Wpisy użytkownika klaudiss
Łącznie 1 156 wpisów w archiwum, pokazane od nr 849 561. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
żeluś o tak nieszczęścia chodzą po ludziach a może to twoje auto specjalnie się zepsuło żebyś nie zwariował jak ta 10 padnie
bella jak nie 10 żelusia robi grę na 14
7,11,12,23,24,38,48,53,57,80 gdzie 80 to +
7,11,12,23,24,38,48,53,57,80 gdzie 80 to +
serio ja mam taką "6"
51,57,66,78,79,80 nie ukrywam że +80 mnie interesuje albo któraś inna z tej 6+
51,57,66,78,79,80 nie ukrywam że +80 mnie interesuje albo któraś inna z tej 6+
lila zwłaszcza te niżej bo tak kicha by była z taką łysina latać
lila o właśnie można coś ukręcić w dredy byle nie ukcić całkiem wtedy kaleka na całe życie
no i proszę ryję sama z siebie , bo zobaczyłam oczami wyobraźni te dredy
a co tam trza się pośmiać co nam zostało z tych emerytura za 20 lat może zdażę co wziąć zanim zemrę ihihihihi tylko się pośmiać hihihihi
może następne 20 lat hiihhi na emeryturze se posiedze a co niech płaca
lila jak człowiek jest uśmiechnięty to lżej się żyje ja mam taką dewizę
szczeże mówiąc ja wolę w dużego zresztą gram namięltnie w dużego
kiedyś grałam namiętnie w multi ale tyle kasy co wtopiłam to szok
dałam sobie spokój ale czasem zagram
dałam sobie spokój ale czasem zagram
np. wczoraj w tego durnego multi wtopiłam 75 zeta a wygrałam 8 zł
ale ze 2 tygodnie temu zagrałam tylko 1x stawka na 3 i trafiłam 3 z + zgarnęłam ponad 200 zł ale co to jest jak z regóły się wtapia
robal na "3" 5 i 6 czasem z czapki trochę analizuję liczby a czasem na pałę
monsiu ja kiedyś grałam na parkę wiesz dziś za 2 zł jutro za 4 itd wow opamiętałam się jak wtopiłam kilka tysiaków przestałam grać a za 4 dni moja parka padła
ale mam w dużego swoje liczby w które gram już ze 20 lat i mam nadzieję , że wreszcie wpadną mi jeszcze w tym wcieleniu
pewno mnie w łeb walisz bo jak bym tą kse na konto odkładała przez 20 lat to już bym wille z basenem miałą
monsiu no no w taką narastającą tylko grałm na parkę szkoda kasy bo wiesz jak to jest jak już dużo wtopisz to mówisz a może dziś wpadnie a tu kicha i tak to idzie
monsiu i tu masz rację dlatego już nie gram hazardowo bo tak to mozna było nazwaćć ale w dużego gram namiętnie tylko tą 5 co w lutym trafiłam w dużego padła mi na chybił trafił a nie na moje skreślone stałe liczby tzw
zuza nie ma za co a u niej na stronce jak wejdziesz świetnie ją prowadzi ze zdjęciami i opisami zajefajna stronka w sam raz dla takiego głąba jak ja
losowanko trza zobaczyć bez 2 zdań hiihihhihi trza zobaczyć czy żeluś te włosy ma rwać hihiihhiih
lila ja se mogę kilka wyrwać na głowie jak jutro mi wpadnie ta 6 w dużego se kupie perukę a co
lila taka szopa no co ty {{omchcesz mnie oszpecićg}}chcesz mnie oszpecuioć
ja gram na tą 6 wieczoerm
51,57,66,78,79,80x5 szt z + jak nie wpadnie to
51,57,66,78,79,80x5 szt z + jak nie wpadnie to
Ja myślę , że ta 80 dziś poleci
a 78,79,80 mam nadzieję hihihii że z plusikiem będzie
a 78,79,80 mam nadzieję hihihii że z plusikiem będzie
mam kilka 3 na dziś jak mi żadna z plusem nie wejdzie to się pochlastam chyba
bronson to je wywal w cholerę co się będziesz denerwował hiihihi
Mam pytanie?
Kiedy te dziady wypłacają BONUS W MULTI bo nie wiem
Kiedy te dziady wypłacają BONUS W MULTI bo nie wiem
ja się pytam już na zapas żebym potem jakiego szoku nie dostała hiihhihiihihhihi