Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 119 562. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
TS podał już wyniki. kumulacja. bonus na miejscu. w mini nie ma piatki
hej ricardos. ja 4/8 i 2/3 i oboki, oboczki, obooczki oboczków. dobranoc 

a chodziło mi po głowie później 16,18,19 i masz babo placek - nie wysłane
pięknaja...konsekwencję to ja mam jeśli chodzi o te cyferki ale w większym zestawie

Rafał...zmień doradcę...ja zmieniłam już drugi raz...i będę zmieniać do skutku 

Mój dostał wypowiedzenie
, a każdy następny na okres próbny przyjęty
, a każdy następny na okres próbny przyjęty
hipcio... mój doradca jest wielce zaszczycony i onieśmielony tymi dowodami sympatii 

bella34 ...no to jedziem...
hosia...Pasko jeszcze jest
ooo
i Wędrowca netowy
hosia...Pasko jeszcze jest
ooo
i Wędrowca netowy
hipcio...podesłałabym mu Bałwanową, ale jest spakowana z ozdobami świątecznymi na pawlaczu

tczew 1958...kiedyś był tylko Rembiszewski i też było dobrze, czwórkę w kotto co raz się trafiało 7/10 w multi to przynajmniej raz w miesiącu, a teraz? 

tczew 1958
spróbuj odświeżyć stronę...mi pomogło...znaczy komputerkowi mojemu
spróbuj odświeżyć stronę...mi pomogło...znaczy komputerkowi mojemu

mi wczoraj tez się tak robiło, ale potem przestało...spróbuj jeszcze zamknąć stronę, odświeżyć kompa
witaj mariucha... podaj pewną szósteczkę z plusem bo zaraz muszę wychodzić
Rafał... jakby to miało nam pomóc w wygraniu to niech jeszcze Pudzian dojdzie

a nie widziałeś Pudziana w tym show polsatu w stroju chippendelsa? (sorki jak źle napisałam) to słówko
Wędrowco netowy ...właśnie wróciłam ze sklepu i spaceru lotkowego i już kropiło 

chcecie zobaczyć coś ciekawego?
http://nasygnale.pl/gid,12404758,title,Takich-plantacji-jeszcze-nie-widziales,galeria.html
http://nasygnale.pl/gid,12404758,title,Takich-plantacji-jeszcze-nie-widziales,galeria.html
bella34...chcesz powiedzieć że Wieleba Cię zaprosił na swoje rancho??? 

tęcza taka od początku do końca, to podobno szczęście przynosi...
neptun ja też, tak ok.14-tej
neptun ja też, tak ok.14-tej
Robal_36
lepiej nie oglądać tych zwierzaków. Pasko bardzo mi oszczędził nerwów xlottem, nie muszę oglądać i słuchać tych bajdurzeń
Pasko
lepiej nie oglądać tych zwierzaków. Pasko bardzo mi oszczędził nerwów xlottem, nie muszę oglądać i słuchać tych bajdurzeń
Pasko

szpicbródka....gratuluję wyboru...teraz już Ci się będą przypominać do końca Twych dni

naptun... już wiem co Ci po głowie chodzi, naoglądałeś się wczoraj na Starówce pierwowzoru Twojego nicka i kudłate myśli...
banan dla ostrzeżenia, w razie jakby ktoś się zagalopował...tak na wszelki wypadek

banan dla ostrzeżenia, w razie jakby ktoś się zagalopował...tak na wszelki wypadek

a patrząc na ilość osób piszących na czacie i czytających
to się nazywa
permamentna inwigilacja
to się nazywa
permamentna inwigilacja

Wędrowco netowy...coś tam pada...zdjęć kilka zrobionych...Dzień Przytulania zaliczony