Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 291 428. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gała ...
a ja w keno pierwszy raz trafiłam większą kwotę to znaczy 48zeta miałam 5/6 trafione
a ja w keno pierwszy raz trafiłam większą kwotę to znaczy 48zeta miałam 5/6 trafione
pytałaś mnie o 17 u korna więc ja Ci odpowiedziałam tutaj że jestem bardziej za 13
Lestek...
ale zmiana na super ...myślałam że jesteś zramolałym staruchem
ale zmiana na super ...myślałam że jesteś zramolałym staruchem

no mnie się powtórzyły liczby na które grałam 2 czy 3 dni temu 3,11,61,63
Lestek ...
ja mogłam mieć dzisiaj 700zeta było 5moich pewniaków z 7 ale odrzuciłam 53 zamiast tego dałam 61,75
witaj Rysiu

ja mogłam mieć dzisiaj 700zeta było 5moich pewniaków z 7 ale odrzuciłam 53 zamiast tego dałam 61,75
witaj Rysiu

najgorsze jest to że weszło sporo moich liczb a nie lubię robić powtórek
Rysiu dzięki że tak wierzysz we mnie ale Ty chyba wszystkim dobrze życzysz a mnie w zakłopotanie wprawiasz
Tobie też życzę dużej wygranej
Tobie też życzę dużej wygranej
witaj Rysiu właśnie siedzę nad liczbami i intensywnie myślę
zastanawiam się czy nie puścić tych samych liczb co mam przynajmniej tak mi podpowiada moja intuicja ale czasami mnie ona zwodzi
zastanawiam się czy nie puścić tych samych liczb co mam przynajmniej tak mi podpowiada moja intuicja ale czasami mnie ona zwodzi

Asia...jak poszło pomimo że ładne liczby były to ja kruchutko 7 liczb moich weszło ale niestety jak zwykle bałam się i razem połączyć
sorry moi drodzy musicie mi wybaczyć jak tak znikam bez uprzedzenia ale mój internet nawala i muszę wyłączać laptop i ponownie wszystko załączać
lestek to podobne liczby miałam w mini i trafiłam 3
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
lila ...cokolwiek to jest to i tak tylko żartowałam aż taka chętna nie jestem

Rysiu
ale czuję że nic z tego nie wypali a lila nawet już zapomniała
ale czuję że nic z tego nie wypali a lila nawet już zapomniałapo co Ci to wesele szkoda kasy
ja gdybym drugi raz wychodziła za mąż nie wyprawiałabym wesela
ja gdybym drugi raz wychodziła za mąż nie wyprawiałabym wesela
panowie
trzeba przerwać tą męską debatę
lestek powiedz lepiej jakie liczby na mini typujesz bo ja dzisiaj nie mam weny
trzeba przerwać tą męską debatę
lestek powiedz lepiej jakie liczby na mini typujesz bo ja dzisiaj nie mam wenylestek ładnie to tak ignorowac
nara jocia ja wracam z powrotem z Łodzi do Piaseczna

nara jocia ja wracam z powrotem z Łodzi do Piaseczna

Rysiu

wreszcie w domu