Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 118 211. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
neptun...nie byłam bo z domu słyszałam cały koncert, jak zresztą wiele innych...u mnie po motławie wszystko niesie
a co to TDS 5.1???
kocio... nie doszukuj się znaków, bo ktoś gł.... przyjdzie
kocio... nie doszukuj się znaków, bo ktoś gł.... przyjdzie
kocio :)
mag...z tego co pamiętam kocio się wybiera na ślub siostry
mag...z tego co pamiętam kocio się wybiera na ślub siostry
".....Tak więc, mimo oczywistych faktów demograficznych i gospodarczych, oczywistej jasności co do przynależności państwowej byłego terytorium WMG oraz z pominięciem jakichkolwiek historycznych dyskusji w jego niezałatwionym statusie prawnym teoretycznie od 1920 z międzynarodowego i dotyczącego państwowości punktu widzenia nic się nie zmieniło.
W RFN istnieje, od 1947 potwierdzona przez wybory z roku 1951 przeprowadzone wśród wysiedlonych (niemieckich) Gdańszczan oraz uciekinierów z Gdańska przed Armią Czerwoną, Rada Gdańszczan, która w obecnej (czerwiec 2009) dziewiątej kadencji angażuje się w ostateczne rozwiązanie kwestii WMG w świetle prawa międzynarodowego. Obok tej instytucji powstał w 1992/1999 r. też tzw. Komitet Gdańska z przypuszczalnie radykalniejszymi poglądami, który nie ma z Radą nic wspólnego, ale uważa się za rząd WMG na uchodźstwie; W przeciwieństwie do Rady Gdańska w swoich celach żąda on m.in. odtworzenia terytorialnego WMG, ale pomija zarówno koncepcje, jak proponuje to zrealizować, jak również ustaleń dotyczących prawa pobytu dzisiejszej ludności byłego WMG i jej stosunków własnościowych na przypadek takiego odtworzenia."
W RFN istnieje, od 1947 potwierdzona przez wybory z roku 1951 przeprowadzone wśród wysiedlonych (niemieckich) Gdańszczan oraz uciekinierów z Gdańska przed Armią Czerwoną, Rada Gdańszczan, która w obecnej (czerwiec 2009) dziewiątej kadencji angażuje się w ostateczne rozwiązanie kwestii WMG w świetle prawa międzynarodowego. Obok tej instytucji powstał w 1992/1999 r. też tzw. Komitet Gdańska z przypuszczalnie radykalniejszymi poglądami, który nie ma z Radą nic wspólnego, ale uważa się za rząd WMG na uchodźstwie; W przeciwieństwie do Rady Gdańska w swoich celach żąda on m.in. odtworzenia terytorialnego WMG, ale pomija zarówno koncepcje, jak proponuje to zrealizować, jak również ustaleń dotyczących prawa pobytu dzisiejszej ludności byłego WMG i jej stosunków własnościowych na przypadek takiego odtworzenia."
zapraszam zainteresowanych do nowego tematu na forum "Jak rozpętano wojnę Multipasko-wą...."
hipcio... szkoda czasu na rozmyślania kto jest kim lub kto kim może być
hipcio...w gdańsku jest super lekarz od kręgosłupa ale Ty chyba masz daleko co?
cześć sąsiad
nastawienie więcej niż bojowe...
cześć sąsiad
nastawienie więcej niż bojowe...
hipcio...ten lekarz bierze za wizytę 80 zł...ale warto to zapłacić, uwierz mi bo widziałam co potrafi zdziałać
hosia...wpisz w google dr Andrzej Suchanowski
Smurf łowi rybki :-)))
Smurf łowi rybki :-)))
hosia... źle sformułowałaś te życzenia... zauważyłam, że tu na Multipasko posiadanie dzieci (więcej niż jedno) jest czymś nagannym ;)
jakbyś miała pytania odnośnie doktora to gg
jakbyś miała pytania odnośnie doktora to gg
witam wszystkich
Wędrowco netowy z tego co widzę za oknem to nie padało w nocy
Wędrowco netowy z tego co widzę za oknem to nie padało w nocy
witaj Monet
mówiąc językiem telewizji oglądalność miał sporą...ale został zdjęty z przyczyn nie zależnych ode mnie
pozdrawiam
mówiąc językiem telewizji oglądalność miał sporą...ale został zdjęty z przyczyn nie zależnych ode mnie
pozdrawiam
Z braku okładek na kupony dostałam dziś w kolekturze taką składaną z czasów gdy zakład na multi kosztował jeszcze 1,25
i na tej oto okładce ktoś miał zaznaczone takie cyferki
4,8,12,14,18,21,24,28,30,34,36,37,40,42,46,48
i teraz proponuję zabawę na 14
typujemy które z nich dziś wylosują
Jeśli ktoś skorzystał z zabawy i skreślił cyferki podane przez Jason`a Bourne to ma 3/3 i 54 zeta
brawo Jason Bourne
brawo Jason Bourne
a jak blesser pójdzie oddać do firmy pożyczkę to powie:
a teraz to mi to lotto
a teraz to mi to lotto
witam ponownie
kto skorzystał z cyferek wybranych przez Jason`a Bourne`a, ma ponownie 3/3
kto skorzystał z cyferek wybranych przez Jason`a Bourne`a, ma ponownie 3/3
annamaria
zlituj się "kobieto"???
bo to przestało być zabawne
albo pokaż zaświadczenie o dysleksji, dysgrafii i o wszystkich dys....
wtedy to będzie bardziej strawne,
chyba!?
zlituj się "kobieto"???
bo to przestało być zabawne
albo pokaż zaświadczenie o dysleksji, dysgrafii i o wszystkich dys....
wtedy to będzie bardziej strawne,
chyba!?
118572. status kathy 2010-06-19 (11:18)
Z braku okładek na kupony dostałam dziś w kolekturze taką składaną z czasów gdy zakład na multi kosztował jeszcze 1,25
zoja...a oprócz tej zabawy wczorajszej jeszcze w swoim profilu podaje
blesser...następnym razem podaj tu na forum te swoje typy, każdy coś wybierze, zagra, a jak trafi to Ci odpali działkę
mag....ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza wyborcza ;)))
radzik.... miałeś plusa?
hipcio....zmieniłam doradcę
radzik.... miałeś plusa?
hipcio....zmieniłam doradcę
witam ponownie
mariucha...ja od wczoraj czekam na odp. dot okładki ;)
ostatnią większą wygraną miałam w styczniu - 910 zł
mariucha...ja od wczoraj czekam na odp. dot okładki ;)
ostatnią większą wygraną miałam w styczniu - 910 zł
Robal_36
a ja jak zwykle moje zestawiki z typowań. o cholipka, lecę zatypować bo zaraz za późno będzie.
max... jak widać
a gdzieś Ty bywał?
a ja jak zwykle moje zestawiki z typowań. o cholipka, lecę zatypować bo zaraz za późno będzie.
max... jak widać
a gdzieś Ty bywał?
fish poker... musisz mieć tysiąc wpisów, żeby mieć Vipa...ale czy to naprawdę takie istotne?
przecież nie będziesz pisał bredni tylko po to żeby ten status osiągnąć
tak myślę ;)
przecież nie będziesz pisał bredni tylko po to żeby ten status osiągnąć
tak myślę ;)
hipcio...ja ostatnio kilka trójek tak przepuściłam. nie martw się...wieczorem będzie lepiej
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
fish poker
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
hipcio... czy ja źle widzę?, ale wydaje mi się, że to trójki
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
fish poker...sprawdź w typowaniach
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
hejka sąsiad !
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
dzięki ricardos...chciałam ja puścić na 14 no i wstawiłam 24 zamiast 37
SirMavins
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
SirMawins
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
A teraz jeszcze pytanie ogólne. Do czego Waszym zdaniem służy ten czat? czat i tylko czat...
bo na forum to wiadomo...
są konkretne tematy...
a w regulaminie nie ma rozgraniczenia
bo na forum to wiadomo...
są konkretne tematy...
a w regulaminie nie ma rozgraniczenia
ricardos hejka...
od kiedy Pasko wprowadził losowania na xlotto to ja nie oglądam tych żab i kangurów
od kiedy Pasko wprowadził losowania na xlotto to ja nie oglądam tych żab i kangurów
ups o faraonce zapomniałam... fałszywa jakaś ta faraonka, powinna szczęście przynosić
ricardos...nie wiem kto był wczoraj wieczorem ale wylosował mi 5/9 i jokera + jeden
Robal_36
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
hipcio...jak już Cię będzie mocno korcić to tylko jedną na 1 zł proponuję
ricardos...właśnie sprawdzałam na stronie lotto, Rusiecka: znak zodiaku waga, to tak jak ja :)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
hipcio...zdradzę Ci tajemnicę... najtaniej kupić doradców w ciucholandach.... na kilogramy się kupuje...
czy ktoś pamięta jaką trójkę podałam rano? i jak tu się nie zdenerwować? ;)