Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 585 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 289 735. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
coraz gorzej bonusa brak promocji nie ma kumulacja zamiast 3mln 2,3mln jaki z tego wniosek?... coraz mniej ludzi gra
to że zwiększają częstotliwość gier nie jest jednoznaczne z tym że więcej ludzi gra tak samo zwiększenie ceny nie koniecznie musi zwiększyć wpływy
3 290 053. adis8 2018-07-08 (21:11) Racibórz Abudabi89
Aya tu jest tylko garstka mądrych ? czyli inaczej mówiąc większość jest głupia? to jest obraźliwe
Aya tu jest tylko garstka mądrych ? czyli inaczej mówiąc większość jest głupia? to jest obraźliwe
z obserwacji liczb widać że pewne układy się powtarzają tylko trzeba się wstrzelić
on mówił że wtedy miał wysłane na 50 los a czy codziennie tak gra tego nie wiem
mam pytanie czy jest możliwość żeby na czacie działały znaczniki HTML?
emeryt tyle ugrałeś u buka na MŚ? to na co grałeś bo było wiele niespodzianek?
ale to też niełatwo trafić a grałeś pojedyncze zakłady czy zestawy jakoś trudno mi w to uwierzyć żeby odpuścili mecze tej rangi kosztem wygranej u buka nie można wszędzie się doszukiwać teorii spiskowych
Polska popełniła wiele błędów poczynając od doboru składu przez błędy w taktyce i brak świeżości wynikający chyba z przemęczenia lub błędów treningowych bo grać potrafią co pokazali nie raz
w tych mistrzostwach zagrałem raz na Chorwatów i była wtopa bo mieli słabszy dzień i zremisowali z Danią w regulaminowym czasie
emeryt, czy ty jesteś też zwolennikiem teorii że losowania gier lotto są oszustwem i ts "steruje" numerkami?
ja nie twierdzę że nie ma ustawionych spotkań wogóle ale tutaj jeśli chodzi o MŚ nie wydaje mi się, żeby do tego dochodziło chyba że w sytuacji gry o tzw pietruszkę czyli np jak ktoś już ma zapewnione wyjście z grupy i gra trzeci mecz o nic
wczoraj w półfinale debla pań w Wimbledonie przegrała niestety nasza Alicja Rosolska... szkoda
nauczyciel czy to Ty jesteś od wygranych co miesiąc 5/5 w mm czy tylko mi się wydaje?
na zdjęciu masz potwierdzenie wypłaty i mogę się domyślać że to było 10x3/3
czesciej wchodza pustaki niestety ale trzeba grac dalej moze nadejdzie szczesliwy dzien
kupilem ostatnio sennik ale jakos nic mi sie nie sni albo nie pamietam jakby ktos chcial to moge zinterpretowac sen