Wpisy użytkownika kosmaty
Łącznie 12 124 wpisów w archiwum, pokazane od nr 225 909. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mieliśmy kiedys swoje grono w barze i graliśmy w grupie i dlatego mam wątpliwośći

pytanie zinnej beczki ...czy ktoś z was wędkuje,czy są tam akweny,jeziora które warto przeczesać ryby chciałbym zaplanować otwarcie sezonu a może i wakacje

ulexxa czy jeszcze moczysz odciski po imprezie, nie dajesz znaku życia a może kacorek męczy

Wędrowco netowy....poobiedni sen znowu wybierałem się na ryby ale tak śmiesznie bo tramwajem pod namiot,ogólnie mówtąc był to wesoły tramwaj..//jakis numerk

ulexxa bardzo się cieszę ze nic tobie niedolega przy okazji walentynkowe
.już dziś.......bo jutro może być różnie

.już dziś.......bo jutro może być różnie

ulexxa w zeszłym roku byłem dwukrotnie nad Soliną,piękne widoki,woda cisza tylko my, wędki i ry...............by

skoro mam was wszystkie skorzystam z okazji i wszystkim nultipaskowiczką na Walentynki
rozbijcie BANK t/s
rozbijcie BANK t/s
bella34 niedługo wydasz wiecej na lekarza jak tak dalej będziesz
odwodnisz się

odwodnisz się

robal36 poczytaj wszystkie wpisy tytoniarza bo myślę ze jestes w błedzie

JA to wiem ale był spór, bo tytoniasz wczoraj pisał że wygrał w jokera kreśląc SWOJE liczby

szybkiego powrotu do zdrowia bo brakuje nam twojej interpretacji snu......................Grzane
z sokiem.
z sokiem.eryka1 nerwów jak nerwów ale nikt się nie chciał dołączyć do napisania skargi na t/s
.
.MULTIPASKOWICA jeśli kupony można wysyłać do 22.05 to wczoraj powinniśmy wysyłać kupony do 22.15 ............................co wy na to.
pasko a może do tego jakaś kumulacja 10 lub 15 zeta za kazde losowanie

ulexxa kiedy będziesz w swoim Dżwinowie czy koło,może tam pezyjadę to na bałtyku powędkuje

ulexxa piękności ten DELFIN
..............skromne pytanko,przewiezierz mnie

..............skromne pytanko,przewiezierz mnie

muszę to przemysleć moja druga połowa jest na tak a ja
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrów
..............papugi żółtolice,nimfy,akwarium 400 litrówulexxa szybkiego powrotu do zdrowia -teraz wiem dlaczego nieodpisałaś

miłych snów

.