Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 312 018. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
bo kazdy kto wie ze tam sie wchodzi o procz pracownkow to przychodzi po wygrana,gotowke
to jak ktos chce odebrac np 2 mil.w lotka to nie za bardzo w gotowce?
naprawde stoja sepy i to nie przyslowiowe menele tylko takie np. karczycha ktore moga tobie zabrac kupon z wygrana za nim wejdziesz do od dzialu?
na jakiej to zasadzie polega,bo mam rozumiec ze nikt tego nie robi jak nie ma zysku
aha dobrze rozumiem ze stoja tylko po to ze by wziasc dowod wygranej a nie chodzi im o to ze by cie np. okrasc
po prostu np.gosciu ma lewe dochody i ze by skarbowka sie nie przyczepila a jak co to ma dowod
ale to nie jest potwierdzenie,np na A4 lub wiecej kartek z imieniem i nazwiskiem osoby wygranej
Wasyl a ile pracownikow sprawdza jeden kupon? mam na mysli ile osob zajmuje sie takim wygranym pacjentem?
wiadomo ze zyjemy w takich czasach ze jak ide np. do banku czy do od dzialu to tam pracuja ludzie a jak wiemy jak kasa w chodzi w gre no to mozna sie wszystkiego spodziewadz
my gramy ze by wygrac ale jak do tego dojdzie to tez wiaze sie to z duzym stresem
i nie mam na mysli ze ktos mie okradnie np. na ulicy bo jak nie bendzie wiedzial ze mam kase to jest to malo prawdopodobne ale jak bende w od dziale totalizatora sportowego to moga pracownicy wykozystac, bo znaja procedury itd. a jak ty przychodzisz to jeszcze wiadomo emocje itd. to zabardzo sie nie zastanawiasz a to cie okrasc w oddziale T.S
Wasyl na serio i jak wygral to juz wiedzial ze jest chory to mozna powiedziec ze jak odebraliscie nagrode to brał zycie pelnymi garsciami. . .
jak człowiek wie co go moze czekac w odziale itd. to juz sie tak nie przejmuje
no wlasnie to nawet jak bys mial miliony i bys chcial wyjac duza sume np.pol miliona to z takich powodow to nie wiem . . .
na koncie miec tak max 99tys,a czym masz ich wiecej tym wiecej kont w banku
aha to jak trafil to moze wziol sie za siebie i zrobil np. na drugi dzien badania potem . . .
ksings to zalezy jak ja bende jusz mial dosyc kasyto bym zdecydowal na co przeznaczyc i bym pomugł rodzinie i komu bym chcial
Wasyl jesli chodzi o przechytrzenie toto lotka to jest jak wrozenie z fusow
ale jak pisales to nie za bardzo wychodzi z wygrywaniem bo masz tyły?
tak wiem ale samo to ze jakis plan na tota. . .a to jest troche nie powazne bo to jest wszystko przemyslane i na to nie mozna zrobic plan na dobry zarobek i cel w zyciu to jest bardziej rozrywka gdzie mozna zapłacic podatek od nadzieji
ze zamiast bendziesz po szczeblu do kariery to mozna miedz złudzenie ze jak wygrasz to sie skruci bendziesz mugl sie bardziej realizowadz i spelniac
ale jak bym mial myslec o hazardzie w celu zarobkowym na zycie to bardziej bym grał zawodowo w pokera a nie bawil sie w smiesznego totka
Wasyl moze jak jutro dam znac to moze porozmawiamy przez tel. i podam tez jak cos/
ja jestem profilerem policyjnym i szukam seryjnych mordercow i zboczencow a jest nas jako profilerow w Polsce ze 30 ktorzy pracuja czynie
mie fascynuje taka praca sledczego lubie ogladac dokumenty z takimi sprawami np.na kanale ID
ja lubie prace ktora mie pochlania calego a nie np.siedziec i nie wiez co robic
somobi bez sens jak juz grasz to do tych zakładow 4 dozucic plusa to tylko 4zl, chyba ze milionem gardzisz
przed samym losowaniem w pisze moje typy a mam ich co naj miej 20. .
trafił ktos z was jakas spora wygrana lub znacie,słyszeliscie o kims?
a jaka wygrana trafiliscie naj wieksza. lub wiecie ze ktos trafił np.ze znajomych,rodziny itp. i w jaka gre totalizatora?
Zbigniew ja zauwazyłem twoje typy i czasami jestes blisko,ale jak bys troche pokombinowa to znaczy rozłozył przynajmiej na pare kupomow na losowanie to trafiał bys czesciej tak zamiast np. dawadz stawke x 10
kiedy co i jak,bo ostatnio nikt nie trafił w Multi bo jest bonus 560tys.
Juras witam, to ten gosciu ktory byl przed toba to zawinol tobie ta zdrapke co chciales kupic, i wygral 1000zl?
Tomek nie 240zl systemem z 8 (8/49)wiecej,ale nie pamientam zobacz w tabele wygranych i wdoł. . .
Tadeo ok juz zobaczyłem ze placa x10 ale myslalem ze tyle daja,jak gra sie 7 a to tylko x 4
Pawcio a masz cos do powiedzenia na temat wygranych w Kaskadzie,a moze znasz kogos kto trafił chociaz 1tys zl?
ja w Kaskade 25zl tylko i to jak weszla na rynek,a pozniej nie gralem tak czesto,teraz wogule nie gram zraziłem sie do kaskady
Zgrywus dokładnie to ciekawosc i jak juz gram i wtapiam kase to lubie miec pewnosc ze to ma chociasz jakis sens
bo w Lotto graja miliony i nawet nie ma jednej osoby ktora by trafila te miliony i dla tego sa kumulacje i potem w koncu zdarzy sie cos takiego jak cud i ktos trafi wkoncu
Zgrywus ale nawet jesli to sa statystyki prawdziwe no to nawet jesli chodzi o wygrane i ilos wygranych do zawartych zakładow to i tak marnie. . .
a w Kaskade gra nie spelna do 300tys zakadow i raz na jakis cos ktos trafi a w lotto plus czy inne to miliony wyslanych kuponow i nic