Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 585 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 270 777. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
myślę że będą tym razem gryźć trawę a co z tego wyjdzie zobaczymy
no tego zabrakło w ostatnim meczu spacerkiem to się meczu nie wygra
wystraszyli się czarnych wielkoludów i mieli nas...rane w gaciach
na razie miałem tylko 4/5 ale grałem delikatnie pod rząd 5/5 to musiał być super fuks
mini jest tanie ale ciężko cokolwiek ugrać ja gram codziennie i nie miałem nawet 3/5 od bardzo dawna
Forsa sprawdzałem ten zestaw i w tym roku pierwsze 5/5 a w zeszłym 5x5/5
Forsa dla mnie to czysty przypadek fuks kiedyś też jeden gościu na czacie podawał piątkę która weszła w najbliższym losowaniu
mogę ci podać piątkę która w tym roku dała 6x 5/5 ale kiedy wyjdzie następna to tylko ts wie
każdy ma prawo do swojego zdania opinii a niektórzy jak widzą że ktoś myśli inaczej jak oni to dostają szału
ruski do tej pory grali z teoretycznie słabszymi... a teraz nadeszła prawdziwa weryfikacja wartości
witam wszystkich. Nawałka musi odejść on nic już dobrego nie wymyśli
zorro też jestem za zagranicznym trenerem teraz chyba Zidane jest wolny
Gryks wywaliłbym tych co nie przejawiają ochoty do gry dzisiaj też to było widać i oczywiście koniec z powołaniami za "zasługi"
dobrych piłkarzy też mamy trzeba ich odpowiednio dobrać i pokierować
po co tam jechali chociażby peszko który nie łapie się do składu w lidze Błaszczykowski to samo Milik po kontuzji
najbardziej wkurza mnie ten styl naszych kopaczy gra w poprzek boiska i do bramkarzy brak ciągu na bramkę ogólnie to chyba najbardziej zawalił środek bo kiepsko było z rozegraniem piłki
odpadamy też w doborowym towarzystwie z Niemcami zresztą przewidywałem odpadnięcie Niemców choć myślałem że wyjdą z grupy
moje typy na pierwszą czwórkę: Belgia, Brazylia, Hiszpania, Francja ewentualnie jeszcze Chorwacja za którąś z tych jak będzie zobaczymy
niedziela to dobry dzien na gre a u buka trzeba by bylo sporo postawic zeby cos konkretnego wygrac
napewno Chorwaci sa jednymi z faworytow ale do finalu daleka droga
ogolnie mecz slaby hiszpanie graja w dziada i chcieliby wjechac z pilka a ruski kontruja i moze co im wyjdzie
Seba...i stowa poszla sie ...ebac to nie jest takie proste jak myslisz
jak ten hiszpanski bramkarz jest taki cienki to w karnych o ile do nich dojdzie moze byc ciekawie
ruski tylko ulatwili dalszy awans Chorwacji bo pewnie z nimi zagraja i to bedzie ich ostatni mecz
Chorwaci niebeda sie cackac tak jak hiszpanie maja ciag na bramke i przewiduje ze wygraja a warto na nich postawic bo kurs jest ok 2
kiedys gralem u zagranicznych bukow ale przyszla dobra zmiana i sie u....