Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 312 885. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pawcio ja wiem ale mowie, jak by Mini Lotto zwracalo sie latwiej niz w lotto to bym gral w Mini ale co stego ze latwo trafic głowna wygrana w Mini(okolo 850tys do 1) ale jak jest za 3 w mini (128 do1) a w Lotto plus(57do1=3/6)to samo mowi za siebie.
to jesli nawet jest prawdopodobienstwo chyba 105mil czy 150mln to na tyle obywateli wUSA (350mil. to jest. . .
utciwie by bylo tak jak jest chyba w Danii 5/35 i czasami tez jest tak jak w EP 1/4=np.2, to zalezy w jakim kraju czym mam miejsza ludnosc tym wieksza szansa matematyczna poniewaz ktos do czsu musi wygrac,bo jak by nikt nie wygrywał to by nikt nie wiezyl i nie gral by. . .
np.w Danii kupon 2zl na pl, a w Szwecji to nawet 1,25-50gr pl kurs?
ja mialem 4 w lotto w 2010r na nowy rok sylwestra 205zl trafilem, a ostatni raz gralem w Lotto Plus 10.06.2014 pamientam bo kumpel mial urodziny to wyslalem tez i nic. . .
duzo osub mialo piatki poniewaz co losowanie puszczanych jest co naj miej miliony zakladow tak jak dzisiaj ponad 7 mln i nikt nie wygral glownej
dobra Krzysztof przejdz do dzialu forum o zainteresowaniu F1,jak zauwazyłes ze to jest Mp a nie F1
sorry Krzysztof ale nie pisz za duzo bo wtedy musze forum przewijac wiecej
no nie wiem na 3 liczby, kiedys zagraem raz na 3 liczby i wygrałem 27zl ale jak mowie to bylo dawno temu a tak juz nie zagralem
jak pamientam to wtedy placili 27zl za 3/3 w Multi ale nie pamientam ile placilem za kupon, bo wiem ze wyslalem jeden zaklad ale czy to bylo 1zl25gr czy tyle co po teraz chodzi 2zl50gr
Zbigniew bo ja nie gram na stawke np. x 10, bo wole rozlozyc na pare kuponow niz wkladac w stawke jak nie ma pewnosci ze trafie bez sens to juz lepiej rozlozyc na pare wariantow i wtedy trafiam a jak bym dawal jeden zaklad x 10 no to ladne by sie mialo tyly
bukmacherke ostatnio opstawialem i na jednym kuponie 20 meczy mialem do wygrania 557zl za stawke tylko 2 zl i nie weszedl mi tylko jeden mecz na 2 kuponach
Zbigniew rozluz to na pare kuponow,na jednym zamiast np 13 daj 33, ja tak zrobie
to bylo wyslane gdzies 18mln kuponow i 20 pare cos tyle, nie pamientam dokladnie a prawdopdobienstwo w lotto to jak 1 do 14 mln.
to musialy sie liczby powtarzac na kuponach jak jest prawdopodobienstwo 1 do 14mln. to musialo byc z pare milionow tych samych 6 liczb na kuponach,oprocz pojedynczych do 14mln. i tez nie wszystkie opcje zostaly przez maszyne wylosowane
Wie moze ktos kiedy byly te kumulacje jak 35mln i 50mln. chodzi mi o dokladna date?
ja tez dawno cos trafilem ale ja prawie wogule nie gram, w lotto ostatnio gralem 10.06.14r.
wyslalem 3 zaklady w Mini na 10los. i 5 los juz minelo i nic jeszcze 5 zostalo do pon.,wieczorem zobaczymy moze chociasz 3 bendzie
ja jak pisalem to w lotto plus nie gram ale jutro zrobie wyjatek i zagram troche kuponow
ja nigdy nie gralem regularnie w lotto p. bo male szanse na glowna, troche mie zabralo multi ale to jest tak ze gram i jak nie wychodzi to potrafie ani jednego zakladu wysylac przez pare miesiecy
no i Mini Ltto troche ale tez juz nie bende w to gral no i Kaskada mie denerwoje, ktos moze cos trafil w kaskade lub zna kogos, slyszal ze trafil?
wedrowca to daj na miary na stronke Lotto Niemieckiego, czy mozna grac przez neta?
Damian a ty nadal grasz w Kaskade i ile wysylasz zakladow na losowanie masz jakis sposob czy grasz ile w danym dniu masz drobnych;p
Polska to taki kraj ze nawet ludzia nie daja wygrac i nie chodzi o to ze za male wygrane glowne tylko o wieksze zwroty tak jak w innych krajach jest np.Niemcy i cala Skandynawia z (Norwegia wlacznie)
ta glowna moze sie robic na miejsze to nawet lepiej bo ktos z nas moze wygrac i 30 mln bendzie ale na tablicy
ja na pewno bym nie przepil, zreszta nie ma takich pieniedzy co bym przepil
i mie nie ciagnie do picia ale jak za ciagne to nie ma zlitoj sie wtedy
ja tam moge wypic w porownaniu do innych ktorzy raz pociagna i odplywaja,cieszko w tedy im zucic
nie grajcie w zdrapki bo to malo prawdopodobne ze trafisz glowno w swoim miescie i jeszcze w tym punkcie totalizatora bendzie zdrapka z glowna wygrana zapomni
ja raz mialem takiego farta ze za pierwszym razem zdrapalem 50zl w EP