Wpisy użytkownika kosmaty
Łącznie 12 124 wpisów w archiwum, pokazane od nr 243 911. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hosia,lila,ulala,emerytka,ulexxa,bella,mag..i wszystkie inne kobitki w górę serca

ulexxa widzę ze dotarłaś do domku no to pod towasze święto

dle ciebie,,

dle ciebie,,

tu krzys97119 prosi abym kobiety pozdrowił i życzył dużo szczęscia w typowaniach ,oczywiscie w realu

dlsa wszystkich kobiet http://www.youtube.com/watch?v=My2Lj3Wgi00
lila zawsze można znależdż powód u mnie drzwi otwarte ,chyba że będę gdzies na wyjezdzie

mała sorki ja nie o dowipie ,myslałem że zauważyłaś coś przy nicku

top secret czyli puszczamy na jedną godzine,12 losowan bo nie rozumiem twojej sztuczki
witajcie 

po1. dziękuję wszystkim za gratki w księdze
po2.ulexxa

po3 wędrowca netowy śnił mi się bazar-stisko z futrami "reklamował" to stoisko czarny niedzwiedz.......proszę o tłumaczenie snu
dziękuje

po1. dziękuję wszystkim za gratki w księdze

po2.ulexxa

po3 wędrowca netowy śnił mi się bazar-stisko z futrami "reklamował" to stoisko czarny niedzwiedz.......proszę o tłumaczenie snu
dziękuje

ulexxa to był tylko 1 wybryk natury bo dalsze typowania to całkowite fiasko,ale dzięki

deki72 czytałem że przegrałeś wędki na rzecz T/S ,to dzis je odegraj bo sezon juz tuż tuż
własnie jadę zrobic opłaty
własnie jadę zrobic opłaty
ulexxa z jakimi wygranymi cały czas ------
a z migreną dasz sobie radę idzie słoneczko wraz z ociepleniem , będzie miło

a z migreną dasz sobie radę idzie słoneczko wraz z ociepleniem , będzie miło

yapa na kutrze nie byłem i nie będe ,woda jest zarzadka /tylko na morzu/

ulexxa wróciłem w czwartek i w tej chwili siedzę nad projektem poddasza
deki nie wiem cz lód jest ale myslę o rzece
deki nie wiem cz lód jest ale myslę o rzece
ulexxa do architekta to mi daleko prjektuję mebelki do pokoju dziecinnego który znajduje sie na poddaszu, wymóg klienta to 3 kolory płyty i całość ma tworzyć szachownicę

ulexxa i tu masz słuszną rację, zarys mam ale wiecznie mi brak lub zostaje luka klku cm

ulexxa miałem tu na chacie jakies posądzenia o biłe myszki ,dlatego spytałem

a teraz jadę do tartaku sprawdzić dlaczego nie przywiezli mi drzewa na budowe

ulexxa daj spokój,za miesiąc mam 50-lecie,na podwórku burdel.trwa budowa a ja niemam czasu nad tym zapanować
mam łeb 6/9 z przybudówką i nie mogę tego ogarnąć a mówisz że brak mi problemów

emerytka jacy cichociemni 1,2,3,4,5,41,42,43,44,45 wysłałabyś bo ja tak ,i czm tu sie chwalić

wedrowco net.sniłem bardzo daleką kuzynke/zapomniałem że istnieje/ u której robiłem remont jej se wszystko podobało była zachwycona i przyszedł jej szwagier ,zaczoł wydziwiac ze to nie tak tamto nie tak,z nerwów sie obudziłem .....co ty nato

przepraszam nie dam rady
W.N narzyczałem dzis oby twoje prorocywo sie nie spełniło
W.N narzyczałem dzis oby twoje prorocywo sie nie spełniło

bo ja też będę