Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 696 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 417 519. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof c edytor tekstu Word 2007 został wycofany z oficjalnej dystrybucji możesz sobie ściągnąć darmową alternatywę LibreOffice
wiem że nie jest łatwo bo tych końcówek jest aż 10 ale czasami jest wysyp pytanie tylko kiedy i jakie
mini jest dobre....bo tanie ja wysyłam po jednym zakładzie na dzień jako dodatek do MM ostatnio miałem 3/5 i tylko 17zł
ja mam w stałych 50 zakładów i rzadko kiedy trójka raz była czwórka
w MM jednak są częściej te wygrane może nie za wysokie ale zawsze cieszą w tym miesiącu miałem już 2x7/10
wczoraj ktoś tu wkleił link do rozmowy z prezesem i wygląda na to że ilotto będzie już niebawem myślę że może na Mikołaja
to przy grze przez neta te 7 proc dodatkowo zarobi TS a lottomaty stracą bo będą mniejsze obroty
podobno ma być też aplikacja na phona podobnie jak to jest u buków
Pasko, jak podniesiesz poprzeczkę to rzadko kiedy będzie się coś wyświetlać
jakbyś nie wiedział to wygrane zależą od tego co wylosują proste i logiczne
teraz sam sobie przeczysz... w ogóle co mają wspólnego wylosowane liczby z ilością grających... tak mniej więcej jak piernik z wiatrakiem
trzeba odróżniać marudzenie od stwierdzenia a w niedzielę grałem gram i będę grał
daleki jestem od popierania teorii spiskowyh...nie wiem skąd takie wnioski...ale to już nie moja sprawa
widzę nowe Nicki grudniowe ciekawe czy to są zupełnie nowe czy odnowione
ciekawa sprawa z chybił trafił bo ostatnio kilka razy brałem mini i jak sprawdzałem w historii to prawie zawsze była w nich przynajmniej trójka kilka losowań wstecz
jak nie grasz to nie wygrasz a widziałem kilka ciekawych trafień u ciebie
dzisiaj kupiłem mini na trafił a tam liczby w jednym ciągu 30-34
UFO został zablokowany bo to był Sebastian, Pasko to kiedyś wyjaśniał
ciekawe liczby w ogóle ostatnie 3 losowania i za każdym razem 3/6 ie przez te 3 ostatnie losowania wszystkie wypadły tylko że nie jednocześnie
witam wszystkich, życzę zdrowych, spokojnych, radosnych świąt bożego narodzenia i oczywiście dużych wygranych
4/10 jest progress bo wczoraj było 2/10 strach pomyśleć co może być wieczorem
widzę, że wiele osób odgraża się, że przestaje grać jest to oczywiście każdego indywidualna sprawa, ale wtedy na pewno nie wygracie a TS też nie będzie z tego powodu ubolewał
no tak ale jedni odchodzą a inni przychodzą co innego gdyby wszyscy przestali ale to nie możliwe
tak jak każdego tyle podatków płacimy to ten...od marzeń też można a może kiedyś się uda