Wpisy użytkownika klaudiss
Łącznie 1 156 wpisów w archiwum, pokazane od nr 856 218. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
emeryt aleś mi dał horoskop a miałam rozwikłać trafienie 10 z plusem
Ja zaszalałam dziś wyslałam kilka "3" musi coś wpaśc z plusikiem
całkiem niedawno to ja wysyłałam 4 zeta do moniki a teraz weszłąm na twój link i ta otp monika jest na 4 miejscu
niech to da Ci do myślenia zarabiają tylko ze 2 osoby ta co ją masz ostatnią i ta monika
Jeszcze Ci powiem że to ostatnie konto które masz to właśnie osoby do których ja wysłąłąm meila muszą teraz wpłącać kasę a Monika jest zaraz za nim więc to oni się wymieniają niestety tajka prawda jest
o czym ty mówisz jestem w tym progranie i co jest tak jak Ci piszę teraz dokłądnie tak
czytać umię więc wiem o co chodzi w tym programie
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
Mnie ten program nie przekonuje dla mnie to zwykła ściema uwierzę jak otrzymam kasę na konto
zaraz wpłaciłam kasę więc po kilku dniach on powiniem mieć w swoim programie powinien mieć informację na ten temat ze ktoś już jest w jego programie czy tak?
on ma wiadfomości w każdej pozycji zero zero itd
ja również mam zero zero itd więc jak to działa
ja również mam zero zero itd więc jak to działa
Więc według tego co tam piszą on powinien mieć taką informację a nie ma
podam Ci mojego meila prześlij mi to potwiedzenie wpłat oki z ostatnich dni lub miesiąca oki
rita644@wp.pl tylko z wyciągu bankowego a nie tego z programu oki
falasa twierdza że wpłacili ale ja nie mam potwierdzenia u siebie
falasa oki kasa kasa ale czemu nie ma żadych informacji pisałąm Ci ze na 100% zapłaciłam 5 zeta a gosć z tąd nic na ten temat nie wie wytłumacz mi dlaczego