Wpisy użytkownika kosmaty
Łącznie 12 124 wpisów w archiwum, pokazane od nr 249 162. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
deki jutro chocby ...na..... stawał iade na ryby i nic mnie nie rusza
deki zanety rozrobione w poniedziałek ale wiecznie coś wyłanczam telefon i jadę 

wiecie że jak mnie teraz córka wysciskała ,nawciskała że mnie kocha to wytrzeżwiałem ,JAK TO DOBRZE MIEĆ DZIECI 

kasika bankowe ,nie bierz moich 10 z typowan a zostanie tylko70
takie mam typowania

takie mam typowaniaryszardz12 byłem na szkoleniu w KROSNOWICACH W fabryce mebli tapicerowanych istnieją jeszcze?
to była poteżna firma ale zbankrutowała dlatego tam byłem prawie rok aby zciognąc dług byli mojej firmie winni prawie 600000pln
ryszardz rozkradli prezesi vice prezesi za zgodą kierowników ,podzielili się łupem

tez tak myslę według mapy nikt nieobstawiłby 21,23,27 a tak jest 3x 3/6
to blisko zawozu chba przejeżdzam przez Wołkowyje jest tam rzeczka o tej samej nezwie
GOLFIK jakby co to możesz zaklepac jakis domek ,przyczepe nad wodą
bo tam gdzie jeżdzę to własciciel ma kłopoty z miejscowymi ,zrójnowali mu przyczepy i się sądzi ,nie ciekawa atmosfera
deki nie byłem w wtorek przywiezli mi drzewo z tartaku na budowę a dalej pogoda brrrrr
deki przekaski apetyczne ,tylko z wyglądu co do bikini to jedna odstawała WYBITNIE
ryszardz co tu typowac aga dzis całe pół dnia pytała ,kresliła .mazała,iiiiiiiiiiiiiiii

do Kłodzka nie jezdziłem wszystko na miejscu,od poniedziałku do piatku doglądałem 2 zmiany /sprawdz,pokaż,wydaj,/
ulexxa jeszcze bym spał ale dzis zaczynam remont,muszę spakowac narzedzia i do pracy w koncu tydzien leniuchowałem

musze konczyć ,ide pakowac osprzet
..trzeba zyc nadzieją
...NADZIEJA MATKA GŁPICH ,ALE KAŻDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI
..trzeba zyc nadzieją
...NADZIEJA MATKA GŁPICH ,ALE KAŻDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI

podzieli