Wpisy użytkownika ktoza
Łącznie 422 wpisów w archiwum, pokazane od nr 943 322. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
racja, Polska to tania dla Niemców. Nawet do fryzjera przyjeżdzają, bo u nich za drogo
Jacku to nic pisałam, że gozdek grał codziennie po 200 złoty w Multi i chyba wychodził na tym nieźle bo grał ze 2 lata Tera nie wiem....
Jacku to nic pisałam, że gozdek grał codziennie po 200 złoty w Multi i chyba wychodził na tym nieźle bo grał ze 2 lata Tera nie wiem....
jacek, takich miszczów jak ty tu było kiedyś dużo np: edi8 czyli muiszcz od skosów ukosów i przykosów, albo kogutek 19 misczumio od progresji za dyche i inni, ale nikt z nich jak i ty na tych ma(ł)pach cudów nie wymyśli
Dziecko, nie używaj samych dużych liter, bo nikt tu nie krzyczy!!
a sam(a) jesteś jak ten kot na pustyni
a sam(a) jesteś jak ten kot na pustyni
Dziwne, użył słów powszechnie uznawanych za niecenzuralne, a jeszcze go administrator strony Pasko promuje!!!!
no to macie przyzwolenie
no to macie przyzwolenie
opijasz i opalasz....ale gość się na chapał 5x9/10 całkiem nieźlejescze żeby z pulsem
Totalizator Sportowy w 2011 roku zbudował dobre portfolio produktów, które można by podzielić na trzy części. Pierwsza część dotyczy gier liczbowych. Można tu łatwo zauważyć dominującą pozycję gry Lotto. To jest ta gra 6 z 49. Druga pozycja, to gra wspierająca Lotto, gra Multi Multi. Ciekawymi produktami są loterie pieniężne. Podam przykład. Kaskada, nowa nasza loteria, która została wprowadzona w ubiegłym roku, z bardzo dobrym rezultatem, z ogromnym zainteresowaniem naszych klientów. W tej chwili będziemy uruchamiać z powrotem kampanię promocyjną tego produktu.
Ogromne zainteresowanie i największy zwrot sprzedaży produktu zanotowaliśmy w zdrapkach. Drobny produkt, ale jego wzrost jest szacowany w kilkunastu procentach rok do roku.
Ogromne zainteresowanie i największy zwrot sprzedaży produktu zanotowaliśmy w zdrapkach. Drobny produkt, ale jego wzrost jest szacowany w kilkunastu procentach rok do roku.
gratulacje,cóż za wspaniałe osiągnięcia!!!!
szczególnie mnie zwrusza te 4 razy 4/10
wspaniałości
szczególnie mnie zwrusza te 4 razy 4/10
wspaniałości
Punkty LOTTO w dniu dzisiejszym są pozamykane na cztery spusty, a zatem dzień wolny od hazardu dla wszystkich
to wypełnij kupon!!!!
a najlepiej duuuuuuuuuuużo kuponów
Już od 136 dni nie padło 10/10
a najlepiej duuuuuuuuuuużo kuponów
Już od 136 dni nie padło 10/10
Pasko, kiedy ukaże się wydanie książkowe czatu, bo z tego co wiem to pracę doktorską ktoś zamierzał na jego podstawie już napisać
dobrze, ze dopłacacie do kultury, bo niektórym słoma z butów wychodzi
greg 2012-12-29 (14:47) Vinco ! Vinco ! Vinco ! Płock
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
http://www.lotto.pl/kaskada/zagraj-na-probe
rewelacja na 100 losowań wszystkie na próbę wygrane
To jest to:
COCA COLA
rewelacja na 100 losowań wszystkie na próbę wygrane
To jest to:
COCA COLA
LOTTO nie leci w kulki,tylko komputer sobie robi JAJA!
Brak możliwości skreślenia samemu liczb sprawia, ze główna wygrana będzie wtedy gdy się mu dobrze opłaci
gry opłacalne to:
KENO
JOKER
KASKADA
MULTI MULTI
reszta to gry losowe
MINI LOTTO
LOTTO
Brak możliwości skreślenia samemu liczb sprawia, ze główna wygrana będzie wtedy gdy się mu dobrze opłaci
gry opłacalne to:
KENO
JOKER
KASKADA
MULTI MULTI
reszta to gry losowe
MINI LOTTO
LOTTO
zagraj na próbę, a wygrasz!!!
w realu odpada... wygrywa zawsze ŁONhttp://www.lotto.pl/kaskada/zagraj-na-probe
w realu odpada... wygrywa zawsze ŁONhttp://www.lotto.pl/kaskada/zagraj-na-probe
gościu wygrał 1000 złoty w kaskade i niestety ale na własne życzenie to przegrał, bo chciał wygrać więcej!
a tu FIGA Z MAKIEM
a tu FIGA Z MAKIEM
Jak nie chcecie grać w KASKADE to grajcie w KENO, albo w MULTI MULTI też gry opłacane
Zdrapki zostawiam dzieciom....
a co! Niech sie uczą za młodu, i ju
Zdrapki zostawiam dzieciom....
a co! Niech sie uczą za młodu, i ju
przepraszam jak kogoś obraziłam, ale zostałam pierwsza nazwana to jest pszezwana,a tomcio jescze sie przedzeźnia
rozumiem, chciałeś się zabawić moim kosztem??
Niech ci będzie przebaczam
Niech ci będzie przebaczam
w to się nie da przegrać
wygrane lecą co i rusz
w to się nie da przegrać
wygrane lecą co i rusz
nikomu już nie można wierzyć!!
Okazuje się, że te rewelacyjne wygrane na próbe to tylko podpucha
Bo w realu to abo wypada 6 tr abo 7 tr, co som niepłatne!
Nie wierzę już w żadne gry bo to wszystko aby naciągnąć drugiego człowieka
I wam tesz tak radze
Okazuje się, że te rewelacyjne wygrane na próbe to tylko podpucha
Bo w realu to abo wypada 6 tr abo 7 tr, co som niepłatne!
Nie wierzę już w żadne gry bo to wszystko aby naciągnąć drugiego człowieka
I wam tesz tak radze
ale ktoś załatwił dziś teesa 8 x 9/10 z plusem!!!!1
Musieli głębiej sięgnąć do swojej kieszeni aby ze swoich dopłacić
Dobrze im tak
Musieli głębiej sięgnąć do swojej kieszeni aby ze swoich dopłacić
Dobrze im tak
emeryt, a taki świntuszący człowiek
a na rekolekcje byś poszedł grzeszniku
a na rekolekcje byś poszedł grzeszniku
grając w Lotto.de pracujecie na przyszłość i teraźniejszość Niemiec.
Wasz wybór.
Wasz wybór.
KASKADA to gra tylko dla idiotów
sama grałam w nią tylko dwa razy Pierwszy i Ostatni!!!
sama grałam w nią tylko dwa razy Pierwszy i Ostatni!!!
Jedyny wygrany na tym FORUM to Janusz Paśkiewicz pseudonim Pasko!!
Reszta to niestety
Reszta to niestety
Ile chcesz wygrać?
700,6000,250000 zł?
Może więcej??????
Zagraj w MM
Wybierz ile liczb typujesz
O jakie wygrane grasz.
Wypłacamy średnio
Milion złotych dziennie!
-----------------------------
Zarabiamy dla siebie
Dwa miliony dziennie!!!!!!!!
700,6000,250000 zł?
Może więcej??????
Zagraj w MM
Wybierz ile liczb typujesz
O jakie wygrane grasz.
Wypłacamy średnio
Milion złotych dziennie!
-----------------------------
Zarabiamy dla siebie
Dwa miliony dziennie!!!!!!!!
2012-12-30 (07:04)
statusgreg
Data rejestracji: 2004-07-14
Ilość postów: 86
363
wpis nr 587 869
Witam masa pracy lecz czy wyeliminowac sie da te idiotyczne wpisy masa ludzi nie wchodzi na chat bo to dla nich dziecinada .
Zadaj pytanie na forum czemu ludzie nie uczestnicza w rozmowach?.
Tam tylko k....wa wyzwiska itp. ... gdzie normalne rozmowy tematy o lotto itp. ...
Twoja idea jest ok / wprowadz blokade stanowczo na slowa nieetyczne i eliminowac trzeba osoby wiesz jakie.
Data rejestracji: 2004-07-14
Ilość postów: 86
363
wpis nr 587 869
Witam masa pracy lecz czy wyeliminowac sie da te idiotyczne wpisy masa ludzi nie wchodzi na chat bo to dla nich dziecinada .
Zadaj pytanie na forum czemu ludzie nie uczestnicza w rozmowach?.
Tam tylko k....wa wyzwiska itp. ... gdzie normalne rozmowy tematy o lotto itp. ...
Twoja idea jest ok / wprowadz blokade stanowczo na slowa nieetyczne i eliminowac trzeba osoby wiesz jakie.
2013-01-22 (18:50)
statusPasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 3245
ADMIN
1
wpis nr 595 512
Spróbuję przywrócić chat z nieco ostrzejszymi zasadami. Przede wszystkim chat nie może służyć do wyzywa się lub jakichkolwiek innych agresywnych zachowań.
Czasami można się po kłócić czy wejść w mocniejszą wymianę przeciwnych opinii na jakiś temat, ale granice są. Gdy zobaczę że ktoś emanuje negatywną energią, drwi sobie, dąży do kłótni czy w inny sposób negatywnie oddziałuje na chat będzie blokowany.
Po blokadzie można pisać do mnie prywatne e-maile z wyjaśnieniami, które mogą przyczynić się do odblokowania lub nie.
Osoba może stracić prawo do wypowiadania się na chacie z zachowaniem pozostałych praw do typowania, komentowania artykułów, pisania w profilach innych osób czy też na forum. Mogę również nałożyć blokadę pełną na całe konto.
Na chacie można pisać dopiero 3 dni po założeniu nowego konta! Tym samym po blokadzie nie będzie możliwości założenia po chwili kolejnego konta i wdziera się z powrotem na chat.
Jeśli ktoś chce wyrównywać jakieś prywatne porachunki słowne, powinien poszukać do tego innych stron. Konkurencji nie brakuje i nawet znajdziecie linki w tym temacie.
Ktoś pisał że jestem niesłowny, a przecież pisał em że będę po 17:00. 18:40 nie jest przed 17:00.
------------------------------------------------------------
chyba jednak Pasko jesteś niesłowny
statusPasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 3245
ADMIN
1
wpis nr 595 512
Spróbuję przywrócić chat z nieco ostrzejszymi zasadami. Przede wszystkim chat nie może służyć do wyzywa się lub jakichkolwiek innych agresywnych zachowań.
Czasami można się po kłócić czy wejść w mocniejszą wymianę przeciwnych opinii na jakiś temat, ale granice są. Gdy zobaczę że ktoś emanuje negatywną energią, drwi sobie, dąży do kłótni czy w inny sposób negatywnie oddziałuje na chat będzie blokowany.
Po blokadzie można pisać do mnie prywatne e-maile z wyjaśnieniami, które mogą przyczynić się do odblokowania lub nie.
Osoba może stracić prawo do wypowiadania się na chacie z zachowaniem pozostałych praw do typowania, komentowania artykułów, pisania w profilach innych osób czy też na forum. Mogę również nałożyć blokadę pełną na całe konto.
Na chacie można pisać dopiero 3 dni po założeniu nowego konta! Tym samym po blokadzie nie będzie możliwości założenia po chwili kolejnego konta i wdziera się z powrotem na chat.
Jeśli ktoś chce wyrównywać jakieś prywatne porachunki słowne, powinien poszukać do tego innych stron. Konkurencji nie brakuje i nawet znajdziecie linki w tym temacie.
Ktoś pisał że jestem niesłowny, a przecież pisał em że będę po 17:00. 18:40 nie jest przed 17:00.
------------------------------------------------------------
chyba jednak Pasko jesteś niesłowny
myślę, że zajmiesz Pasko stanowisko w tej sprawie, bo w zasadzie po krótkim okresie spokoju doszły do głosu ludzie, nie o niskim poziomie intelektualnym i co gorsze mający bardzo ubogi zasób słownictwa.....
Myślę, ze twoje reklamy na tym nie ucierpią, a młodzi ludzie czytający nie nabiorą złych nawyków od niektórych z liderów tego czata
Myślę, ze twoje reklamy na tym nie ucierpią, a młodzi ludzie czytający nie nabiorą złych nawyków od niektórych z liderów tego czata
rok 1973
stawka za 5 zakładów 50 groszy!!!!!!
Jednak można było zawierać minimum 2 zakłady!
Nie było lekko
stawka za 5 zakładów 50 groszy!!!!!!
Jednak można było zawierać minimum 2 zakłady!
Nie było lekko
T.esik nieźle leci z Wami w c***a
wypłynęło z kieszeni graczy 959.530 zł
powróciło 343,266 zł
aż dziw bierze, że tylu jeszcze daje się nabrać
i to 2 razy dziennie!!!!!!
wypłynęło z kieszeni graczy 959.530 zł
powróciło 343,266 zł
aż dziw bierze, że tylu jeszcze daje się nabrać
i to 2 razy dziennie!!!!!!
lepiej za Lotto Plus niż za Lotto, przy 1 do 3 za 1 zakład hehehehheheeh
co za nowe cuda w tym "Jokerze"