Wpisy użytkownika kocur
Łącznie 9 748 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 311 077. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wytypowałem 41,55,6 ale nie wysłałem a w dwóch skreśleniach 61 ,35
Te niebieskie kwadraciki na mapach to jakie liczby oznaczają ?? Te co nie wpadły , lub maja szanśe w najbliższym losowaniu ??
Bo wiesz chcę spróbować z trzech liczb typować tak z kilka losowań
Z moich obserwacji na blankiet, wychodzą mi takie liczby.
8,10,28,55,58,59,67,79,
8,10,28,55,58,59,67,79,
Przy skreśleniach na trzy liczby z takiej ilości liczb jest trudno coś wybrać
Na moim zakreślonym blankiecie jest wolna kratka i wychodzi że jest to 51
greg widzę że na wysokie numery typujesz. Sądzisz iż to te losowanie takie będzie ?
pawus i chyba tak jest, bo wygrać nie mogę atak poza tym to mało typuję. Tak jak dzisiaj mam kasę i coś wyślę
Nie ma co się za bardzo zastanawiać nad liczbami bo to jeszcze gorzej wychodzi. Trzeba typować jak maszyna...losowo
TSa trzeba skubać na drobne. A wielkie wygrane są dla kasiastych co mają możliwość przeje...ać 5 tyś na miesiąć
pawus przy takiej kwocie za 10 z 10 to i bez plusa by się obeszło. A i w kielni zostaje na drugie losowanie
pawus Jak miałem monetę to raz skreśliłem 10 liczb i tylko wpadł mi plus
pawus musisz sam to też chcieć. Tu tak sobie wszyscy piszemy a kto co skreśla to już jest inna sprawa..
Ja podaję zawsze takie liczby co sam skreślam i wysyłam. Jeżeli nie wysyłam to i tak podaję takie liczby jak bym miał sam zakreślić..
Znając niektóre kumulacje to wygrają ze 2,4 osoby i że wysłali na ch/t
Zaraz trzeba iść wysłać kupony i kupić jakieś piwo bo te wirtualne to już mi bokiem wychodzi
A są jeszcze takie osoby tu na multipasko które wygrywają większe kwoty a się tak nie udzielają jak my tutaj
Markizo szkoda że wcześniej nie byłaś bym sobie jakieś liczby na moje trójki załapał
tak wiem od nadwornej astrolog medeii się nazywa która tu pozdrawiam
Też nie dawno pytałem o dwu cyfrowe - czy zostają czy trzeba do liczby jednocyfrowej
OPA wejdz na profil i sprawdz kto jakie wpisy robił może te osoby maja meila czy coś
markiza kiedyś na interii było o tym jaka jest liczba nazwiska i jaka imienia
Markiza napisz mi na e-maila co jest tobie potrzebne aby postawić horoskop. Serio ?? W profilu masz mojego @@
Są ludzie którzy to ogarniają te księżyce i te horoskopy.
Spróbować nie zaszkodzi. A zdarza się i to nie rzadko że takie chybił trafił wysłane przez kogoś kto za bardzo się na ty nie zna a wygrywa
Spróbować nie zaszkodzi. A zdarza się i to nie rzadko że takie chybił trafił wysłane przez kogoś kto za bardzo się na ty nie zna a wygrywa
tommek tak samo jest z testerem liczb. Są dni w które wpadło 5 liczb z 5 jakie sprawdzamy i takie gdzie tylko jedna albo i wcale