Wpisy użytkownika jocia
Łącznie 109 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 285 591. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
emerytko >> Jaśmin - Niepewny
1 maja - 14 maja
3 listopada - 11 listopada
Jaśmin jest osobą odpowiedzialną i dobrze zorganizowaną. Bywa grymaśny i złośliwy, ulega nastrojom, miewa humorki. Odważny gdy wymaga tego sytuacja, zdolny i bystry, dobry organizator, bardzo odpowiedzialny. Jaśmin jest wiernym i oddanym partnerem, bardzo poważnie traktuje partnerstwo. W zamian oczekuje oddania i zaangażowania. Nie wybacza krzywd i urazów.
1 maja - 14 maja
3 listopada - 11 listopada
Jaśmin jest osobą odpowiedzialną i dobrze zorganizowaną. Bywa grymaśny i złośliwy, ulega nastrojom, miewa humorki. Odważny gdy wymaga tego sytuacja, zdolny i bystry, dobry organizator, bardzo odpowiedzialny. Jaśmin jest wiernym i oddanym partnerem, bardzo poważnie traktuje partnerstwo. W zamian oczekuje oddania i zaangażowania. Nie wybacza krzywd i urazów.
sprawdzajcie sami..>> KLONY - WYSTĄP !!!
/horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
/horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
princci >> nie tłumacze się..potwierdziłam tylko,że jestem klonem .. wszyscy moga zobaczyć , emerytka jest jasminem,kathy leszczyną i tyle.. to nie ja mam problem princci

neptun >> Kasztan - Szczery
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
neptun>> tak.. jasne !!!
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.phpprincci >> znajdź sobie drzewko : //horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
i jakim drzewkiem jesteś ?
i jakim drzewkiem jesteś ?
wszyscy maja - wewnętrzne dziecko , tak masz rację, ale fajna ta emotka 

princci >> nadałam rano, więc moje nie są aktualne..nawet nie podaje w typowaniach. mam nadzieje, ze cos wskoczy 

sorry< kathy > ,ale musiaam zniknąc na chwilkę >> http://www.msw-pttk.org.pl/odznaki/reg_odznak/pdf/okpmmwp_zalacznik.pdf
Robal.. ja jestem klonem.. to może Ciebie zaszczepili.. jak gruszki na wierzbie 

też ide kochani
coś mnie w kostyrkach łamie... muszę to zwalczyc do jutra 

coś mnie w kostyrkach łamie... muszę to zwalczyc do jutra 

oddałam właśnie PIT , nastawiłam sie na dłuuugie stanie ,a tu zaskoczenie pięć osób 

hefajstos >> widzialam ! ale najpierw musze cos wygrać , potem bede szała 

liluś..dziekuję,ale az tyle miejsca nie potrzebuję ..4/7 i 4/10
ale dla towarzystwa ..

ale dla towarzystwa ..

Aga31 << wiem, że 13 jest taka,ale przez to ,że jej kiedyś nie skreśliłam.. ( dałam 12) to miałam 5/6 zamiast 6/6 w lotto ( duzym.. . Teraz jak skreślam 13 ,to na przekór sobie ,ale ..
Aga >> ładnie sie prezentują
i wpisują
, myślę,że są dobre.. jeśli pozwolisz, to ściagnę ..od Ciebie
i wpisują
, myślę,że są dobre.. jeśli pozwolisz, to ściagnę ..od Ciebie