko tranzakcje bez gotowkowe, zakupy itd. no i inne czasy sa teraz, a nie lata 90 pruszkow itd.
tylko w Lotto jest z 11 ale nie ma plusa z 11.tylko jest z 9 dnia04.
to jest bardzo wazne ,bo ludzie dra kupony a tu moze sie okazac jak nie glowna to chociasz 3/6 w lotto
ja juz nie raz widzialem w kolektorze jak gosciu z zona podar zdrapke a tam 50zl bylo, ale juz po zawodach,tylko wk. . . y
ja pisalem przed samym losowaniem ze bendze w plusie liczba 47,tylko nie trafilem z 26-16 jest w lotto
Pawcio i Neko z jakiego zrodla te infomacje ,bo nie z oficjalnej przeciesz ?
47,41 w lotto plus moje naj pewniejsze dwa i wpadly,ale ja i tak nie skreslalem kuponu
ale to tak na szybko bez zadnego powaznego analizowania mapek godzinami, bo nie mam cierpliwosci
Wedrowca na grajacych w lotto prawie 22 mln zakladow to tylko 401tys. okolo
wzystkich sumowanych wygranych,a naj wiecej w tym 3/6 to ponad 380tys.
moge sie mylic wsprawie statystyk ale tak napisalem na oko, bo nie zagladalem do statystyk, tylko zajrzalem jak sie pojawily od razu i to wszystko
ja juz chyba koncze z graniem, na dlugo sie zrazilem moze ktos z was cos trafil?jak nie teraz to w przeszlosci, jakie macie naj wysze wygrane lub znacie kogos,slyszeliscie ze wygral gowna wygrana i to pewne?
pasko to moze znow to, lub pod troche innym znaczeniu np. benda musieli pokazac skan,zdjecie oprocz oczywiscie takich danych ktore by mogly zaszkodzic komu kolwiek np.kod kreskowy kuponu ze by nie mogl nikt podrobic nie wiem czy to do konca mozliwe, nie przeswietlalem tego ale rozne zeczy ktore filozofom sie nie snily
Mcsi= zakladow prawie 22mln.to podobna ilosc zawartych jak pare lat temu w naj wiekszych kumulacjach,ale jest fakt ze ludzie juz sie zrazili ja znam np.takich dzisiaj ze nawet nie chcieli wysylac jednego zakladu