Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 710 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 458 547. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
szkoda że w klasyfikacji generalnej Kubackiemu nie udało się zająć tego 3 miejsca ale i tak
a ci komentatorzy jacyś zakręceni bo mówili że Kubackiemu wystarczy minimalna przegrana z Laye a on wygrał i tak jest 4
ja mam w zestawach zapisane 50 mini i tam też rzadko coś wpada chociaż parę dni temu było 4/5 a w realu puszczam tylko po 1 zakładzie ale codziennie
grając za tyle siana zwiększasz swoje szanse tylko minimalnie, jak jest ci dane wygrać to wygrasz na 1 lub 2 zakłady, ale ok grasz za swoje, kto bogatemu zabroni
kędzior coś w tym jest bo ja czasem po jakieś większej wygranej "bardziej poszaleję" ale nic z tego nie wychodzi poza straconym sianem
ale jak mieszkasz w małej miejscowości to i tak pewnie wiedzą że wygrałeś coś więcej
Gryksio, dziwolągami nie zawracaj sobie bo to ich nakręca jak ktoś wchodzi w dyskusję
mega, jak nie zagrasz to nie wygrasz to jest oczywista oczywistość
ciekawe dlaczego tylko 2 dni chyba się bali żeby za dużo nie stracić
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-adamowicz-zaatakowany-nozem-na-scenie-podczas-finalu-wosp/cgyjrqs - przykre
jak już ktoś wygra główną wygraną to liczy na więcej no ale przy dużej ilości wygranych niestety trzeba się dzielić tak jak kiedyś 80 x 6/6 w lotto
wczoraj wieczorem miałem 3/6 i dzisiaj też 3/6...czyli było 6/6 ale na 2 losowania
zauważyliście że w typowaniach Lotto i Mini prawa kolumna jest źle wyświetlana?
taka ciekawostka, wziąłem dzisiaj 2 mini na trafił i 3 liczby w obu zakładach takie same
ja tam na promocję nie narzekam jak mają mi wypłacić 50% albo 100% więcej, oby częściej , rozumiem tych co nie grają
Yes, Legła Cracovia 0:2 a była jeszcze jedna szansa bo karnego nie strzelili
jednej liczby mi zabrakło do 6/6 która sobie złośliwie wyszła wieczorem (74)
co tak niektórzy chodzą wcześnie spać??...nawet losowanie ich nie interesuje
trzeba się skupić na szóstkach MM na jutro proponuję 13,16,25,36,46,76