Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 710 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 451 771. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krasnalek, czy z pielgrzymką się wybierasz na tego sylwestra do Warszawy?
ściemniacz, występował tutaj już pod wieloma nickami z podobnymi tekstami nie warto zwracać uwagi
jeszcze chwila i ostatnie losowania w 2018....oby były szczęśliwe
myślałem że jesteś na tym koncercie...nie wiem dokładnie w którym miejscu to jest jakby co to sorry
Dziwię się tym wszystkim nawiedzonym że ciągle się odgrażają że nie wejdą już na te stronę a co chwilę jak krety wychodzą coraz to z innej dziury
ja nie robię bilansow bo bym chyba się załamał. ..lepiej nie wiedzieć w końcu to jest zabawa
podniecacie się samochodami... samochód służy do przemieszczania się i powinien być bezpieczny,tani w eksploatacji i mało awaryjny takie jest moje zdanie
ile razy widziałem na stacji jak podjeżdża jakaś wypasiona cuda i gość tankuje za 20 zł
jest takie powiedzenie że dla niektórych samochód to jest przedłużenie męskiego ego
dzisiaj bylo aż 8 powtórek z wczorajszego losowania w mm... ale kto to wiedział
ja jeszcze niestety w oddziale nie byłem... ale wszystko przede mną
tak pytam pod kątem tych 12 baniek bo nie chcę żeby za dużo ludzi wiedziało
mają już przecież dokument z tsa o wygranej to tylko w naszym chorym kraju tak może być
arczi, tak piszesz jakby liczby czy zestawy liczb się starzały lub dezaktualizowały, a prawda jest taka że każda liczba ma takie same szanse na wypadnięcie
arczi, zauważ jak padają wysokie trafienia w zestawach sprzed kilku lat, a czy coś padnie w danym losowaniu tego nie wie nikt...no może prawie nikt
140...o 14 było 5 to wieczorem będzie pozostałe 5 i w sumie komplet